Binnaz Abla

Arkadaşlar gerek buradan gerekse de özelden bana cok destek olduğunuz için hepinize cok teşekkür etmek istiyorum insanın böyle günlerde birileri tarafından umursandığını bilmesi gerçekten cok mutluluk veriyor. Yine gerek buradan gerekse de özel mesaj olarak bana tavsiye ettiğiniz yorumculara baktırdım ve deneyimlerimi sizin ile paylaşmak istedim.

Haleh Çetiner: Anlık durumu iyi bildi ,ilgilendi moralimi toparlamama yardımcı oldu yani beğendim
Maya Demir: Fena değildi biraz zor müsait yakaladım ama o da güzel ve gerçekleşmesi muhtemel şeyler söyledi açıkçası Maya’yı da beğendim
Doğa dan : Tamami ile fiyasko olduğu gibi, beğenmiyor olduğumu hissettiği anda durumu toparlamak için kendi özel numarasını vermeye çalıştı nişantaşında filan oturduğunu anlatmaya başladı ,bu kadın işini dürüst yapmıyor benden söylemesi.
Elmas Sezer: Tatlı dilli bir kadın açıkçası alakası ve güzel öngörüleri ile beni mutlu etti
Açelya Tuğra: Bana kalırsa başarılı bir yorumcu emek verilmiş bir yorum aldım kendisinden onu da beğendim

Genel olarak Binnaz izlenimlerim bunlar arkadaşlar sizlere tekrar tekrar yanımda olduğunuz için teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyorum.Bu arada eşim eve döndü merak edip soranlarada ayrıca teşekürlerr:eğlence::KK15::KK54::KK9:

Ah tatlım keşke hiç bulaşmasaydın bu fal işine ama madem eşin eve dönmüş bir daha baktırmazsın inşallah :) birde umarım Doğa dan'a telefonunu vermemişsindir cunku kendisi de zaman zaman insanları arayıp hal hatır sormak maksatlı özelden fal teklif ediyor.Binnaz ablada hic bir denetim olmadığı zaten belli olsa bunu yakalarlardı.A bu arada Açelya Tuğra benimde favorim

Benim bi arkadasim var o yaziyo,hatta bi kac kez harf hakki bitmis daha yazacaktim yoksa dedi, zaten o ben kizacam diye cok sık baktirip bana soylemezse ben yazdigi yorumdan taniyorum itiraf ettiriyorum, o kadar yani. Abartmakta ustune yok ama ona cikti soylenen vadeler dogruya dogru. Bana cikmiyo :KK43:
:)))) benim bir arkaşım vardı,bir arkadaş için arıyorum,ben değil arkadaş soruyor :) Kızım sen burada kendine yorum yazan bir yorumcu değilsen bir şey bilmiyorum hatta yaptığın yorumlarda hep birisini şişirdiğinide kolaylık ile farkediyorum.Biraz daha dikkatli ol bence bir ben akıllı değilim bu forumda

Gunde 2-3 kez baktirdigi oluyo sonra kizicam diye baktirmadim diyo. Hayir bu yorum tamamen sensin diyorum, o kadar uzun seyler yazdigindan yani. Gercekten yazanlarda var
aslında ne kadar kötü durumdayız değil mi kendimzi onlara bağlamışız.falcının yorumlarını okuyup aradan arkadaşımızı seçecek kadar.allah bizi kurtarsın. böyle diyoruz ama yine düşüyoruz galiba. düşünsene yorum sayfasını okuyacak durumlara gelmişisz.arkadaşımızı kontrol etmeye çalışıyıruz yada onun yorumu olduğunu anlıyoruz.arkadaşın günde ikiüç falla bizi geçmiş allah kurtarsın bizi. bu nasıl bağımlılıkk böyle

:)))) benim bir arkaşım vardı,bir arkadaş için arıyorum,ben değil arkadaş soruyor :) Kızım sen burada kendine yorum yazan bir yorumcu değilsen bir şey bilmiyorum hatta yaptığın yorumlarda hep birisini şişirdiğinide kolaylık ile farkediyorum.Biraz daha dikkatli ol bence bir ben akıllı değilim bu forumda
Evet ben aresim ben dogayim ben zumrayim

Arkadaşlar gerek buradan gerekse de özelden bana cok destek olduğunuz için hepinize cok teşekkür etmek istiyorum insanın böyle günlerde birileri tarafından umursandığını bilmesi gerçekten cok mutluluk veriyor. Yine gerek buradan gerekse de özel mesaj olarak bana tavsiye ettiğiniz yorumculara baktırdım ve deneyimlerimi sizin ile paylaşmak istedim.

