- 9 Aralık 2018
- 5
- 3
- 1
- 40
Arkadaşlar gerek buradan gerekse de özelden bana cok destek olduğunuz için hepinize cok teşekkür etmek istiyorum insanın böyle günlerde birileri tarafından umursandığını bilmesi gerçekten cok mutluluk veriyor. Yine gerek buradan gerekse de özel mesaj olarak bana tavsiye ettiğiniz yorumculara baktırdım ve deneyimlerimi sizin ile paylaşmak istedim.
Haleh Çetiner: Anlık durumu iyi bildi ,ilgilendi moralimi toparlamama yardımcı oldu yani beğendim
Maya Demir: Fena değildi biraz zor müsait yakaladım ama o da güzel ve gerçekleşmesi muhtemel şeyler söyledi açıkçası Maya’yı da beğendim
Doğa dan : Tamami ile fiyasko olduğu gibi, beğenmiyor olduğumu hissettiği anda durumu toparlamak için kendi özel numarasını vermeye çalıştı nişantaşında filan oturduğunu anlatmaya başladı ,bu kadın işini dürüst yapmıyor benden söylemesi.
Elmas Sezer: Tatlı dilli bir kadın açıkçası alakası ve güzel öngörüleri ile beni mutlu etti
Açelya Tuğra: Bana kalırsa başarılı bir yorumcu emek verilmiş bir yorum aldım kendisinden onu da beğendim
Genel olarak Binnaz izlenimlerim bunlar arkadaşlar sizlere tekrar tekrar yanımda olduğunuz için teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyorum.Bu arada eşim eve döndü merak edip soranlarada ayrıca teşekürlerr![]()
Ah tatlım keşke hiç bulaşmasaydın bu fal işine ama madem eşin eve dönmüş bir daha baktırmazsın inşallah :) birde umarım Doğa dan'a telefonunu vermemişsindir cunku kendisi de zaman zaman insanları arayıp hal hatır sormak maksatlı özelden fal teklif ediyor.Binnaz ablada hic bir denetim olmadığı zaten belli olsa bunu yakalarlardı.A bu arada Açelya Tuğra benimde favorim