Binnaz Abla

burada adı geçen bir çok yorumcudan yorum aldım ve yorumunu aldıklarım hepsi birbirinden beter kiminin yorumu mum ışığında yemek bile görüyor mübarekler resmen atma tutma laf olsun para gelsin mantığında , baran umut tamamiyle fiyaskocu firuze çetin boş bomboş evine hediye gelen çetiklerden bahseden bir bayan ada soylu uçurtma uçurtturacak gaz veriyor sözde nil güneş hediye paketleri eklemeden duramaz falına vs daha sıralayabilirim ama lütfen öneri yaparken dikkat edin burada herkes umutlarını bağlıyor bir cümleye parasından pulundan geçtim bizlere asıl memnun kalmadıklarınızı belirtin bu daha çok bizi yönlendirir..
Aynen...Firuze Çetin kahve atmıştım.telefon falı idi,seans sonu beklemeden görüşmenin 3.dakikasında sonlandirdim,çünkü çok saçmalamıştı...

Burada elbette hepimiz kendi deneyimlerimizden dem vuruyoruz.Yazımda belirttiğim kişiler tamamen bana göre sitenin iyi denilebilecek bir kaç yorumcusu. Yazımda da belirttiğim üzere Benim asıl ilgilendiğim husus ile ilgili henüz net bir olumlu yada olumsuz gelişme yok, eğer dikkatten kaçtı ise bir kez daha vurgulamak isterim.Bahsettiğim yorumcular ufak tefek ayrıntılara ilişkin , anlık duygu düşüncelere dair ve kişilik analizi anlamında başarılılar bana göre. Ve ben kesinlikle Firuze Çetin değilim.Firuze hanım, ilgilendiğim kişinin hayatında var olan birden fazla kadını burç, dış görünüş Ve iş bağlantısına kadar bildi hatta varlığını bilmediğim bir tanesinin kim olduğunu onun sayesinde fark ettim.Yine bir kafede yorum aldığım bir yorumcunun bana söylediği şeylere kadar bana söyledi gitmişsin sana şunu demişler ama inanma atmasyon bakmış o kişi , diye.Başıma gelecek başka bir kandırılma, dolandırılma olayı ile ilgili uyardı, onun sayesinde kendimi korudum.Bu ve bunun gibi şeyler.Ama Asıl mesele ile ilgili verdiği vade henüz dolmadığı İçin o konuda bir şey diyemem. Ada Soylu örneğin bende asla pembe tablo çizmedi, iki yorum aldım her ikisinde de olumsuz yorum yaptı, açık açık diğer kadınların varlığını söyledi, bu adam yanlış yapmaya müsait, sana layık değil, bu ilişki için gelecek göremiyorum dedi. Belgin Yıldız da açık açık başkaları olacak hayatında, her denediği kadından bir darbe alacak, pişmanlığı olacak ama sana pembe tablo çizemem sana dönüşü 2 yılı bulur.İster ve beklersen sonuç olumlu olur , dedi. İlk mesajımda Bahsettiğim yorumcuların hemen hepsi de aradaki üçüncü kişilerin varlığını , sevgilimin bir süre bu şekilde yalpaladıktan ve bir sürü kazık yedikten Sonra bana dönmek isteyeceğini , o noktada seçimin benim olacağını söylediler. Yani kimse , Yok adam sana ölüyor bitiyor , sana aşık, yok dönmek istiyor ama senden utanıyor , senden Işık bekliyor vs...şeklinde pembe tablocu kimse Yok benim cephede arkadaşlar...İnanın bahsettiğim yorumcuların çoğunun yorumunu okurken yada dinlerken hüngür hüngür ağladım ben.Bazen gerçeklerim sert bir şekilde söylenmesi de iyi geliyor insana.İlişki adına pek bir beklentim de kalmadı aslında.Sadece ilahi adaletin tecelli etmesini ve karşı tarafın pişmanlıkla sürünmesini istiyorum.Tüm beklentim buna yoğunlaştı şimdi...

A abukprenses_38 ben öyle bir suçlama yapmam yapamam haddim değil osunuz veya değilsiniz bilemem beğendiğiniz yorumcuların sadece benim nazarımda yorum tarzlarını belirttim umarım size falları istedğiniz gibi çıkar.. beğenmediğiniz falcılardan isimler varmı acaba asla baktırılmaması gerekenler gibi burada bunlar bize daha faydalı oluyor ben onu belirtmek isterim ..

