Binnaz Abla

Böyle derdini anlatırsın samimi olursun paylaşırsın bryle ... Karşındaki kötü niyetlidr aslında o kötü haline sevinir içten içe... Anlattıklarının içinden senin zayıf taraflarını vs vs ahlak bekçiliği altında cımbızla seçer amacı seni vurmak akıl vermek değldr... Şeytan ruhlular hepimizin hayatında var bunlar kuzen arkadas akraba...kafasını alıp duvara sürteceksn... Sen cok mu temiz yasadın grzekalı, amacın ne ?? Diyerek ...

Neresi komik? Nişanlanmış olsa da sevmeye devam ettim bir an da unutulmuyor çünkü, fakat nişanlı bir adamla seviyor olmama rağmen görüşmedim.Unutmaya çalıştım,olmadı o kadar kolay değildir bazı şeyler sadece yargılayıcı tavırda konuşmuş olmanız kendimi savunma ihtiyacı hissettirdi. Ters olan bir insanı nişanlı da olsa unutamamak değil bunu bilerek görüşmektir bu da benim fikrim .. Onun için fal baktırmak değil netice de fal :))

komik olan hala devam sevmen degil. aciklamasini demin yaptim. neyin kolay neyin kolay olmadigini da gayet iyi biliyorum sevmekle ilgili senden ders alcak degilim. sevmekle unutmamakla ilgili birsey söylemedim zaten, ters olanda bu kiism degil zaten. " o zamanlar nisani aticak evlenmicek diye bekledim " kismi bana komik gelen. e ozmn bunu beklemissen yazdigindada gidip bulussaydin yani aynisina geliyo.. neyse tartisamicam seninle. nasil anladiysan öyle.

Böyle derdini anlatırsın samimi olursun paylaşırsın bryle ... Karşındaki kötü niyetlidr aslında o kötü haline sevinir içten içe... Anlattıklarının içinden senin zayıf taraflarını vs vs ahlak bekçiliği altında cımbızla seçer amacı seni vurmak akıl vermek değldr... Şeytan ruhlular hepimizin hayatında var bunlar kuzen arkadas akraba...kafasını alıp duvara sürteceksn... Sen cok mu temiz yasadın grzekalı, amacın ne ?? Diyerek ...

laflarina dikkat et. sen beni nekadar taniyosunda kötü niyetli diyebiliyosun. ben sizi nekadar taniyorumda sevinicem bu duruma? banane sizin naptinizdan.. sorma gereyi duydum sordum.. ahklak bekciligi de yazmadim. NISANLI EVLI adamlar icin fal atiiiippp o evliiligi bitiirip nisani atmasini istemek beklemek aslinda kötü niyetli insandir. bencilikdir o adamin nisanlandigi evlendigi kiz da duygulari olan biri. takintiya bak.. tekrar söylüyoruum yazdiklarina dikkat et, hic bi kavgaya simdiye kadar karismadim.. " Seytan ruhlu fln " terbiyesiz seni.. sende kafa olsaydi seninkini de sürtertik duvara, hadi cnm yol al. olmayan beyninle bana laf sokmaya calisma her konunun icine de maydonoz olma.

laflarina dikkat et. sen beni nekadar taniyosunda kötü niyetli diyebiliyosun. ben sizi nekadar taniyorumda sevinicem bu duruma? banane sizin naptinizdan.. sorma gereyi duydum sordum.. ahklak bekciligi de yazmadim. NISANLI EVLI adamlar icin fal atiiiippp o evliiligi bitiirip nisani atmasini istemek beklemek aslinda kötü niyetli insandir. bencilikdir o adamin nisanlandigi evlendigi kiz da duygulari olan biri. takintiya bak.. tekrar söylüyoruum yazdiklarina dikkat et, hic bi kavgaya simdiye kadar karismadim.. " Seytan ruhlu fln " terbiyesiz seni.. sende kafa olsaydi seninkini de sürtertik duvara, hadi cnm yol al. olmayan beyninle bana laf sokmaya calisma her konunun icine de maydonoz olma.
Hem ahlak bekçisi hem rahibe Teresa hem sokak kadını

