Binnaz Abla

Koc normalde bu kadar beklemez sevmiş demekki:KK66: benm ilk buyuk askla sevdigim kisi koctu okadar kibirli ve kiskanctiki bnm arkadaslarimla arami bozmustu...ama 8ay surdu nasil bu koclar boyle hep kibirli bem bilirim artistik edalarindalar dimi

yay ne durumda???bugünlerde bi yay var peşimde ve astrolojik uyumumuz imkansız...

Koç: Çok egoist. Çok inatçı. Fazla sosyal. Bu sebeple hep kontrol altında tutmak istiyorsun. Bu da insanı yoruyor. Herkesle ahbap. Ne kadar güvensen de bir "acaba" diyorsun. Zor beee. Ama işini o kadar iyi biliyor ki alttan girip üstten çıkıp seni kandırabiliyor. Kanmayın ablalar:duduk:

Yay: Ani planlar yapıp tatile çıkalım, çok özledim dediğim an hadi gel görüşelim de bana, sevişelim, sabahlara kadar içelim, eğlenelim, konsere, maça gidelim. Ama bu kadar yani. Zaten aşk da bu değil mi? :confused:

zamanında şöyle şeyler yazmıştım bu iki beyefendi için :KK70:

Merhaba, ben yeniyim burada fakat bir kac aydir arada yazilanlari okuyorum. Ben uzun yillardir sitelerde ve disarida fal baktiriyorum. Siteye ilk olarak binnaz la basladim ve suandada en fazla oraya baktiriyorum.FAkat onun disinda bir kac degisik sitede baktiriyorum. Benim yillar icinde yaptigim tecrübe, hangi falci olursa olsun dört dörtlük degil. Yani bazi seyler cikarken, bazi seyler hic cikmiyor. Fakat bazi falcilar baskalarina göre hisleri daha güclü, özellikle anda ve yakin gelecekte. Benim baktirdigim konu icin disaridaki falcilar ve sitedeki falcilarin cogunun dedigi seyler aynisi.BAzi seyler hatta cok sasirtici. Bu yüzden site yorumculari yalan diyemem. Fakat tabi puan kaygisindan bazi yorumcular cok ucuk pempe tablolar cizebiliyorlar.Fakat en cok kazandigim tecrübe verdikleri zamana hic takilmamak ve her cümleyi ciddiye almamak.Ilk baktiridigim zamanlar her denileni cok icerliyordum,üzülüyordum,umut ediyordum,fakat olmayinca hüsrana ugruyordum.Ama simdi zamani ve denileni ciddiye almiyorum,cünkü cikan ve cikmayanda olabiliyor.Veya araya baska konularda giriyor.Ama cikanlarda tesadüf seyler degil, herkese uyan seyler degil.cikinca cok sasiriyorum.Ve bazi yorumcularin hislerine bu konuda güveniyorum,özellikle dedigim gibi yakin vade ve anda. En cok binnazda baktirdigim icin oradaki yorumculardan en favorilerim, özellikle kisa vadeli cok kez iyi yorumlayanlar:

