Binnaz Abla

Pelin fena degildir bana cok tutmadi genelde tavsiye niteligindeydi fallari ama cok da bos degil. Cagri'yi bilmiyorum hic de duymamistim :)
Cagri da yazili baktim pelin ile paralel seyler soyledi. O da fena degildi. Benim attigim saatte cok secenek yoktu :) zumra ile zisan iade etti. Bakmadi zaten

herkese merhaba,
binnaz abla ile ilgili olarak

Doğa Dan ; genelde ilk kendisine danışırım,şuana kadar aldığım yorumlarda pek çok öngörüsünü yaşadım, bir yorumunda dediği gibi olmadı ama belki ben gidişatı değiştirmiş olabilirim ,tam olarak bilemiyorum ama doğa dan'ın hissiyat ve kartları yorumlarıma da başarılı buluyorum, bu işide dürüst bir şekilde yaptığını düşünüyorum

Şevdar Avaz ; İlk aldığım yorumları hem çok tutarlıydı hemde ne derse yaşıyordum,fakat son zamanlarda küstahlaştığını düşünüyorum,şımarık bir tavrı var,zaten son birkaç yorumuda çıkmadı,kendisine bir daha gitmeyi düşünmem

Zişan Işık ; Dolu dolu fal bakıyor,ek olarak farklı kartlarla açılım yapıyor, çok akıcı,hiç boşa düşmüyor,dinlerken tatmin oluyorsunuz,son yorumunda şu ana kadar kimsenin söylemediği bazı detayları söyledi ki bu detayları sadece ben biliyordum, o yüzden şaşırttı,geleceğe yönelik ön görüsü için bekliyorum,çok uzun bir vade vermedi ama hala beklemede

Biray Demir ; Enerjisi ve kart yorumlarını başarılı buluyorum,fakat geleceğe dair öngörüleri tutmadı,birkaç kez denedim kendisini,anlık durumlarda söyledikleri doğru ama gelecek hiç tutmadı

İrem Çerkez ; Kart yorumcusu olduğunu dile getiriyor,kartlar nasıl geldiyse ben onu yorumlarım şeklinde bir yaklaşımı var ama kendi kartlarıyla da açılım yapıyor, bir kaç öngörüsünü yaşadım,diğerleri için yaz dönemini bekliyorum.

Elfin Demet ; bir kez yorum aldım, çok olumsuzdu,ama tonlaması ifadesi de çok sertti,gelen kartlar zaten çok olumsuzdu, o yüzden dinledim ve sildim,olumsuz yorumu için değil dinlerken rahatsız olduğum için sildim,doğa dan da olumsuz yorumlarda bulundu öylede oldu fakat ifadesi rahatsız etmediği için kötü yorumladı diyemem,elfinle enerjimizin uyuştuğunu düşünmüyorum,başarısız bir fal olarak değerlendiriyorum.

Melisa Asya ; yorumu biraz daha akıcı olmalı, bence dikkate alınabilir, bu kadar fal içinde düşündüğüm kişinin bir beraberliği olacağını zamanlamasıyla birlikte bilen tek kişi oydu, bir kez daha yorum aldım dedikleri olacak mı bekleyip göreceğim.kendisinden tarot yorumu almak daha doğru olur diye düşünüyorum.

Belgin Yıldız ; ilk baktığında o zamanki beraberliğimin hiç bir yere varmayacağını,yollarımızın ayrı olduğunu söyleyen tek kişiydi öyle oldu, yakın zamanda baktırdığım kahve falı için dolu dolu yorum yaptı, tek bir konuyla odaklanıp yorum istediğinizde güzel yorumluyor, nokta atışları kilit detayları bilmesi beni şaşırttı, gelecek ön görüleri daha çok şaşırttı o kadar olumlu gelişmeler beklemiyorum ama vadesi de var,bakalım,umarım dediği gibi olur,kendisini hiç fena bulmuyorum.

Gülgün Balbay ; Bu yorumcu için yazılan yorumlara bakıyorum,sanırsın kadın kahin,artık bir sahtekarlık mı var işin içinde ya da gerçekten öyle mi bilemiyorum. Bana baya iddialı yorumda bulundu, böyle olmasın bu işi bırakırım adımı silerim gibi :) ama dediği tarihte dediği şey gerçekleşmedi, diğer dediği şey için yaz aylarını söyledi,çıkarsa belirtirim ama bence çıkmayacak...

