• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Özlem ve yeşilçingene bana yeni kişi söylemediler.Özleme baya ağzım açık kaldı ama ya..Benim eskinin ciğerini okudu kadın resmen,ne kadar pis tarafı var bilip söyledi,hiçbir falcı bu kadar net görememişti.Nankör,double nankör bu adam,bundan sonrada evlilik vs yapmaz dedi..

beğendiyseniz Özlem Yılmaz a bende baktırayım ya:halay:

Ay bugün banada yeni birini gördü temmuzda,bakalım çıkacakmı?Yani birşey olmaz onla dedi ama olsun yinede moral olur :)
Serkan bir çok kişiye benzer yorumlar yapıyor gibi banada temmuz basinda yeni birini gördü benim istemeyeceğimi e ve r harfi olduğunu aslında iyi biri oldugunu ama eski bekledigim partner haziran 3 haftasında adım atiyor son haftasında ilişki başlamış olacaktı bu yüzden zaten yeni geleni istemeyeceğimi ve eskinin altini cize cize döneceğini söylemişti maaalesef bırak barışmayı bir adım iz bile yok

Serkan Batuyu herkes çok beğeniyor denedinmi?Ben bugün yine baktırdım çok güzeldi ve detaylı.Gelecek çıkan şeylerde oldu,çıkmayanda ama belki vadesi sarkmıştır.Genel olarak diğer iyi falcılarla paralel konuştu çünkü..
Özlem yılmazı da çok beğendim dün fal sepetinde.Ikiside fiyat olarak daha uygun Bilgeden
Serkan adını duyunca koşarak geliyorum😀😀😀😀

Serkan bir çok kişiye benzer yorumlar yapıyor gibi banada temmuz basinda yeni birini gördü benim istemeyeceğimi e ve r harfi olduğunu aslında iyi biri oldugunu ama eski bekledigim partner haziran 3 haftasında adım atiyor son haftasında ilişki başlamış olacaktı bu yüzden zaten yeni geleni istemeyeceğimi ve eskinin altini cize cize döneceğini söylemişti maaalesef bırak barışmayı bir adım iz bile yok
Şimdi serkan savunucusu gibi olmak istemiyorum ama 🙈🙈🙈😀😀 ya mantık açısından herkesin yorumunun benzer olması çok doğal herkes birini bekliyor ya dönecek ya yeni biri olacak fazla seçenek kalmıyor zaten 🙈🙈

beğendiyseniz Özlem Yılmaz a bende baktırayım ya:halay:
Ben ayrıntı falan vermediğim halde eski ilişkimdeki kişiyle yaşadıklarımı,adamın yapısını ve beni nelerin yıprattığını çok çok iyi anlatmıştı.Ben hiç sormadığım halde başka gördüğü şeyleride söyledi,hangi yıllar arası başıma ne geldi,korkularım geçmişim vs.Herkese de aynı şeyleri söylemiyor sanırım,mesela benim eskinin çapkınlık durumu yoktu zaten adam annesinden,kızından sosyal hayat yaşayamayan biri,çapkın bile olsa şartı yok yapacak.Özlemde hiç çapkınlık vs demedi,aşırı ukala,kendini beğenmiş olduğunu,evlilik vs düşünmeyeceğini bildi.Cidden çok sinir bozan ve karşısındakini ignore edip,böyle bir havalara giren tarzı var.İşyerindeki insanlarıda sinir ediyor biliyorum,selam bir veriyor bir görmezden geliyor,ignore ederek ezmeye falan çalışır..Ağzının üstüne bir koyasım geldi hatırladım şimdi bak :sinirli::KK70:
Neyse coronadan dolayı görmüyorum aylardırda,ayrıykenki o pis hareketlerini yapamadı.Yoksa hem suratıma bile bakmayıp,sinir oldugum kadınlarla sigaraya kahveye çıkıp,intikam alırdı

Ya eski banada gelmiyor daha öncede yazmıştım,belki sarkar zamanı bilmiyorum.Bana geçmişte yeni kişi görmedi Serkan hiç,4 fal atmıştım öncesinde,birde harf görmedi şimdi çünkü ben tarotunu daha çok beğeniyorum,tarot attım

Aaa banada buna çok benzer bir yorum yaptı banada e ve r demişti, bu herkese aynı yorumları mı yapıyor yahu. Ama mesela şuan tanıştığım kişinin u ve r harfleri var.