Melek yildiz, Ayse Melek, Deniz Devrim,Cagri Bilgin, Hüma bal, Müge Aydin, Sevval Erdal, Marzuka yavuz, Maya Demir,Taygun Uzel, Ceren Esemen, Karaca Duran, Bade Emren,Zeynep Aksu, Asenat, Hülya Demir.
Bir kac kisi daha var,fakat bunlar en cok bende tutturanlar.
Hümayi burada herkese ayni seyi söylüyor denilmis, fakat ben verilen cümlelerde birtek biri bana da söylenmis gibi geldi,ama o okadar önemli bir bölüm degildi benim icin. Benim sorunum ile ilgili cok bildigi detaylar oldu,özellikle sesli faldan sonra. Sesli faldan önce o kadar cok memnun degildim,ama simdi cok emek veriyor.Ama belki ben genel olarak detay veriyorum soru bölümüne. Cünkü biliyorumki falcilar medyum degil, hisleri ve sekillere göre yorumluyorlar.Sadece bir iki yorumcu daha fazlasini biliyor gibi,ama cogu senin benim gibi insan ve hislerini konusturuyorlar. Ve tabiki her isini yapan gibi, kendinden emin konusuyor cok kisi,benden daha iyisi yok gibi.Ama bu tamamen ticari den dolayidir.
Benim yazmamim sebebi, fallari cok ciddiye almamak,daha cok sorun varsa, konuyu anlamak icin hislerine danismak ve gerisini kendin sekillendirebilirsin veya aydinlanabilirsin.Ama Fala göre yasamak ve o gelecek vakiti beklemekte yanlis bence. Ben simdi daha cok sitedeki falcilari SIKINtida oldugumda arkadaslarima anlatmak yerine oradaki iki üc arkadas gibi gördügüm yorumcuya danisiyorum ve hislerine güvendigim icin memnun ayriliyorum.Arkadaslar daha cok kendi tecrübelerinden yola cikiyorlar ve sorunumu cözümlemek icin cok faydali olamiya biliyor veya seni kiskaniyorlar ve nazarda degebilyor.
En en begendigim yorumcular yukaridakilerden:Müge Aydin (maalesef uzun zamandir siteye girmiyor ama en sevdigim diyebilirim, hem kisilik olarak hem hisleri,ama dedigim gibi onda da cok kez tutmayan seylerde olabiliroyr), Sevval Erdal, Maya Demir, CAgri Bilgin,Karaca Duran.
Ama baska bir kac daha severek gittigim kisiler var.

Gitem Hatunada arada gidiyorum, hislerini cok begeniyorum.
Falkutusunda bir kac kisi anda inanilmaz iyi.
Kahve Fali, Kaave Fali, FAlKahve, KAhve Falcisi, Fal Vakti gibi bir kac yerede cok nadir giriyorum.

Kusura bakmayin cok uzun yazdim ve yurtdisindan oldugum icin türkcemde cok iyi degil, bu yüzden hatam olmus olabilir. Kusura bakmayin ve iyi geceler.
Hg hüma

Bilmiyorum sizlerin yaslari kac, ama saygi diye birsey var. Ve her yeni gireni site yansici,yorumcu gibi nitelendirmenizde manidar. Ben kendi düsüncelerimi sadece yazdim, bir kac aydir siteye girdigim icin ve benim tecrübelerim uzun yillar oldugu icin,ister site,ister disari,bunu sizi rahatlatmak icin yazdim.Fazla üzülmeyin diye cikmadiginda zaman,bazi seylerin sabir gerektirdigini.Fakat artik bu siteden üyeligimi alacagim. Degmezmis.Bu site kadar yeni gelenlere saygisiz olan bir siteyi görmedim,eger fikiri daha baskaysa cogunluga karsi. Iyi günler

Merhaba, ben yeniyim burada fakat bir kac aydir arada yazilanlari okuyorum. Ben uzun yillardir sitelerde ve disarida fal baktiriyorum. Siteye ilk olarak binnaz la basladim ve suandada en fazla oraya baktiriyorum.FAkat onun disinda bir kac degisik sitede baktiriyorum. Benim yillar icinde yaptigim tecrübe, hangi falci olursa olsun dört dörtlük degil. Yani bazi seyler cikarken, bazi seyler hic cikmiyor. Fakat bazi falcilar baskalarina göre hisleri daha güclü, özellikle anda ve yakin gelecekte. Benim baktirdigim konu icin disaridaki falcilar ve sitedeki falcilarin cogunun dedigi seyler aynisi.BAzi seyler hatta cok sasirtici. Bu yüzden site yorumculari yalan diyemem. Fakat tabi puan kaygisindan bazi yorumcular cok ucuk pempe tablolar cizebiliyorlar.Fakat en cok kazandigim tecrübe verdikleri zamana hic takilmamak ve her cümleyi ciddiye almamak.Ilk baktiridigim zamanlar her denileni cok icerliyordum,üzülüyordum,umut ediyordum,fakat olmayinca hüsrana ugruyordum.Ama simdi zamani ve denileni ciddiye almiyorum,cünkü cikan ve cikmayanda olabiliyor.Veya araya baska konularda giriyor.Ama cikanlarda tesadüf seyler degil, herkese uyan seyler degil.cikinca cok sasiriyorum.Ve bazi yorumcularin hislerine bu konuda güveniyorum,özellikle dedigim gibi yakin vade ve anda. En cok binnazda baktirdigim icin oradaki yorumculardan en favorilerim, özellikle kisa vadeli cok kez iyi yorumlayanlar:

