Binnaz Abla

berguzar bugun sık online oldu. ama baktırmadım. deger derseniz baktırabilirim de sanki tanıdık bi falcı gibi geliyor bana niyeyse...

Kızlar binnaz hariç başka sitelerde beğendiğiniz falcılar oldu mu? Bir yolun var da banu falalemde naira şuman ve rezzan iyiydi bende siz baktırıp memnun kaldınız mı?

Kizlar cok zaman sonra Yagmura fal attim ama sirada 10 kisi vardi illaki burdan birileri vardir sirada ins 4 gune yorumlamaz simdi baktim 8 de kalmis , ben 1 yil sonra baktigi fali dogruladim da gelecek degil yalniz, o an bana bahsettigi bir durum vardi ben bunun dogrulugunu daha 1 hafta once ogrendim gelecekle ilgili olur olmaz dememis bana zor demis oyuzden gelecegi net cikiyor diyemicem ,durumda olmadi ben istemedim belki kismi diyebiliriz kehanetine, ama yagmur poztif konusmus hani siz zor da olsa olacaksiniz gibi , yine de sasirdim ama yani , yagmura son zamanlarda atan var mi yorum alacaktim

Kizlar cok zaman sonra Yagmura fal attim ama sirada 10 kisi vardi illaki burdan birileri vardir sirada ins 4 gune yorumlamaz simdi baktim 8 de kalmis , ben 1 yil sonra baktigi fali dogruladim da gelecek degil yalniz, o an bana bahsettigi bir durum vardi ben bunun dogrulugunu daha 1 hafta once ogrendim gelecekle ilgili olur olmaz dememis bana zor demis oyuzden gelecegi net cikiyor diyemicem ,durumda olmadi ben istemedim belki kismi diyebiliriz kehanetine, ama yagmur poztif konusmus hani siz zor da olsa olacaksiniz gibi , yine de sasirdim ama yani , yagmura son zamanlarda atan var mi yorum alacaktim
Yağmur Sothis mi bahsettiğiniz?

Ben selin imeri tek geciyorum kızlar eylul ayında baktırdıgım falda hamıle kalıp duşuk yapıcagımı ve 2. Gebelıgın yakın zamanda gelecegını ancak genc bır uzmandan kısa surekı tedavı gorecegımı yazmıstı ınanmamıstım hepsını yasadım fal aklıma geldı bırgun tekrar acıp okudum ınanılmazdı suan tedavıye yenı baslıyoruz ayrıca da kedım o dönemde cok hastalanmıstı veterınere gotrmeme ragmen sadece agrı kesıcıyle gondermıstı eve kedimi dha Uzman bırıne gotrmem gerektıgını yazmıstı ben soylemeden kedımı zor kurtardık gunde 5-6 ıgneyle fala ınanmak elbet dgru degıl ama bazen bazı seyler oluyor kı akılalmaz

Tellwe’de mi Binnaz’da mı? Binnaz’da Yağmur Tekin diye biri var ama
Yok ya falsepeti yagmur ama suan cevrimdisi ve 8 kisi duruyor hala bde bi bakayim ben eger atacaksan 1 yilda belki performansini kaybetmistir benim falim gelsin yazayim ben buraya yorumu

Ben yaklasik 1 ay once baktirmistim durum kisilik analizi 10 numara ama gelecekle ilgili bilemiyorum cok net konusmadi su yada yildiz fal8na cagirdi sanada falin sonunda baska bi fala cagirdimi..biliyorum para icin yapiuor ama atasimda var :))
Cagirdi cagirdi 1 sene onceki 2 falinda da suna gel demis ben de son fal sorumda sinirlenmisim simdi hangi fala gelmem gerek demisim o da fal kaydinda canim hic bseye gelmene gerek yok iste falam demis ama o son falim oldu , ya ben yine kisilik ve durum analizi icin gittim bilmiyorum sanirim kadina 8 9 kisi sordum hepsine de tak tak yorum yapti sonuncusu icin 3 kere gitmistim bana baya aşıkmis gibi yorum yapiyodu bende niye terk etti ozaman yagmur abla diye cikistim daha da gitmedim 2 hafta once ayni adam evlenme teklifiyle geldi ben seni asla unutamadim falan elini hic birakmicam bilmem ne ben de yasadigimi unutamadim by by dedim ama yagmurun sozune gelmis oldum baya şok oldum yani

Bi de mesela beni heryerden engelledigi bir donem vardi onda Yagmura yazsam ne cevap alirim cok kizgin dedim sen bana guven yaz dedi ters cevap alirim yagmur abla dedim yok diye israr etti yazdim bana bi istegim var mi iyi misin diye donus yapmisti vallahi hep dengesizleri buluyorum sanirim yani yagmura ANLIK durumda yine yine daniscam heralde ama 8 kisi duruyor suan ve hala cevrimici

Ben yaklasik 1 ay once baktirmistim durum kisilik analizi 10 numara ama gelecekle ilgili bilemiyorum cok net konusmadi su yada yildiz fal8na cagirdi sanada falin sonunda baska bi fala cagirdimi..biliyorum para icin yapiuor ama atasimda var :))
Kahve ve tarot attim kahvesi kotu bence tarotu cok iyi

Kizlar selam. Binnazdakiler artik bana ilgisiz geliyor. Bayadir fal baktirmiyorum zaten orda ama binnazin sitesine de cok guveniyorum. Hani direk iletisim anlaminda. Mobil odeme filan yapiyordum. Yine buna benzer guvenilir dediginiz baska fal siteleri var mi. Iyi saglam falcilari olan :) not en azindam bi kaci :D

Back
X