Serkan adını duyunca koşarak geliyorum😀😀😀😀
Evet canım :) bugün de güzel baktı,yaa çıkmasa bile anlık için çok güzel biliyor ve anlatıyor kesinlikle terapi,dost sohbeti gibi..Fiyatına görede çok emek harcayıp,uzun bakıyor.20 dk lık fal bakmış...Dinlerken cidden böyle kahvemi filan yapıp dinleyerek içiyorum,o kadar keyifli sesi,anlatımı

Aaa banada buna çok benzer bir yorum yaptı banada e ve r demişti, bu herkese aynı yorumları mı yapıyor yahu. Ama mesela şuan tanıştığım kişinin u ve r harfleri var.
Bana tip tarif etti,kumral tenli,biraz yapılıca,yaşı senden küçük olabilir dedi

Şimdi serkan savunucusu gibi olmak istemiyorum ama 🙈🙈🙈😀😀 ya mantık açısından herkesin yorumunun benzer olması çok doğal herkes birini bekliyor ya dönecek ya yeni biri olacak fazla seçenek kalmıyor zaten 🙈🙈
Canım serkani ne kadar sevdiğini biliyorum😃😃 mesele zaten dönecek deyip dönmemesi hatta dönüşe dair bir ışık bile olmaması😓bide onceki sayfalarda okuduğum yorumlarda e ve r harfini yeni biri olarak bir kaç kişiyede kullandığını görünce bu kanıya kapıldım ıster istemez inşallah çıksında ben yanılmış olyim yoksa emek vermesi yardımcı olmaya çalışması nezaketi gerçekten on numara

Evet canım :) bugün de güzel baktı,yaa çıkmasa bile anlık için çok güzel biliyor ve anlatıyor kesinlikle terapi,dost sohbeti gibi..Fiyatına görede çok emek harcayıp,uzun bakıyor.20 dk lık fal bakmış...Dinlerken cidden böyle kahvemi filan yapıp dinleyerek içiyorum,o kadar keyifli sesi,anlatımı
Yani bir faldan beklenti bence bu olmalıdır ,anlık olaylar düşünceler ve bize terapi gibi gelecek . Yoksa yani yok zamanı tutsun saati tutsun adı tutsun böyle bir şey mümkün değil olamaz yani, bazen çok sinirleniyorum. Yani bunu serkan olarak söylemiyorum sadece serkandan önce zeyder vardı ondan önce bi başkası vs vs vs yüzde yüz her olay her zaman tutamaz ki aklımız mantığımz bunu anlamaya yetiyor bence bu süreci sadece içimizi açıp hafif sıyrıklarla atlatmakta yardımcı olan insanlar onlar diyelim😀😀 serkanı ölümüne savunur severim herkes biliyor bunu ama bana da zaman çıkmadı mesela henüz,beklentiye girmedim hiç girmemek lazım zaman bakımından . Ben olaya anlık bakıyorum yani biri bir fal atıyor 1 2 ay onun olmasını bekliyor olmayınca kızıyor vs yani hayat kader olaylar bunlar devamlı değişen şeyler o anda bakılan falda olacaksa 1 ayda kimbilir neler yaşandı ve ötelendi değişti gibi gibi

Yani bir faldan beklenti bence bu olmalıdır ,anlık olaylar düşünceler ve bize terapi gibi gelecek . Yoksa yani yok zamanı tutsun saati tutsun adı tutsun böyle bir şey mümkün değil olamaz yani, bazen çok sinirleniyorum. Yani bunu serkan olarak söylemiyorum sadece serkandan önce zeyder vardı ondan önce bi başkası vs vs vs yüzde yüz her olay her zaman tutamaz ki aklımız mantığımz bunu anlamaya yetiyor bence bu süreci sadece içimizi açıp hafif sıyrıklarla atlatmakta yardımcı olan insanlar onlar diyelim😀😀 serkanı ölümüne savunur severim herkes biliyor bunu ama bana da zaman çıkmadı mesela henüz,beklentiye girmedim hiç girmemek lazım zaman bakımından . Ben olaya anlık bakıyorum yani biri bir fal atıyor 1 2 ay onun olmasını bekliyor olmayınca kızıyor vs yani hayat kader olaylar bunlar devamlı değişen şeyler o anda bakılan falda olacaksa 1 ayda kimbilir neler yaşandı ve ötelendi değişti gibi gibi
Valla hiçbir arkadaşım,anlatsam ne beni o kadar dinler nede benim sorunuma kafa yorup zamanını harcayıp bu kadar konuşup fikir verir.Versede Serkan gibi karşıdaki adamın düşüncesini okuma yeteneği olmadığından bomboş havada kalır söyleyecekleri.Sırf bu bile benim için çok değerli,adam dönmüş dönmemiş o kadar önemli değil

Valla hiçbir arkadaşım,anlatsam ne beni o kadar dinler nede benim sorunuma kafa yorup zamanını harcayıp bu kadar konuşup fikir verir.Versede Serkan gibi karşıdaki adamın düşüncesini okuma yeteneği olmadığından bomboş havada kalır söyleyecekleri.Sırf bu bile benim için çok değerli,adam dönmüş dönmemiş o kadar önemli değil
Ayyyy işte olay bu ben bunu bazılarına anlatamıyorum 🙈🙈 hem kendilerini üzüyorlar hem çok büyük beklentiye giriyorlar

Ben de baktırdım bana da e ve r harfleri demiş şimdi tekrar dinledim 😂 Ben beğenmiştim falını aslında ya çoğu söylediği şey çıksın da arada da zaman doldurmak için bi iki şey sallasın çok mühim değil.