Melek yildiz, Ayse Melek, Deniz Devrim,Cagri Bilgin, Hüma bal, Müge Aydin, Sevval Erdal, Marzuka yavuz, Maya Demir,Taygun Uzel, Ceren Esemen, Karaca Duran, Bade Emren,Zeynep Aksu, Asenat, Hülya Demir.
Bir kac kisi daha var,fakat bunlar en cok bende tutturanlar.
Hümayi burada herkese ayni seyi söylüyor denilmis, fakat ben verilen cümlelerde birtek biri bana da söylenmis gibi geldi,ama o okadar önemli bir bölüm degildi benim icin. Benim sorunum ile ilgili cok bildigi detaylar oldu,özellikle sesli faldan sonra. Sesli faldan önce o kadar cok memnun degildim,ama simdi cok emek veriyor.Ama belki ben genel olarak detay veriyorum soru bölümüne. Cünkü biliyorumki falcilar medyum degil, hisleri ve sekillere göre yorumluyorlar.Sadece bir iki yorumcu daha fazlasini biliyor gibi,ama cogu senin benim gibi insan ve hislerini konusturuyorlar. Ve tabiki her isini yapan gibi, kendinden emin konusuyor cok kisi,benden daha iyisi yok gibi.Ama bu tamamen ticari den dolayidir.
Benim yazmamim sebebi, fallari cok ciddiye almamak,daha cok sorun varsa, konuyu anlamak icin hislerine danismak ve gerisini kendin sekillendirebilirsin veya aydinlanabilirsin.Ama Fala göre yasamak ve o gelecek vakiti beklemekte yanlis bence. Ben simdi daha cok sitedeki falcilari SIKINtida oldugumda arkadaslarima anlatmak yerine oradaki iki üc arkadas gibi gördügüm yorumcuya danisiyorum ve hislerine güvendigim icin memnun ayriliyorum.Arkadaslar daha cok kendi tecrübelerinden yola cikiyorlar ve sorunumu cözümlemek icin cok faydali olamiya biliyor veya seni kiskaniyorlar ve nazarda degebilyor.
En en begendigim yorumcular yukaridakilerden:Müge Aydin (maalesef uzun zamandir siteye girmiyor ama en sevdigim diyebilirim, hem kisilik olarak hem hisleri,ama dedigim gibi onda da cok kez tutmayan seylerde olabiliroyr), Sevval Erdal, Maya Demir, CAgri Bilgin,Karaca Duran.
Ama baska bir kac daha severek gittigim kisiler var.

Gitem Hatunada arada gidiyorum, hislerini cok begeniyorum.
Falkutusunda bir kac kisi anda inanilmaz iyi.
Kahve Fali, Kaave Fali, FAlKahve, KAhve Falcisi, Fal Vakti gibi bir kac yerede cok nadir giriyorum.

Kusura bakmayin cok uzun yazdim ve yurtdisindan oldugum icin türkcemde cok iyi degil, bu yüzden hatam olmus olabilir. Kusura bakmayin ve iyi geceler.

Hoşgeldin O omega70 Söylediğinde çok haklısın.Hiç öyle bir falcı yok.Yani yazılı veya sesli olsun baştan sonra herşeyin çıktığı falım hiç olmadı.Ufak ufak çıktığı şeyler elbette oldu.
Binnazda kredilerimi bitirirken en son ceren esemene de kahve gönderdim.Süresi dolmadı.en son gönderdiklerimi ayrı bir olarak yazacağım ki bu konuda 3 partili koskocaman bir yazı yazdım:rolleyes:İş,para,kariyer ile alakalı dedikleri olsa da özel hayatımı falcılara ne zaman danışsam gıdım yol ilerleyemedim:işsiz::KK51:

Bana her falcı standart gibi 15 gün-1,5 ay arası vade verdi.Ve bu vadelerde hiçbir gelişme olmadı.1 aya en geç kesin haber alacaksın dediler alamadım.6 ay haber alamadığım oldu spirodan (benimkinin kod adı spiro:rapci:)
Ama benim ne zaman içimden geldi yazdım daha olumlu oldu.Yani falcıların bekle deme olayı bende tamamen patlamış oldu.
Saydığın falcılar içinde denemediklerimde oldu.
Fakat hümaya gelince en son 2 gün evvel hüma hakkında yazılanları okuduğumda aslında @selinmat ın tabiriyle ipliğin pazara çıkmasıyla aqdeta dumura uğradım.Ben hümaya 15 tane belki faha fazla bilmiyorum fal gönderdim.Sürekli aynı şeyleri söyledi bana hüma:duduk:
bitiş yok,aklındasın, evleneceği sensin, sen kız kafasındasın falan.Şu an spiro ile çok kötü bir şekilde:kusmuk: ayrıldık.Kapıyı çok sert bir şekilde yüzüne kapattım kolayla da açmam.Hüma bana en son buluşacaksınız dedi biz ipleri telefonda kopardık:KK11:

İyi hafta sonları kızlar:anneadayı:
şimdilik fal istemiyorum.kredilerimi bitirmek için en son baktırdıklarımı vadeleri dolunca size gene uzun uzun yazacağım:dondurma:
ama yaşasalardı kesin kehanetinden faydalanacağımız iki kişi vardı:cool:

BABA VANGA ve NOSTRADAMUS

Sizi bilmem ama beni ancak bunlar aklardı:rolleyes::KK70::KK70:

Bilmiyorum sizlerin yaslari kac, ama saygi diye birsey var. Ve her yeni gireni site yansici,yorumcu gibi nitelendirmenizde manidar. Ben kendi düsüncelerimi sadece yazdim, bir kac aydir siteye girdigim icin ve benim tecrübelerim uzun yillar oldugu icin,ister site,ister disari,bunu sizi rahatlatmak icin yazdim.Fazla üzülmeyin diye cikmadiginda zaman,bazi seylerin sabir gerektirdigini.Fakat artik bu siteden üyeligimi alacagim. Degmezmis.Bu site kadar yeni gelenlere saygisiz olan bir siteyi görmedim,eger fikiri daha baskaysa cogunluga karsi. Iyi günler
Tabiki dilediğini yazabilirsin uzun zamandırda fal baktırıyormuşsun bu konudaki tecrübelerinide dinlemek isteriz. Fakat cümlelerinden şunu anladım ben fallarınız çıkmayabilir, falcılar her şeyi bilemez ama siz baktırmaya paranızı umut tacirlerine yatırmaya devam edin elbet bi şeyler tutar şeklinde :işsiz:ve bunu insanlar binnaz abla sitesindeki üyeliklerini iptal etmek istediklerini dile getirmeye başladığında yazmanız bizi düşündürür

Bu topicte ne konular dondu en azindan benzer bir arayıs var fal ve astrolojide "gelecek" :KK48: kaldı ki falcilar bile bize o tarihleri satiyor ya.. basirly cok bilimselmis yalniz :KK70:

Ben 2 secenek goruyorum ya sanirsam yok :KK43: twitter uygulama da oluyor sadece bi hEsap acarsin oylesine. Sadece 1 tweet atiyor sonra silersin tweeti istersen facebookta 25 arkadas zorunlulugu var twitter daha kolay is

Benim de twitter yok. Geçici olarak açıyorum tweet atiyorum Sonra hesabı devre dışı bırakıyorum.. Facebook uğraştırıyor denedim onu da.
o kadar uğraşıp twitter açmaya değer mi kızlar :/
uğraşamam herhalde onunla. basirly de kalıversin ne yapalım