Sitenin en popüler , en pahalı , bu forumda en çok ismi zikredilen , en çok tavsiye edilen pek çok yorumcusundan da yorum aldım ben ve çoğu patladı Ne yazık ki.Denemediğim kimse pek kalmadı sanırım 6 aylık Binnaz serüvenimde.At gibi gitti it gibi gelecek diyenler, seni kıskanıyor gizli takip ediyor diyenler, kıskançlıktan olay kavga çıkartacak diyenler, inim inim inleyecek kapına köpek olacak diyenler ,birlikte tatile gönderenler , Eylül'de aratanlar , Ekimde yalvartanlar, Kasım'da yüz yüze konuşturanlar , Aralık'ta birleştirip yıldırım nikahı yaptıranlar, vs... daha neler neler...

Sitenin en popüler , en pahalı , bu forumda en çok ismi zikredilen , en çok tavsiye edilen pek çok yorumcusundan da yorum aldım ben ve çoğu patladı Ne yazık ki.Denemediğim kimse pek kalmadı sanırım 6 aylık Binnaz serüvenimde.At gibi gitti it gibi gelecek diyenler, seni kıskanıyor gizli takip ediyor diyenler, kıskançlıktan olay kavga çıkartacak diyenler, inim inim inleyecek kapına köpek olacak diyenler ,birlikte tatile gönderenler , Eylül'de aratanlar , Ekimde yalvartanlar, Kasım'da yüz yüze konuşturanlar , Aralık'ta birleştirip yıldırım nikahı yaptıranlar, vs... daha neler neler...

peki o yorumcular kimlerdir bizlerde ona göre boşa umut bağlamayalım boşa vakit ve para kaybı olmasın burada olumsuz yorumların değeri çok büyük hani derler ya ben yandım siz yanmayın göndermeyin bu falcılara isimleri paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim..

Hiç bir yorumcuyu zan altında bırakmak istemem.Fal olayı enerji geçişi ve kişinin o günkü performansı ile de ilgili olabilir.Buradaki yorumlarım tamamen kişisel görüşümdür : Kemal Devrim , Serkan Aslan Ve Mert Göktürk her birinden iki kez yorum aldım.Ama ne yazık ki benimle ilgili Öngörüleri tutmadı.Oysa hepsinin de anlatımı çok akıcı ve özellikle Serkan Beyin sesi insana güven veriyor.Ama bu yorumcuların hiç birinde ne vade tuttu ne de duruma ilişkin analizleri...

Hazar Erbab'tan iki kez yorum aldım. genel olarak pozitif bir enerjisi var , akıcı konuşuyor, karşı tarafın tavırları Ve davranışları ile ilgili önemli bazı noktaları da doğru bildi ama ona göre biz Kasım sonu Aralık başında görüşmeye başlayacaktık, yeni yıla mutlu girecektik,olmadı, ama o kadar tatlı biri ki kızamıyor insan Civan İlhandan da iki kez yorum aldım.Temeldeki sorun yaratan konuyu Ve çözümü İçin gerekli olan hareket planını adeta didaktik bir tarzla anlattı.Gerçekten kuvvetli hisleri var.Bazı durugörüler de alıyor söylüyor şöyle böyle diye telefon görüşmesi sırasında.Ve çingene katina da bakıyor.Ama onun da bahsettiği bazı gelişmeler hiç yaşanmadı Ve vadeler geçti.Boş biri değil ama bizim olayda yüzde yüz başarılı oldu da diyemem

Genelde acik olurdu basina bisey mi geldi acaba :) :) :)
Ona denk gelmedim engin gumus e kahve yolladim uzun zamandir baktirmiyordum cok guzel durumlari özetledi benim dusuncelerimi karsi tarafta hissettigim ama emin olamadigim seyleri gayette memnun kaldim.

Herkese selam, ara ara sizleri takip ediyorum :) en sonunda ve bir yıl sonunda aranıza katılmaktan memnuniyet duydum :) ilerleyen zamanlarda benimde tabiki fal geçmişim hakkında bilgiler aktarıyor olacağım. En güzeli ise hoşuma giden ve beni gülümseten yazılarınıza artık bende cevap verebileceğim.
Hg falkolik klübüne :D

Elfin Demet, Engin Gümüş, Ada Soylu, Pelin Bilge, Biray Demir , Natali Derinsu, Yaamin Hanım, Aslıhan Yılmaz, Şah Sultan olumsuz yorum yapıyor ve olmaz bu iş diyorlar. Mekselina Ayaz, Zümra Lal , Helen Devmen, Şevdar Avaz, Doğa Dan, Efsun Yıldız , Arnisa Bahadır , Bahar Yağız , Rüzgar Gündoğan, Kesira Sirel, Mihrace Atalay , Kerem Avşar , Almina Nur,Merve Katre pişman olup dönecek evlilik görünüyor size ama Şubat-Haziran arası dönemi bulur dediler. Dolayısı ile Şubattan sonra burada ismi geçen bir çok Yorumcu hakkında daha net yorum yapabileceğim . Serra Güngören , Defne Tanrıkulu ve Belgin Yıldız pişman olacak , başına feci olaylar gelecek yaklaşık 1 -2 yıl Sonra da sana dönmek isteyecek dedi.