Haleh Çetiner: Anlık durumu iyi bildi ,ilgilendi moralimi toparlamama yardımcı oldu yani beğendim
Maya Demir: Fena değildi biraz zor müsait yakaladım ama o da güzel ve gerçekleşmesi muhtemel şeyler söyledi açıkçası Maya’yı da beğendim
Doğa dan : Tamami ile fiyasko olduğu gibi, beğenmiyor olduğumu hissettiği anda durumu toparlamak için kendi özel numarasını vermeye çalıştı nişantaşında filan oturduğunu anlatmaya başladı ,bu kadın işini dürüst yapmıyor benden söylemesi.
Elmas Sezer: Tatlı dilli bir kadın açıkçası alakası ve güzel öngörüleri ile beni mutlu etti
Açelya Tuğra: Bana kalırsa başarılı bir yorumcu emek verilmiş bir yorum aldım kendisinden onu da beğendim

Genel olarak Binnaz izlenimlerim bunlar arkadaşlar sizlere tekrar tekrar yanımda olduğunuz için teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyorum.Bu arada eşim eve döndü merak edip soranlarada ayrıca teşekürlerr:eğlence::KK15::KK54::KK9:
Doğanın avukatı diyeceksiniz şimdi ama ben bu yoruma katılmıyorum. Tabi ki fal bu ben yıllardır burdayım eskisi kadar aktif yazmıyorum ama çok sık hala baktırıyorum ve bunca yıllık yüz yüze ve online tecrübelerime göre doğa kesinlikle en iyisi.
Numara verme kısmını tabi ki bilemem ama kesinlikle art niyetli ve kıvarmak için yaptığını düşünmüyorum.

tatlım sinirlenme lütfen ya hereks herkesi suçluyor sonuçta. fazla savunmamk lazım galiba birini
Yoo sinirlenmedim savunmaya cabalamamak icin yazdim :)))
Valla kim ne derse desin biz burda birbirimizi yerken olan paramiza umutlarimiza gozyasimiza oldu birileri de uzerimizden gecindi. Bunu bilir bunu soylerim :) hediye krediler disinda binnaz benim icin bitmistir artik ben eminin kendimden oturup duami okuyacam Allah’tan istiycem.
Umarim basaririm

Doğanın avukatı diyeceksiniz şimdi ama ben bu yoruma katılmıyorum. Tabi ki fal bu ben yıllardır burdayım eskisi kadar aktif yazmıyorum ama çok sık hala baktırıyorum ve bunca yıllık yüz yüze ve online tecrübelerime göre doğa kesinlikle en iyisi.
Numara verme kısmını tabi ki bilemem ama kesinlikle art niyetli ve kıvarmak için yaptığını düşünmüyorum.
Ben de Doga nin hakkini yiyemem ufak tefek te olsa bildigi seyler oldu ,keza ares de anlik durumu onume serdi .Dolayisiyla kotu yorum yapamam ,sadece evet cok pahali ucretler 1500 1000 krediler daha uygun olmali diye dusunuyorum.

Ben oyle bir sey oldugunu dusunmuyorum, insanlara emin olmadan boyle ithamlarda bulunmak kul hakkına girer, birebir tanımasanız da. Ve arkadaşını yaptığı yorumlardan tanıması da gayet doğal geldi bana, ben de cok yakın tanıdıgım birini yazısından tanıyabilirim olmayacak bir sey degil bu.

Ben oyle bir sey oldugunu dusunmuyorum, insanlara emin olmadan boyle ithamlarda bulunmak kul hakkına girer, birebir tanımasanız da. Ve arkadaşını yaptığı yorumlardan tanıması da gayet doğal geldi bana, ben de cok yakın tanıdıgım birini yazısından tanıyabilirim olmayacak bir sey degil bu.
Tesekkur ederim yorumun icin, isteyen istedigini dusunsun ben bi tek giden parama ve en onemlisi umutlarima uzuluyorum.