Aaahhh ahhh kızlar hepimizinn derdii aynı aslındaaa .. mutluluk istiyoruzzz sadecee ... Huzur arıyoruzz.. Bulamayınca birbirimizi yiyoruz... Yapmayalımm bunu... Valla burayı böyle keyifsiz gordukce moralim bozuluyorr ... Zaten elle tutulur mutlulukları olan insanlar değilizz.. Olsaydık eger fallarla işimiz olmazdııı.... Ben sizinle patlayanları paylaşayım en iyisi
Binnaz'dan ; Hümeyra Taşpınar, Kemal Devrim, Aysun Kırdeniz, Aysun Resul patladı ... ( Sedef Çelik ve Devrim Ekin'in fallarını çok begendim ) ama onlarda patladı malesef.. Bilginize

Son düzenleme:
komik olan hala devam sevmen degil. aciklamasini demin yaptim. neyin kolay neyin kolay olmadigini da gayet iyi biliyorum sevmekle ilgili senden ders alcak degilim. sevmekle unutmamakla ilgili birsey söylemedim zaten, ters olanda bu kiism degil zaten. " o zamanlar nisani aticak evlenmicek diye bekledim " kismi bana komik gelen. e ozmn bunu beklemissen yazdigindada gidip bulussaydin yani aynisina geliyo.. neyse tartisamicam seninle. nasil anladiysan öyle.
Ne haddime ders vermek sadece açıkladım,içinde bulunduğum durumu neler hissettiğimi paylaştım ama gel gör ki anlamamışsınız. Evet bekledim umut işte yanlış da olsa bekliyorsunuz böyle bir şeyi unutamadığımdan kaynaklandığını belirttim fakat nişanlı bir adamla ne olursa olsun görüşmek doğru olmadığı için ve nişanı atmasına sebep ben olmamak için görüşmedim sessiz sedasız kendi içimde bekledim yanlışta olsa.. Sizinle tartışmak gibi bir niyetim yok ithamlarınız karşısında hakkımda başka okuyan insanlar da yanlış düşünmesin diye açıklama gereği duydum yoksa böyle uzun uzadıya yazmazdım. Daha da yazmak istemiyorum gereksiz uzadığını düşünüyorum amacım sadece örnek vermekti fakat bambaşka yerlere çekildi.Hoşcakalın.

Ne haddime ders vermek sadece açıkladım,içinde bulunduğum durumu neler hissettiğimi paylaştım ama gel gör ki anlamamışsınız. Evet bekledim umut işte yanlış da olsa bekliyorsunuz böyle bir şeyi unutamadığımdan kaynaklandığını belirttim fakat nişanlı bir adamla ne olursa olsun görüşmek doğru olmadığı için ve nişanı atmasına sebep ben olmamak için görüşmedim sessiz sedasız kendi içimde bekledim yanlışta olsa.. Sizinle tartışmak gibi bir niyetim yok ithamlarınız karşısında hakkımda başka okuyan insanlar da yanlış düşünmesin diye açıklama gereği duydum yoksa böyle uzun uzadıya yazmazdım. Daha da yazmak istemiyorum gereksiz uzadığını düşünüyorum amacım sadece örnek vermekti fakat bambaşka yerlere çekildi.Hoşcakalın.

sanada hoscakal.. üzerime saldigin köpegini de cekersen sevinicem

sanada hoscakal.. üzerime saldigin köpegini de cekersen sevinicem
Lütfen uslubunuza dikkat edin size oldukça saygılı yazdım yazmayada devam ediyorum bahsettiğiniz kişiyi size yaptığı yorumdan anladım fakat kendisini tanımıyorumbile.. insanlar hakkında bu şekilde konuşmanız ne kadar doğru? Biraz saldırgan tavırdan sadece anlayan insan tavrına bürünün nacizane tavsiye!! Biliyorum benim tavsiyeme ihtiyacınız da yoktur sizin ama yine de söyledim..

Bi ton yazının içinden samimi bişi yazmış kız paylaşmış sen sadece " nişanlı adama mı fal bıktrıyısınnnnnnn ayyyy çık kötüüüüü " bunu mu çıkardın?? Sordun mu bu adama kac yıl emek vermiş göç yaşı dökmüş sevmiş...duyguları ne ? Kalbi nasıl kırılmış? Ne hissetmiş ? Kimse kimseye bu soruyu soramaz.. Cok bayagı