Engin Gümüş ; hiç memnun kalmadım, bazı konularda o kadar emin konuştu ki böyle olmuş diye ama öyle olmadı , o yüzden söylediklerini de dikkate almadım bir kaç cümle sonra ' ee ama hiç öyle birşey söz konusu değil ne saçmalıyor dedim içimden' sildim falını :)

Cihan Yorulmaz ; Dediklerinin çıkmayacağını düşünüyorum,çok ütopikti, adam bir kadından başkasına koşuyor,cihan diyor evlilik teklifiyle gelecek 'ya he he ' diyip geçtim,benle olmadı diyelim

Ares Levi ; Olumlu yorumu oldu,sabretmen gerekiyor dedi,düzelecek dedi ,henüz öyle birşey olmadı :) belki sonra gerçekleşir.

Helen Devmen; Çözemediğm bir yorumcu, mayısda şöyle olacak haziranda böyle olacak dedi, bakalım belki de dediği gibi olur,çünkü şu 2 lafından başka dikkate alınacak tek bir cümlesi yoktu,şimdilik hakkını yemiyim, bakalım

Maya Demir ; Tam bir palavracı, sokakta yanınıza gelip 'at bi 5 lik falına bakayim abe' diyen sokak falcıları gibi,ağdalı ağdalı anlatıyor da anlatıyor ama boş, bir kere yorum aldım,herşeyde mi saçmalar bir insan, sayfasında yazan yorumların gerçekliğine inanmıyorum.

Pelin Bilge Özdoğru ; ne zaman yorum yapsa bana hep olumsuz ama dediği şekilde oldu,son durumlar için kendisinden yorum almadım ne de olsa olumsuz ne varsa sıralar diye düşündüğüm için...

aklımdakiler bunlar, bunların dışında şahsultan ile gilda koç'u merak ediyorum yorum alanlar varsa beni de yeşillendirsinler:))

Evet sevdarin bazen simarik bi tavri olabiliyor. Ben de sogudum ondan. Dedikleri bana da cikmadi ne umutla beklemistim.

Yine yorumlarına baktım yorumları kendisi yazdığına dair kesin bir karara vardım artık. Düşük puan alınca neden ondan sonraki yorumlar " Neden düşük puan verdiniz o böyledir şöyledir her şeyini yaşadım" diyip peşpeşe böyle yorumlar yapılıyor.
Bkz; Şevdar Avaz

Hatta bana bi keresinde kredisi dusukken "zaten dusuk kredi hadi cabuk anlat" diye bi laf sokmustu. Kart yorumlamaya da gelince blmiyoeum bana skmdiye jadar oyle hisstmesi gereken seyler ciktimi blmiyorum ama hep yorumlarken su kartin anlami sudur bununki budur diye bilgisini anlmlarini anlatarak bakti yani. Anlamlarini ben de biliyorum netten. Ama anlik hisleri iyidir belki bilemem. Teyit etme sansim olmadi.

Kızlar merhaba. Şah Sultan’la ilgili ne söyleyebilirsiniz? Genelde aklıma yatan şeyler söyledi ama bir konuyla ilgili olarak sanki biraz fazla olumlu konuştu gibi hissettim. Bana tutturdu diyenler, bende patladı diyenler ses verebilir mi?
Aynen kizlar bende ayni durumdayim, uzun bekleyisler sonunda gonderdim ama bilemedim iyi yada kotu sonuclaranan yorum yapabilir mi

Hatta bana bi keresinde kredisi dusukken "zaten dusuk kredi hadi cabuk anlat" diye bi laf sokmustu. Kart yorumlamaya da gelince blmiyoeum bana skmdiye jadar oyle hisstmesi gereken seyler ciktimi blmiyorum ama hep yorumlarken su kartin anlami sudur bununki budur diye bilgisini anlmlarini anlatarak bakti yani. Anlamlarini ben de biliyorum netten. Ama anlik hisleri iyidir belki bilemem. Teyit etme sansim olmadi.
Aaa fiyatı ne kadardı ki? Hep 150 gördüm şaşmamıştır. Çok takılacak ve hisli değil. Bana da dedikleri çıkmadı anı da bilmemiş.

Aaa fiyatı ne kadardı ki? Hep 150 gördüm şaşmamıştır. Çok takılacak ve hisli değil. Bana da dedikleri çıkmadı anı da bilmemiş.

Su ana kadar bana dedikleri tek cikan aresle zumra oldu. Enerjim zumrayla tamamen tuttu cunku onun dedigi tek sey haric digerlerini yasadjm. Ama anlik ayrıntılı neler oluyor bi tek ares cok hisli oldugunu dusundugum icin ona da baktiriyorum. Ara meseleleri guzel veriyor ama onun da dedigi olmadigi seyler oldu tabi. Neticede bu fal yani. Seviyeli de biri. O seviyesini seviyorum.

