İki defa altın üye oldum.. sayısız fal baktırdım.. ve artık anladığım şey şu, bizim karşı tarafa olan umudumuz, inancımız, sevgimiz kartlara yansıyor.. bence onlar bunu bize yorumluyorlar. Yani şöyle, hani herkese diyorlar ya, seni düşünüyor..yazacak..daha bitmemiş diye.. çünkü bunlar aslında bizim isteklerimiz.. bunları “karşı tarafın düşüncesi” diye gösteriyorlar.
Kimisi ilk 2 haneye senin kartların diyor, kimisi ilk 3e karşı taraf diyor.. son karta sonuç diyen var, karşı tarafın kartı diyen var. Hangisi daha olumluysa, öyle yorumlayabileceklerse onu alıyorlar.. artık eminim..
Bana bir falcı demişti ki, “biten ilişki neden yine başlasın?” Biten bir ilişkinin ardından kimse dönmez, gerçek böyledir demişti. O zaman konum eski sevgilim değildi ama oraya da değinmişti ve bence gerçekten de öyle.
Düşünen yok, gelen yok, yazacak yok, hepsi bizim isteğimiz ve bu öyle çıkıyor. Elbet tutturan vardır, dönen vardır, iletişim kuran vardır o başka.. ama bir çoğu bence böyle.. üzgünüm.. hiç böyle olmasını istememiştim, kavga tartışma bile etmemiştik. İşte bazen insanlar kendi kaderini yanlış yönlendiriyorlar, biz de onun kurbanı olabiliyoruz.. ben de fal akımına veda edenlerdenim

umarım bir gün gelip, şuna baktıran var mı vs demem...:)