Ben de Doga nin hakkini yiyemem ufak tefek te olsa bildigi seyler oldu ,keza ares de anlik durumu onume serdi .Dolayisiyla kotu yorum yapamam ,sadece evet cok pahali ucretler 1500 1000 krediler daha uygun olmali diye dusunuyorum.
ben düşük puan verdim ama okutulmadı kimseye yayınlanmadı yani benim derdim o. yorumumun içeriği de küfür vs içermiyordu.kendi kendşen yorum yazdığını düşünüyorum ben fiyatta düşürüyro yazmışlar. çok şüpheli geldi hem fiyat düşürme hemde yorumun yayınlanmaması. birçok yorumcuda bir gözükürken neden onda gözükmedi.hatta arese de olmuş aynısı.ben kandırıldığımızı düşünüyorum.ve bana resmen hikaye anlattı. adam evli çıktı adam itirafta etti sordum bir var mı diey kesinlikle yok dedi bunu bile bilemiyorsa kendi reklamını yapıp kendşne yorum yazıp sırtımızdan para kazanıyordur diey düşünüyro insan.çok kızıyorum kendime

bak arkadasım bir falcı hakkında yorum yapabilmek için baktırmak gerekmiyor ben baktırmamışımdır en yakın arkadasım baktırmıştır kardesim baktırmıştır.. ben belki onlara yaptığı yorumu değerlendirmişimdir.. ya bu kız falcılık yaptı orda diye şamar oğlanına çevirdiniz ya.. bunu bilmeseydiniz acaba bu kadar üstüne gelecek miydiniz en ufak bir yorumunda art niyet arayacak mıydınız?? Biz insanlar neden böyleyiz ya tutup övmüş mü burda kendini bir kere.. madilik ben ona fal attığımda teknik hata var diyip falımı iade etti ötesi var mı.. bak o art niyet var ya onda olsaydı ne yapardı biliyor musun? Benim durumumu biliyordu ben ona fal attığımda bunu çok da güzel kullanırdı ben de hiçbişey anlamazdım. Yapmayın ya valla bak sen ne güzel yazmışsın naif yorumları vardı diye emin ol hala öyle güzel Mesajlar veriyor ki burda.. lütfen o yorumları zamanında falcılık yaptığını düşünmeden okuyun..
Konuyu uzatmak istemiyorum son mesajımı atacağım. Beni bilen bilir elimden geldiğince acemice çok insana bende karşılıksız fal bakmaya çalıştım. 2010 yılından beri üyeyim. Sezarın hakkını ne olursa olsun Sezara vermeye çalıştım her zaman. Burada ne dersem diyeyim siz arkadaşınızı savunmaya devam edeceksiniz ve konu böyle uzayıp gidecek.
Geçmiş mesajlarıma bakarsanız kendisinin Pethulinqa olduğunu kasım ayında olan ufak tartışmada öğrendim çoğu üye gibi. O olduğunu bilmeden önce de fal atmışım kendisine kendi özgür irademle. Ben onun fal geçmişi var diye ona önyargıyla yaklaşmıyorum. Ama kendisi baktırmadığı tüm falcılara aşırı sivri ve aşırı agresif mesajlar atarak eleştiriyor ve bu eleştirilerde gerçekten dışarıdan bir baktığınız zaman bu kişilerle herhalde bunun bir yarası varmışta o yüzden böyle saldırıyormuş gibi gözüküyor.
Naif yorumları eskiden vardı evet ama maalesef ekim ayından beri olan hiçbir mesajında kendisinin ne kibarlığını ne de naifliğini gördüm.
Ve bana göre falcılarla ilgili objektif bir yorum yapabilmek için en azından bir kere o kişiyi denemek lazım. Benim nazarımda böyle en azından

Tesekkur ederim yorumun icin, isteyen istedigini dusunsun ben bi tek giden parama ve en onemlisi umutlarima uzuluyorum.
benim üzüldüğüm birde bunların kenidlerine yaptığı yorumları okumamız.bu kadar mı değersiz vaktimiz bizim ya

benim üzüldüğüm birde bunların kenidlerine yaptığı yorumları okumamız.bu kadar mı değersiz vaktimiz bizim ya
Aynen oyle psikopat gibi ne yazmislar dediklerini yasadim diyen kac kisi var onlara cikmis bana da cikar diye umut bagladim, sonunda cikmayinca da oturup agladim adama kizdim. Asil aptal benim adamin sucu yokki, kendi kendime umut edip kendi kendime hayal kirikligi yasadim

