Merhaba, ben yeniyim burada fakat bir kac aydir arada yazilanlari okuyorum. Ben uzun yillardir sitelerde ve disarida fal baktiriyorum. Siteye ilk olarak binnaz la basladim ve suandada en fazla oraya baktiriyorum.FAkat onun disinda bir kac degisik sitede baktiriyorum. Benim yillar icinde yaptigim tecrübe, hangi falci olursa olsun dört dörtlük degil. Yani bazi seyler cikarken, bazi seyler hic cikmiyor. Fakat bazi falcilar baskalarina göre hisleri daha güclü, özellikle anda ve yakin gelecekte. Benim baktirdigim konu icin disaridaki falcilar ve sitedeki falcilarin cogunun dedigi seyler aynisi.BAzi seyler hatta cok sasirtici. Bu yüzden site yorumculari yalan diyemem. Fakat tabi puan kaygisindan bazi yorumcular cok ucuk pempe tablolar cizebiliyorlar.Fakat en cok kazandigim tecrübe verdikleri zamana hic takilmamak ve her cümleyi ciddiye almamak.Ilk baktiridigim zamanlar her denileni cok icerliyordum,üzülüyordum,umut ediyordum,fakat olmayinca hüsrana ugruyordum.Ama simdi zamani ve denileni ciddiye almiyorum,cünkü cikan ve cikmayanda olabiliyor.Veya araya baska konularda giriyor.Ama cikanlarda tesadüf seyler degil, herkese uyan seyler degil.cikinca cok sasiriyorum.Ve bazi yorumcularin hislerine bu konuda güveniyorum,özellikle dedigim gibi yakin vade ve anda. En cok binnazda baktirdigim icin oradaki yorumculardan en favorilerim, özellikle kisa vadeli cok kez iyi yorumlayanlar:
Melek yildiz, Ayse Melek, Deniz Devrim,Cagri Bilgin, Hüma bal, Müge Aydin, Sevval Erdal, Marzuka yavuz, Maya Demir,Taygun Uzel, Ceren Esemen, Karaca Duran, Bade Emren,Zeynep Aksu, Asenat, Hülya Demir.
Bir kac kisi daha var,fakat bunlar en cok bende tutturanlar.
Hümayi burada herkese ayni seyi söylüyor denilmis, fakat ben verilen cümlelerde birtek biri bana da söylenmis gibi geldi,ama o okadar önemli bir bölüm degildi benim icin. Benim sorunum ile ilgili cok bildigi detaylar oldu,özellikle sesli faldan sonra. Sesli faldan önce o kadar cok memnun degildim,ama simdi cok emek veriyor.Ama belki ben genel olarak detay veriyorum soru bölümüne. Cünkü biliyorumki falcilar medyum degil, hisleri ve sekillere göre yorumluyorlar.Sadece bir iki yorumcu daha fazlasini biliyor gibi,ama cogu senin benim gibi insan ve hislerini konusturuyorlar. Ve tabiki her isini yapan gibi, kendinden emin konusuyor cok kisi,benden daha iyisi yok gibi.Ama bu tamamen ticari den dolayidir.
Benim yazmamim sebebi, fallari cok ciddiye almamak,daha cok sorun varsa, konuyu anlamak icin hislerine danismak ve gerisini kendin sekillendirebilirsin veya aydinlanabilirsin.Ama Fala göre yasamak ve o gelecek vakiti beklemekte yanlis bence. Ben simdi daha cok sitedeki falcilari SIKINtida oldugumda arkadaslarima anlatmak yerine oradaki iki üc arkadas gibi gördügüm yorumcuya danisiyorum ve hislerine güvendigim icin memnun ayriliyorum.Arkadaslar daha cok kendi tecrübelerinden yola cikiyorlar ve sorunumu cözümlemek icin cok faydali olamiya biliyor veya seni kiskaniyorlar ve nazarda degebilyor.
En en begendigim yorumcular yukaridakilerden:Müge Aydin (maalesef uzun zamandir siteye girmiyor ama en sevdigim diyebilirim, hem kisilik olarak hem hisleri,ama dedigim gibi onda da cok kez tutmayan seylerde olabiliroyr), Sevval Erdal, Maya Demir, CAgri Bilgin,Karaca Duran.
Ama baska bir kac daha severek gittigim kisiler var.
Gitem Hatunada arada gidiyorum, hislerini cok begeniyorum.
Falkutusunda bir kac kisi anda inanilmaz iyi.
Kahve Fali, Kaave Fali, FAlKahve, KAhve Falcisi, Fal Vakti gibi bir kac yerede cok nadir giriyorum.
Kusura bakmayin cok uzun yazdim ve yurtdisindan oldugum icin türkcemde cok iyi degil, bu yüzden hatam olmus olabilir. Kusura bakmayin ve iyi geceler.