Elif ışık fal gönderdim denemeyin bile fazlaca pembeci yazık günah .enerji meselesi diyoruz da komşu teyze ne sıkıntımı anlatmışım sanki tabiri caiz se döner yavrum çok da iyi olur aranız demiş resmen.

Ares Levi: Su gibi anlatıyor , özgüveni yüksek , hissiyatlı biri.Karşı tarafın anlık durum ve duygularını güzel tahlil ediyor.Fakat ben kendi adıma onun öngördüğü sürelerde gelişmeleri yaşamadım Ve vadeler geçti.Aslında onun falları beni çok mutlu etti, epey umutlu da hissettim dinlerken ama Kasım ve Aralık'ta iyileştirici diyaloglar yaşayacaktık.Olmadı maalesef.Yine de başarılı buluyorum bu çocuğu.

Kızlar genel olarak soylemek istiyorum, yeni uye olarak gelenlere hemen reklam yapıyor yaftası yapıştırmamalıyız bence, bazıları hakikaten belli bariz reklam oluyor ama A abukprenses_38 sadece begendiği falları listelemiş bence. İlk yorumda insan yanlış anlaşılma korkusu olmadan biraz duz bir şekilde yazıyor, ole olunca reklam gibi algılanıyor.

Ya beni...:))Bana demişti ki bu adam şoför mü?dedim ki yok...uzun yollarda geciyo hayatı bu adamın diye ısrar etti,ben de gülmüştüm,ayıp olmasın diye bişey demedim,kapadım telefonu...

uzun yol şöförü :))) bu cidden iyiymiş fena atmış..

Elif ışık fal gönderdim denemeyin bile fazlaca pembeci yazık günah .enerji meselesi diyoruz da komşu teyze ne sıkıntımı anlatmışım sanki tabiri caiz se döner yavrum çok da iyi olur aranız demiş resmen.
canım ya keşke sorsaydın atmadan elif Işık hiç bilemez klasik kart yorumcusu zaten binnaz’in ilk kuruldugu donemden kalan bir yorumcu bana da hiç çıkmamıştı hiçbir falı.

Kızlar genel olarak soylemek istiyorum, yeni uye olarak gelenlere hemen reklam yapıyor yaftası yapıştırmamalıyız bence, bazıları hakikaten belli bariz reklam oluyor ama A abukprenses_38 sadece begendiği falları listelemiş bence. İlk yorumda insan yanlış anlaşılma korkusu olmadan biraz duz bir şekilde yazıyor, ole olunca reklam gibi algılanıyor.

lizya ben sorguladım ilk geldiğinden dolayı değil sadece burada ha bire herkes övüyorda övüyor cidden anlamıyorum isteyen bir çok kişi ile fallarımı paylaşıyorum ben net ve açığım bu konuda lakin sadece beğendiklerinizi değil beğenmediklerinizi yazın diye ricada bulunuyorum ve forumun en önemli amacı birbirimizden destek alarak boşa umut ederek para ve zaman kaybı yaşamamak için beğenilmeyen yorumcuları yazmak diye düşünüyorum yoksa baktırdığım onlarca fal için bende burada ah dehşet içindeyim hayranlıkla dinledim şöyle özel şöyle güzel yazarsam burada diğer arkadaşlarımızın umuduyla bizde oynamış oluyoruz diye düşünüyorum sadece rica ediyorum beğenmediğiniz yorumcularıda lütfen belirtinki diğer umut ederek bekleyen arkadaşlarımız bilgilensin kontrol etsin yanlışmı bu düşünce sence?

Elfin Demet, Engin Gümüş, Ada Soylu, Pelin Bilge, Biray Demir , Natali Derinsu, Yaamin Hanım, Aslıhan Yılmaz, Şah Sultan olumsuz yorum yapıyor ve olmaz bu iş diyorlar. Mekselina Ayaz, Zümra Lal , Helen Devmen, Şevdar Avaz, Doğa Dan, Efsun Yıldız , Arnisa Bahadır , Bahar Yağız , Rüzgar Gündoğan, Kesira Sirel, Mihrace Atalay , Kerem Avşar , Almina Nur,Merve Katre pişman olup dönecek evlilik görünüyor size ama Şubat-Haziran arası dönemi bulur dediler. Dolayısı ile Şubattan sonra burada ismi geçen bir çok Yorumcu hakkında daha net yorum yapabileceğim . Serra Güngören , Defne Tanrıkulu ve Belgin Yıldız pişman olacak , başına feci olaylar gelecek yaklaşık 1 -2 yıl Sonra da sana dönmek isteyecek dedi.
Aaaa Elfin olumsuz yorum yapiyormu??Sanki o hep olumluymus gibi geliyor bana..

Back
X