Ben yeni ulaştım selena ya mail adresinden baktircaktim sana çıkmadı mi fali ?Hanımlar bende niçin tutmuyor. Selena ve rezzan çok tutulan isimler oysa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yeni ulaştım selena ya mail adresinden baktircaktim sana çıkmadı mi fali ?Hanımlar bende niçin tutmuyor. Selena ve rezzan çok tutulan isimler oysa.
Sanki bana pembeci geldi ama bakalım bilemiyorumceren esemen'i nasıldır, genelde iyi yorumlar okudum ama emin olamadım. ekin var bir de hiç danışmadığım.
İsterse bedava baksın o sıtedekıler artık.. hele serkan sureklı kendi soyledıklerı ıle celısıyo. bı falda A dediyse diğerinde B diyor , bir fala koloni halinde bakmaları da cabası aman uzak olsunlarserkan tek indirim yapmıs kızlar
Serkan bana ocak ayında bir ilişkim vardı ona bakmasını istemiştim ayrılacağımi ve haziranda yaşını ve tipini tarif ederek yeni biriyle tanisacagimi söylemişti aynen dediği gibi oldu devamı çıkar mı bilmiyorum :)İsterse bedava baksın o sıtedekıler artık.. hele serkan sureklı kendi soyledıklerı ıle celısıyo. bı falda A dediyse diğerinde B diyor , bir fala koloni halinde bakmaları da cabası aman uzak olsunlar
Kötü olmus ya peki binnaz ablada asude ışığı denedinmi
Serkan bana ocak ayında bir ilişkim vardı ona bakmasını istemiştim ayrılacağımi ve haziranda yaşını ve tipini tarif ederek yeni biriyle tanisacagimi söylemişti aynen dediği gibi oldu devamı çıkar mı bilmiyorum :)
Begendigin falı cıkan birisi varmıdenedim hisli gelmişti falı güzeldi nokta atışları vardı ama hiçbir şey çıkmadı onun da
bu yeşilçingenenin enerjisinin tuttuğu kişiler seçilmiş kişi falan heralde benim bir dünya olay çıkarılacak falı da iade etmiş
Demek kı sorun bende degılmıs. Sonunda celıstıgını soyleyen bırını buldum serkan tek e bı hesaptan attım ıkı ay ıcınde donecek dıger hesaptan attıgıma da onun hayatında baskası var donmez aklına bıle gelmıyorsun dedıİsterse bedava baksın o sıtedekıler artık.. hele serkan sureklı kendi soyledıklerı ıle celısıyo. bı falda A dediyse diğerinde B diyor , bir fala koloni halinde bakmaları da cabası aman uzak olsunlar
Yeşilçingene bende farklı bı hesaptan atınca enerjınızı tanıdım dıyp aynı seylerı söylemıstı. Sonra baska bı hesatan daha attım enerjımız uymadı dedı. Ama ısın acı yanı her sey onun dedıgı gıbı ılerlıyorAhahhaha yeşilçingene anda iyi bence :) çok şey kaçırmadın :)
ay bugün onu yapmayı deneyecektim yemin ederimYeşilçingene bende farklı bı hesaptan atınca enerjınızı tanıdım dıyp aynı seylerı söylemıstı. Sonra baska bı hesatan daha attım enerjımız uymadı dedı. Ama ısın acı yanı her sey onun dedıgı gıbı ılerlıyor
yesilcingene bazen olumsuz gordugu dalları da öyle gorup geri çeviriyorAhahhaha yeşilçingene anda iyi bence :) çok şey kaçırmadın :)
Begendigin falı cıkan birisi varmı
daha önce atmıştım ama o hesabı kapattım belki de ıpden buluyordur çok da umrumda olmadı açıkcası zaten ilk falında da sorularıma cevap vermemişti sinir olmuştum bugün çok krize girdim diye atmıştım :)) senin durumunu görünce demekki ıpden buluyor yoksa tanıdık enerji falan öyle enerjiye sahip olan biri 13 tlye fal bakmazAhahhaha yeşilçingene anda iyi bence :) çok şey kaçırmadın :)
Ben bir kere baktirdim, anlik seyleri guzel bildi ama pembe tablocu, bir daha baktirmadimceren esemen'i nasıldır, genelde iyi yorumlar okudum ama emin olamadım. ekin var bir de hiç danışmadığım.