Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pc den çevrimdışı iken görünür. Çevrim içi iken ise her yerden görebilirsiniz.Tsk nurbanu aramadigim site kalmadı.byv aratinca çıkmıyor tekrar bakarım
+1 pelin bilge bana bi ara büyüden müyüden bahsetmişti
Canım sen Tarot mu baktırdın yoksa kahve mi?bakıyor arkadaşımm ben de çok etkilendim ondan ama vaadelerine daha var
Kahve baktirdimCanım sen Tarot mu baktırdın yoksa kahve mi?
+1 pelin bilge bana bi ara büyüden müyüden bahsetmişti
Sevdar'i bilmem, Elfin bende iyiydi. Ama sen akilli kizsin kendini dinlersin :)Panpalar hem Elfini hem Şevdarı yakaladım. Taban tabana zıt konuştular ne dersiniz kimi dinlesem
Uzun zamandır yazdıklarını okuyorum,Allah'ım sen ruhu ne güzel bir insansın.......İnce,düşünceli,vefalı....2018 senin guzel yuregıne de ıstedıgın mutlulugu getirsn ve bu ve tellwe topiğinın tum hatunlarına.Sevdar'i bilmem, Elfin bende iyiydi. Ama sen akilli kizsin kendini dinlersin :)
Simdi genele yaziyorum :)
Iletisim olacak mi diye soranlar, iletisimi yaratin, ya devami gelir ya gelmez ama her durumda onunuzu gorursunuz. Ne bos yere umutlanin, ne de umutsuz kalin. Karsi taraf hareketsizken zamaninizi bosa harcamayin. Basin gaza, gelecekse kendisi kossun. Yeni asklara yelken acin. Ya da yeni mesguliyetlere. 2018 guzel gelsin guzel gecsin. Hepinize guzellikler dilerim.
Ah canim tesekkurler iltifatin icin.Uzun zamandır yazdıklarını okuyorum,Allah'ım sen ruhu ne güzel bir insansın.......İnce,düşünceli,vefalı....2018 senin guzel yuregıne de ıstedıgın mutlulugu getirsn ve bu ve tellwe topiğinın tum hatunlarına.
Ben geçen baktırdım kahve falı atarken elimide çekip attım öyle yazıyordu. Baya da uzun sürdü falın gelmesi hiç de beklentime değmedi. Ayrıntılı bi fal değildi yani. Eski erkek arkdsn istemiyor artık önüne bakıyor tarzındaByv gizlihisler için yorumu olan varmı. dikkatimi çekti
Ben geçen baktırdım kahve falı atarken elimide çekip attım öyle yazıyordu. Baya da uzun sürdü falın gelmesi hiç de beklentime değmedi. Ayrıntılı bi fal değildi yani. Eski erkek arkdsn istemiyor artık önüne bakıyor tarzında
sanırım daha önce size yazmıştım bu yüzden bişey diyemeyeceğim.Durak sancaktaroğlu nasil sizce kızlar var mı fal atan
Benim ilk fal maceram kendisiyle başladı. Bence baktırma 100 tl onun icin çok çok fazla. Dedigi hiçbir şeyide yaşamadim ayrıca..Yağmur tekine baktırsamı puanı 100 ücretide tabi :)) baktıran yasayan varmı
Tamam cok tesekkur ederim :)Benim ilk fal maceram kendisiyle başladı. Bence baktırma 100 tl onun icin çok çok fazla. Dedigi hiçbir şeyide yaşamadim ayrıca..