Tabiki dilediğini yazabilirsin uzun zamandırda fal baktırıyormuşsun bu konudaki tecrübelerinide dinlemek isteriz. Fakat cümlelerinden şunu anladım ben fallarınız çıkmayabilir, falcılar her şeyi bilemez ama siz baktırmaya paranızı umut tacirlerine yatırmaya devam edin elbet bi şeyler tutar şeklinde :işsiz:ve bunu insanlar binnaz abla sitesindeki üyeliklerini iptal etmek istediklerini dile getirmeye başladığında yazmanız bizi düşündürür
Merhaba,aslinda yazmiyacagim dedim birdaha,ama bunu simdi okuyunca söylemek istedim.Ben falcilarin dedigi cikar ve cikmayabilir demedim.Bazi dedikleri oluyor,bazi dedikleri olmuyor.Ana konuda sabit 99%,yani hisleri olacak diyorsa onda sabitler,ama buda garantili degil,bence allaha birakmak gerek bunu.Fakat olmayan seyler vade ler ve su zamanda su olacak demeleri.Bu ya erken olabiliyor,ya sonrasinda,yada hic.Zaten ben yillar önce birinden duymustum,ona hoca söylemis.falcilarin cogu yardimla baktigi ve o yardim herseyi göremedigi icin ilerisinde bazilari dogru bazilari yanlis.Yani gelecegi allah bilir.Ama eger suan sorunun varsa ve kisa vadeli,ozaman falcilar bana göre iyi,cünkü o sorununu cözmeye,ümit etmeye yardimci olabiliyorlar.Tabi bununda garantisi yok.Ben gecenda baska bir sitede baktidirdim,kisa bakan bir site,daha dogrusu fal appi, orada falci olacak ama garanti yok dedi.Bu benim hosuma gitti.
Ben cok uzun yillar baktiriyorum ve bu siteyi binnaz daki yorumcular hakkinda baskalarinin düsüncelerini ögenmek icin arada giriyordum,cok kez yazmayi düsünüyordum.Ama devamli Hüma konusu oldugunda ve sanki binnazda sadece 4-5 yorumcu varmis gibi,ve hüma bana göre bir cok kiye göre detayli baktigi icin,sanki tüm falcilar dogru,ama o yanlis gibi.Bazilarina aynisini yazmis,ama bana yapmadi.BAna bazen sen yapman gerek,bazen beklemen gerek dedi.Ve devamli beni evlendirmedi,eger emek verirsem olur dedi.Hümayi misal almam bunun icindi,cünkü devamli onun adi okuyunyor ve haksizlik yapiliyor bana göre.Aldigi paraya en uzun yorum yapan ve detayli bakan yorumcudan biri.
Binnaz ilk baktirdigim site oldugu icin,oraya baglantim baska.Falsepeti ve falaleminide denedim,onlarda binnaza benzer seyler söylediler,fakat binnazdaki bazi yorumculari cok begendigim icin ve ayni seyler oldugundan kafami dagitmamak icin artik belirli kisilere baktiriyorum,binnazin bazi yorumcularini cok sevdigim icin orada genelde baktiriyorum.
Falkutusu iyin yazan arkadasta,ben zaten dedim anda iyi olduklarini.Onlar kadar binnazda (Melek yildiz,Ceren Esemen)kadar benim gözümde benim o an sorunumu dillendiren kisiler yok.
Herkesin fikri kendine,fakat bence saygi cok önemli.BAskasinin düsüncleerini karalamak ve her gireni siteden veya yorumcu oldugunu iddia etmek.
Birde binnazdaki kredilere gelirse.Ben almanyadan Kredilerini eskiye göre yari fiyatina aliyorum.Kampanya hala var,bilmiyorum daha ne kadar sürer,ama fiyatlar suan benim icin aynisina geliyor.Ama tabi bunuda bazilarini hemen reklam olarak görür.Insan birsey yazmayada korkuyor,hemen kusku.Burasi birde binnaz adinda bir forum.Binnazi sevenlerinde girmesi muhtemel.Iyi haftasonu hepinize.

Ya kızlar memnun kalmadığınız bütün falcıları yazın... Açık açık yazın... Ortak payda da birleşince buraya damlıyorlar...
Demek ki sirkülasyonu bu topik belirliyor... Dışardan da okuyan sayısı üye sayısından daha fazla üstelik...
Fal baktırmıyorum ama bir gün baktıracak olursam
Bir Yolun var ve Fal Sepeti'ne asla baktırmam... Binnaz Abla'da da Asenat ve Nehir harici ( bana göre ) kimseye baktırmam...
İşin aslı Binnaz'dan da hiç haz etmiyorum... Verdiğim isimler bireysel olarak memnun kaldığım... Şu ana kadarki fallarımda.
Bir sonrakilerde ne olacağını bilmiyorum....
Çıkmamasından ziyade katakulli yapanları kast ediyorum öncelikle... Çıkmaz olabilir... Çıkmayana bir daha atmazsın geçer gider... Ama kopyala yapıştır... Başka başka isimlerle profil açanlar özellikle.

