Merhaba kızlar, sağlıklı, güzel günler olsun hepimiz adına..
Ben 2 gün önce
Hira Soydan'a baktırdım, beklediğimden daha enerjik bir bayanmış. Kartların anlamlarını söyleyerek neyi neden böyle yorumladığımı sana açıklamak istiyorum dedi, düşünceli birisi ama kartların anlamlarını artık bildiğim için biraz gereksiz oldu ve sıktı o kısımlar.

Onun dışında kartlara hakim tabiiki ve bence hisleri de kuvvetli, anlık durumu çok güzel tespit ediyor.
Yakın zamanda
Zişan Işık'a baktırdım, her daim Tumay'la favorim, durum ve an nokta atışıydı her zamanki gibi, olabilecekleri duyunca çok etkilendim ama kısa süre geçmeden ne yazık ki falı patladı. Ben şunu anladım arkadaşlar, karşı tarafın hayatı henüz bir düzene oturmadıysa, gelecek planlarını hayata geçirmediyse belirsiz bir enerjide oluyor ve hareketleri eylemleri hep değişiyor. Ben baktırdığım kişi için söyleyeyim üniversite son sınıfta ve biz birlikteyken yapmak istedikleri şeyler çok fazlaydı ve belirsizdi bunu kendisi bile demişti. O nedenle baktırdığım fallar da vade açısından yakalayamadı onu, hep hareketleri çok değişti, başka bir şeyler daha yaptı. Ama duyguları ve hisleri her zaman aynı çıkıyor mesela.
Melisa Doğan'a da 2.defa baktırmışım 1 ay önce, bugün falların arasında gördüm aklımdan uçup gitmiş

İlk gidişimde çok etkilenmiştim, kişi ve olay analizleri çok güzeldi ve abla gibi ilgileniyor cidden sizinle. Bu defa gittiğimde ise 1. falında söylediğinin tersini söyledi, üstelik pek değişen bir durum da yoktu şaşırdım biraz. "Ben genelde kız tarafıyımdır" diyerek objektif olamadığını belirtti, abla gibi demiştim :)))
Durduk yere
Tumay Cennet'e gidesim var gerçekten özenini ve emeğini çok seviyorum ya, resmen huzurlu enerjisini alıyorum dinlerken. Ama gitmeyeceğim tabiiki, 1 ay bile geçmemiş daha :)
Zeynep Aksu'yla canlı falda görüştük telefonla, hisli bir bayan fakat biraz "olacak canım, geçecek canım, mutlu son canım" modunda. Çok fal bakma enerjisinde değildi biraz böyle "hee heee" gibi geldi bana

çok gerçekçi değil sanırım.
Ben artık sadece anlık durumu öğrenmek ve karşı tarafın düşüncesi için baktırıyorum.. Vadeymiş yakın gelecekmiş fasa fiso ya. Beklenti içine sokuyor ve gerçekleşmeme olasılığı aslında çok yüksek. Bu sabah gidip Tumay'a fal atacaktım ama vazgeçtim ben bile mesela, uzun süre daha atmayacağım hatta. İnsan zihni falların çok ötesinde ya, tehlike resmen