Niye ikisi de iade etti??? Kartlar cok olumsuz oldufi icin mi acaba
Zumra bi de bekletti 1 saata yakin. Ben fal beklerken iade geldi. Digeri zaten hemen iade etti. Ilk defa attim fal. Daha once denemedigim hic bilemiyorum neden iade ettiklerini. Ama site adina gercekten cok ayip biri 1350 kredi biri 1500 onlara atmak icin kredi aldim. Iade dondu. Mecbur baskasina attim

Kızçeler 800 oldu kredim bekleyip Pelin'e mi atsam? Yoksa favorilere attıklarımdan Ufuk Kutluk, Yalena Aydan, Aleyna Yıldızlar bunları nasıl bilirsiniz?

Kızçeler 800 oldu kredim bekleyip Pelin'e mi atsam? Yoksa favorilere attıklarımdan Ufuk Kutluk, Yalena Aydan, Aleyna Yıldızlar bunları nasıl bilirsiniz?
Bence bekleyip peline atin ben begendim. Ben once uygun fiyatlari denedim. En son pelini denedim. En iyisi pelindi denediklerimden.

Y
Dört hafta daha dişimi sıkayım o zaman :KK70:
Yani simdi baktim 8 kisiye baktirmisim arada ruya yorumu da atmisim. Bi pelin hanimi defalarca dinledim ve begendim. Ha bir de cagriya atmisim. O da fena degilmis. Simdi tekrar okudum da. Onun da guzel nokta atislari olmus

Kızlar merhaba. Şah Sultan’la ilgili ne söyleyebilirsiniz? Genelde aklıma yatan şeyler söyledi ama bir konuyla ilgili olarak sanki biraz fazla olumlu konuştu gibi hissettim. Bana tutturdu diyenler, bende patladı diyenler ses verebilir mi?
Merhaba, ben kendisinden aralik ayinda yorum almistim acikcasi yakin gelecek icin soyledikleri cikti diyebilirim cunku mesela bi tatile cikma durumu var gibi bi sey demisti yorumdan iki gun sonra karsi tarafin tatile cikacagini ogrendim vs. fakat sonuc kismi maalesef patladi bende. Subat sonunda bir sey olacagini soylemisti sonuc olarak mayis ayina geldik hala dedigi sey olmadi ve tabii ki olmayacak da cunku araliktan beri cok sey degisti. Yani kisacasi bende her dedigi cikmadi ama bos bir falci oldugunu da dusunmuyorum

Bu isimlerden bi tek ufuk kutluk hakkında yorum yapabilirim. Kibar biri ama dümdüz kart yorumlamıştı bende ve çok pembeci.. çıkmadı maalesef.. burda tekrar isminin geçmesine şaşırdım açıkçası pek hisli biri değil bence :(

Bu isimlerden bi tek ufuk kutluk hakkında yorum yapabilirim. Kibar biri ama dümdüz kart yorumlamıştı bende ve çok pembeci.. çıkmadı maalesef.. burda tekrar isminin geçmesine şaşırdım açıkçası pek hisli biri değil bence :KK43:
Muhtemel biri çıktı yazdı bende öyle kredim olursa baktırayım diye favorilere attım. Favorilerim öyle kişilerden oluşuyor benim o zaman onu da sildim listeden. Gonca, Karaca falanda vardı mesela eledim ama onlarıda :)

Ya bu falcılardan hiç işle, kariyerle ilgili bakanı yok mu? Kimin profile girsem yok iş sormayın, onu sormayın genel sormayın sadece aşk sorun. Aşkla sıkıntım yok yani illa bilmem kim beni seviyor mu, eski sevgilim bana döner mi diye mi sormam lazım? Varsa şöyle kariyerle ilgili nokta atışı yapan birileri nolur bana isim verin. "Bayraklı bir yerde çok üst düzeyde çalışacaksın" tarzı babaanne stili bakan falcı istemiyorum. :/

Ya bu falcılardan hiç işle, kariyerle ilgili bakanı yok mu? Kimin profile girsem yok iş sormayın, onu sormayın genel sormayın sadece aşk sorun. Aşkla sıkıntım yok yani illa bilmem kim beni seviyor mu, eski sevgilim bana döner mi diye mi sormam lazım? Varsa şöyle kariyerle ilgili nokta atışı yapan birileri nolur bana isim verin. "Bayraklı bir yerde çok üst düzeyde çalışacaksın" tarzı babaanne stili bakan falcı istemiyorum. :/
Benim iş durumunu Yeşilçingene, Nakta ve Falcinurseli bildi

Back
X