Aynen oyle psikopat gibi ne yazmislar dediklerini yasadim diyen kac kisi var onlara cikmis bana da cikar diye umut bagladim, sonunda cikmayinca da oturup agladim adama kizdim. Asil aptal benim adamin sucu yokki, kendi kendime umut edip kendi kendime hayal kirikligi yasadim
Aptal değiliz sadece mantığımızı bir kenara bırakıp duygularımıza esir olduk
Binmazdaki manüpulatif yorumlarda bu durumumuzu iyice tetikledi sağlıklı düşünmeyi bırakıp fal bağımlısı olduk çıktık ben bu ruh halinden kadınlar klubünde takılarak ve yürüyüş yapıp kafamı boşaltarak çıkmaya çalışıyorum
Çıkacağız bu saçma cendereden Allahın izniyle ve geriye dönüp de bakmamak üzere
Yeter ki inanalım buna

Neden fal merakım olduğu halde telwe ya da başka bir fal sitesine takılıp kalmadım diye kendimi sorguladım ve şu sonuca vardım;binnaz bir ticari zeka ürünü ve insanların duyguları üzerinden nasıl para kazanılacağının çalışmasını çok güzel yapmış
Gerçekten sosyologlar tarafından incelenmeli tez konusu olmalı hatta

işte o yorumlar hep kendi yazdıkları.ben düşük verdim yayınlanmadı başkasınınki yayınlanıyorda onunki neden yayınlanmıyor.kendine yorum yazıp yazıp tıpluyor bence bizim gibileri.burdanda reklam yapıyordur kesin. şöyle dediği çıktı böyle oldu.bir o değil bunu yapan vardır.

Neden fal merakım olduğu halde telwe ya da başka bir fal sitesine takılıp kalmadım diye kendimi sorguladım ve şu sonuca vardım;binnaz bir ticari zeka ürünü ve insanların duyguları üzerinden nasıl para kazanılacağının çalışmasını çok güzel yapmış
Gerçekten sosyologlar tarafından incelenmeli tez konusu olmalı hatta
adamlar profesyonek çalışıyor ikiüç kişiyi ön plana atıyorlar belki buralarda da yapıyorlar. hep birleri popüler oluyor farkındaysanız.onun foyası çıkıyor hadi başkasını popüler yapalım. ben aresinde binnazın ürünü olduğunu düşünüyorum.

Bazı insanlar uzmanlığını ,insanları çözmek ,yönlendirmek üzere yapmışlar ve en kolay kazanç kapısı olarak da falcılığı bulmuşlar
O yorumların bir kısmını kendileri yapıyorsa da kalanını,beynini bir güzel yıkadıkları,parayla umut/umutsuzluk dağıttıkları müşteriler yapıyor çünkü bunların işi bu
Hangi meslekte 10 dakikada böyle uçuk rakamlar kazanılıyor
Karşılıklı arkadaşlar arasında fal muhabbetini severim ama yalnızlıktan bunlara kaptırdım kolumu ve gerçekten içki/kumar bataklığına saplananlarla empati kurdum
Allah hiçbirşeyi boşuna yasak etmemiş bunu yaşadım ve gördüm
Şu an tek hissettiğim ‘neden ben bunlara para kaptırdım’ şeklindeki suçluluk duygusu
Biraz da bundan kurtulmak için burada yazıyorum çünkü üye olmayıp da burayı okuyanlar da azımsanmayacak ölçüde

adamlar profesyonek çalışıyor ikiüç kişiyi ön plana atıyorlar belki buralarda da yapıyorlar. hep birleri popüler oluyor farkındaysanız.onun foyası çıkıyor hadi başkasını popüler yapalım. ben aresinde binnazın ürünü olduğunu düşünüyorum.
Aresin ne olduğunu çözemedim ama kafa da yormuyorum artık
Siteyi kuran çocuk bilkent mezunu ve kafası çalışan bir tip
Herzaman için gayrimeşru işler çok para kazandırır bu bilinen birşeydir
Fal diğer gayrimeşru işler gibi suç teşkil etmiyor ya da teşkil etse de internet üzerinden olduğundan denetim yok
Hiç bir emek koymadan dünyanın parasını kazanmanın yolunu bulmuş genç yaşında
Elbetteki insanlara zorla gelin de fal baktırın demiyorlar
Nasıl ki kimseye zorla kumar oyna,uyuşturucu kullan denmediği gibi
Ama hayatının bir şekilde çıkmaza girdiğini düşünüp çıkış yolu bulamayan insanların duygularını/paralarını sömürüyorlar
Bu nedenle benim gözümde uyuşturucu tacirlerinden hiçbir farkları yok

Back
X