Medyum selena yı arastrym dedim ( ilk kez binnaz dışında fal arayışım oldu ) bi kişi gönderdiği falı kopy paste yapmış bu ne ya ?!!!!:KK70: bildiğimin falcı bacı yorumu gbi....
  1. merhaba , şimdi soruna yoğunlaşarak falına baktım. öncelikle, erkek arkadaşının sinirlenince hiçbirşeyi gözü görmediğini görüyorum. sen ona göre daha hassas ve daha iyi niyetlisin. o agresfi olduğu vakit kolayca kırabiliyor seni. pişman oluyor elbet ama bunu kolay kolay belli etmiyor. geri adım atan bir yapıya sahip değil. ateşli bir yapısı var. dokunduğu yeri yakan. ancak ciddi anlamda izzeti nefsi kuvvetli birisi. o yönden hakkını yemeyeyim. aynı zaman çok cömert ve cana yakın. ama işte sinirlendiği vakit çok zor bir insana dönüşüyor. memur olmayı denemiş mi bu çocuk hiç? öyle bir durumda gördüm çünkü. kırmış seni bunun farkında.seni unutmuş ya da sevmiyor değil. hala seviyor. çünkü o sevdiği zaman tam seviyor. sana bir konuda kızgınlığı var. onun yapma dediği bir şeyi yapmışsın. ama ufak birşey bu aslında. bunu bahane ediyor ama genele baktığım zaman onun haksız senin haklı olduğunu görüyorum. seni arayacak, ya da sosyal medya üzerinden de ulaşabilir. yüz yüze görüşme değilde bir iletişim aracıyla görüşme gözüküyor öncelikle. 2 vakit çıktı falında. 2 gün, 2 hafta ya da 2 ay içerisinde sana ulaşacak. yalnız bu ulaşma da önce hal hatır sorma. sonrasında ise tartışma var. uzlaşamayacaksınız ilk görüşmede. saha sonra tekrar bir görüşme olacak. bu görüşmeniz daha sıcak olacak. bir de erkek arkadasının esmer uzun boylu hafif kirli sakallı bir arkadaşı var. isminde ya da soyisminde a harfi var bu kişinin. onunla sık sık senin hakkında konuşuyor. ilişkiniz bir süre belirsizlik içinde sürecek. yani görüşmeleriniz olacak ama eskisi gibi bir yakınlık olmayacak. bu süre zarfında tam sıcaklık artmışken, eskiye doğru dönerken, senin bir arkadaşının arkadaşı sana talip olacak. bu kişinin niyeti ciddi. evlilik amaçlı yaklaşacak. kafan çok karışacak. hazırlıklı ol. erkek arkadasın ve bu kişi arasında kalabilirsin. çünkü yeni talibin olacak kişi de tam istediğin gibi biri olacak ve evlilik için herseyi hazır bahanesi olmayan biri olacak. bir karar verme sürecine gireceksin. sana tavsiyem bu süre içinde sezgilerini dinle. sezgilerin senin doğru kişiyi seçmene yardımcı olacak. bir de ..... senin aranda bir engel gördüm canım. ama aşılabilir bir engel. aşk uyumunuza da baktım. birlikteyken çok dinamik ve enerjili bir çiftsiniz siz. bu şekilde olabilirsiniz. monotonluk söz konusu değil ikiniz için. ama bazı konularda anlaşamayabilirsiniz mesela biriniz daha çok yakınlaşmak isterken diğeri daha yalnız kalmak kafa dinlemek uzaklaşmak isteyebilir bir süre. bu da arada anlaşmazlığa sebep olabilir. bu ilişkinin temeli sabıra dayanıyor. çok sabır ve emekle çok güzel bir şekilde yürüyebilir. o yüzden birbirinize şans tanımalısınız. sabırlı olmalısınız biraraya geldiğiniz vakit. umarım memnun kalırsın. soruların varsa çekinmeden sorabilirsin canım..
    Hikaye bu ama :KK70:.
Bu yorumda falcı bacı yorumuna benzer ya da komik bi şey göremedim ama neyse

Nişanlı adama mı fal bıktırıyısınnnnnn ayyyyyy ahlskszzzzz sey sorusunu yasaklıyorum bu konu altında... Herkes kendi önünü süpürsün önce... Bilip bilmeden yargılamasın kimseyi.. Herkesin geçmişi yaşadığı hissettiği farklıdır .. NOKTA

Lütfen uslubunuza dikkat edin size oldukça saygılı yazdım yazmayada devam ediyorum bahsettiğiniz kişiyi size yaptığı yorumdan anladım fakat kendisini tanımıyorumbile.. insanlar hakkında bu şekilde konuşmanız ne kadar doğru? Biraz saldırgan tavırdan sadece anlayan insan tavrına bürünün nacizane tavsiye!! Biliyorum benim tavsiyeme ihtiyacınız da yoktur sizin ama yine de söyledim..