Son düzenleme:
Ya kızlar memnun kalmadığınız bütün falcıları yazın... Açık açık yazın... Ortak payda da birleşince buraya damlıyorlar...
Demek ki sirkülasyonu bu topik belirliyor... Dışardan da okuyan sayısı üye sayısından daha fazla üstelik...
Bir Yolun var ve Fal Sepeti'ne asla baktırmam... Binnaz Abla'da da Asenat ve Nehir harici ( bana göre ) kimseye baktırmam...
İşin aslı Binnaz'dan da hiç haz etmiyorum... Verdiğim isimler bireysel olarak memnun kaldığım... Şu ana kadarki fallarımda.

Kesinlikle. +1 bide burada fanatik ya da nefret duyani degiliz kimsenin olmayalim bana asenat her kelime patladi mesela cok alakasiz seyler tutabiliyor kimse kıstas degil kumar gibi bir sey en azindan "heh bu banada tutmus ya da banada olmams" diyip topicten uyustugumuz birileri cikar da daha cok fikir alisverisine gideriz

Ve son olarak ncarenot ncarenot nehir benim cikmayan ama bekledigim bi fal bu niye oluyo bilmiyorum :cry: sana ne kdr uzadi vadesi? Ya da bildigi gidisat miydi sonuc mu?

Son düzenleme:
ncarenot ncarenot +1 benden de seve seve tüm fallarıma bakıp yazacağım bazı isimler vardı ki gerçekten yalan dolan olduğu çok çok belli insanların gözlerini de açalım

L livingdeath canım nehirin dediği bende olma imkanı artık Yok ama yine de çok seviyorum kendisini:)

@zehrina, L livingdeath
Kızlar ilk falı bende zamanı ile tuttu. Baktırdığımda hiç ihtimal vermedim. Düşük puanda verdim hatta kadına.
2.ve 3. fallarında durum analizi kişi tarifleri ve harfler gayet tutarlıydı...sonuç olarak süreyi beklemeden 4. falı attım. Onda da henüz zaman var... Az buçuk artık telveydi karttı kendimde anladığım için gördüğünü mü söylüyor atıp tutuyor mu çıkarabiliyorum....
Bir arkadaşıma da tastamam çıktı mesela... Kendi hesabımdan doğum günü hediyesi atmıştım arkadaşımın fincanını...
Tekrar atmak istiyor ama Fal sitesi filan bilmediği için bana soruyor... Yok ulaşamıyorum falcıya deyip oyalıyorum.
Alışmasın diye :)))

Çıkmamasından ziyade katakulli yapanları kast ediyorum öncelikle... Çıkmaz olabilir... Çıkmayana bir daha atmazsın geçer gider... Ama kopyala yapıştır... Başka başka isimlerle profil açanlar özellikle.

Kızlar bnm uzun liste malumunuz.şöyle düşünerek yazmak istiyorum.binnazı silmeseydim kesinlikle kimlere gitmezdim;

Maya Demir
Hülya Demir
Hüma bal
Elif hanzade
Ceren Ezgi-Lena koval(son durumda feci patladınız :KK62:)
Firuze aydın-Fahriye ışıksaçan (milletin ağzını arasam bnde yorumcu olurum):KK12:
Ebru iyihuylu
Umut ışık

Anımı iyi bilen olarak kahvede gitsem Ceren esemene ve nehir ateşoğluna giderdim
Katinada lenayı seviyordum ama çok pembeci geldi bana:KK37:.katinada benna kalıyor. Zamanı gelince onu da yazacağım:kahve:
Falsepeti rezzan abla ve Nesibeye bir kere gittim.hiçbiri çıkmadı derim:63:

Kizlar burc muhabbetini baska sayfada konusursak kendi adima cok mutlu olurum baslik rezzan kirazla astroloji kosesi gibi oldu bende inanirim burclara ama sayfalarca burc uyumu degilde cikan fal cikmayan fal okuyalim isterim.Cok tesekkurler.
kızlar ben diyorum masalkizi- masalkizi- geyik topiği açsın diye

burç muhabbeti de ordan yürür burda sadece fallar kalır, olma mı?

Back
X