farkindaysan seninle bi tartismaya bile girmemistim, normal bi soru sordum, merak ettigim icin cevabini verdin ve olay kapanmistir hayirdir yani hala uzatiliyo bu konu ? sokak kadini seytan ruhlu laflardan soraki uslubumu sizlere sorcak degilim. ve sanada sadeece köpegini üzerimden cek dedim.

farkindaysan seninle bi tartismaya bile girmemistim, normal bi soru sordum, merak ettigim icin cevabini verdin ve olay kapanmistir hayirdir yani hala uzatiliyo bu konu ? sokak kadini seytan ruhlu laflardan soraki uslubumu sizlere sorcak degilim. ve sanada sadeece köpegini üzerimden cek dedim.
Uzatan kim peki? Köpeğini üzerinden çek demek çok saygılı bir kelime mi? Bahsettiğin şahsı tanımıyorum,konuşmuşluğum bile yok dedim daha ne diyim?

Nişanlı adama mı fal bıktırıyısınnnnnn ayyyyyy ahlskszzzzz sey sorusunu yasaklıyorum bu konu altında... Herkes kendi önünü süpürsün önce... Bilip bilmeden yargılamasın kimseyi.. Herkesin geçmişi yaşadığı hissettiği farklıdır .. NOKTA

sen kimsin de ne sorup sormicami bana söylüyosun? nekadar kööötüü ayyyyyyyy seklindede yazmadim... sokak kadiniii tavrindan biraz vaz gec adam gibi davran. nisanli bi adam icin neden fal baktirilir diye merak etim... sanane.. istedigimi yazarim. yazdiklarina da dikkat et terbiyesiz. üstelik bu konu seni zerre ilgilendirmez her konuya girip de dikkat cekmeye calisma...o NOKTA yi da ben koyarim.

Arkadaşım bi dakıka bakalım ne demek "o şeytan ruhlular kafasını duvara surtuceksin gerizekalı amacın ne " bunlar nasıl ithamlar birini seversin evli de olsa seversin ama o ayrı bi konu bunu kendi içinde yasarsin. Bence bu kadar laf soyluyecegine millete kendini o sevdiğin adamın karısının yerine koy ve kocana birinin gelip sen benimsin demesini düşün bakalım nasıl bi duyguya kapilicaksin. Millete ahlak bekçisi diyeceğin kadar kendi ahlakını sorgula. Burda suana kadar hiç bir tartışmaya katılmamaya çalıştım niyetim de yok ama kadının en büyük düşmanı kadın derler ya gerçekten doğru eğer o sevdiğin adam düzgün bi insan olmasaydı senin duygularini kullanip sana surekki bosanicam bosanicam diyip eşinide gayet güzel aldatirmis ama şükür ki hayal dünyasında yaşıyorsun diyip konuyu kapamis. Allah aşkına tamam seviyoruz ediyoruz Hepimiz mutlu olalım istiyoruzda yanlış yapmanin da anlamı yok. Hani demişsin ya es dost akraba derdini anlatinca ahlak bekçisi oluyor şeytanı ruhlar fln diye asıl onlar seni yanlış yoldan döndürme çabaları ama sen şeytanı ruh bil üstünde gerizekalı de kafasını al duvara surtuceksin de.. ohh ne güzel dünya ya . Benim kocama eşime hatta sevgilime biri gelip dicek sen benimsin bak ben ona o zaman nasıl şeytanı ruh diyip kafasını duvarlara sürtuyorm gör Şaka misin arkadaşım sen ya bide pişkin pişkin yazıyorsun

sen kimsin de ne sorup sormicami bana söylüyosun? nekadar kööötüü ayyyyyyyy seklindede yazmadim... sokak kadiniii tavrindan biraz vaz gec adam gibi davran. nisanli bi adam icin neden fal baktirilir diye merak etim... sanane.. istedigimi yazarim. yazdiklarina da dikkat et terbiyesiz. üstelik bu konu seni zerre ilgilendirmez her konuya girip de dikkat cekmeye calisma...o NOKTA yi da ben koyarim.
Sanane ??? Sen baktrma kardeşim... Git sorunu da kızlar soruyor vb sitelerde sor.. Nişanlı adama .baktıran kişiye sorma... Niye baktırdın diye...

Back
X