İki defa altın üye oldum.. sayısız fal baktırdım.. ve artık anladığım şey şu, bizim karşı tarafa olan umudumuz, inancımız, sevgimiz kartlara yansıyor.. bence onlar bunu bize yorumluyorlar. Yani şöyle, hani herkese diyorlar ya, seni düşünüyor..yazacak..daha bitmemiş diye.. çünkü bunlar aslında bizim isteklerimiz.. bunları “karşı tarafın düşüncesi” diye gösteriyorlar.
Kimisi ilk 2 haneye senin kartların diyor, kimisi ilk 3e karşı taraf diyor.. son karta sonuç diyen var, karşı tarafın kartı diyen var. Hangisi daha olumluysa, öyle yorumlayabileceklerse onu alıyorlar.. artık eminim..
Bana bir falcı demişti ki, “biten ilişki neden yine başlasın?” Biten bir ilişkinin ardından kimse dönmez, gerçek böyledir demişti. O zaman konum eski sevgilim değildi ama oraya da değinmişti ve bence gerçekten de öyle.
Düşünen yok, gelen yok, yazacak yok, hepsi bizim isteğimiz ve bu öyle çıkıyor. Elbet tutturan vardır, dönen vardır, iletişim kuran vardır o başka.. ama bir çoğu bence böyle.. üzgünüm.. hiç böyle olmasını istememiştim, kavga tartışma bile etmemiştik. İşte bazen insanlar kendi kaderini yanlış yönlendiriyorlar, biz de onun kurbanı olabiliyoruz.. ben de fal akımına veda edenlerdenim 😂 umarım bir gün gelip, şuna baktıran var mı vs demem...:)

İki defa altın üye oldum.. sayısız fal baktırdım.. ve artık anladığım şey şu, bizim karşı tarafa olan umudumuz, inancımız, sevgimiz kartlara yansıyor.. bence onlar bunu bize yorumluyorlar. Yani şöyle, hani herkese diyorlar ya, seni düşünüyor..yazacak..daha bitmemiş diye.. çünkü bunlar aslında bizim isteklerimiz.. bunları “karşı tarafın düşüncesi” diye gösteriyorlar.
Kimisi ilk 2 haneye senin kartların diyor, kimisi ilk 3e karşı taraf diyor.. son karta sonuç diyen var, karşı tarafın kartı diyen var. Hangisi daha olumluysa, öyle yorumlayabileceklerse onu alıyorlar.. artık eminim..
Bana bir falcı demişti ki, “biten ilişki neden yine başlasın?” Biten bir ilişkinin ardından kimse dönmez, gerçek böyledir demişti. O zaman konum eski sevgilim değildi ama oraya da değinmişti ve bence gerçekten de öyle.
Düşünen yok, gelen yok, yazacak yok, hepsi bizim isteğimiz ve bu öyle çıkıyor. Elbet tutturan vardır, dönen vardır, iletişim kuran vardır o başka.. ama bir çoğu bence böyle.. üzgünüm.. hiç böyle olmasını istememiştim, kavga tartışma bile etmemiştik. İşte bazen insanlar kendi kaderini yanlış yönlendiriyorlar, biz de onun kurbanı olabiliyoruz.. ben de fal akımına veda edenlerdenim 😂 umarım bir gün gelip, şuna baktıran var mı vs demem...:)
Bazen bazı ilişkilerin bir ömrü oluyor ve doğalında o ilişki sonlanıyor. Bir tarafın sevgisi tamamen bitmişse o ilişkinin tekrar başlama imkanı kalmıyor bana göre de. Ama bu hiç biten bir ilişki tekrar başlamaz demek olmuyor. Sevgi varsa bambaşka durumlar yüzünden ayrılmışsa taraflar veya taraflardan biri genelde er ya da geç bir geri dönüş oluyor. 2,5 yıl inat uğruna konuşmayan sonra tekrar barışan arkadaşım oldu. Ben 7 ay sonra tekrar görüştüm seviyordum çünkü aramızdaki sorun bambaşka.

Hiçbir sorun yokken uzaklaşma sebebiyle ayrılanlar bence de umudunu çok diri tutmamalı bir zaman seven sonra sevgisi biten biri tekrar en başa dönemez. Buna kendimizden pay biçsek bile daha kabullenilir olur aslında durum. Bizim de bir dönem sevdiğimiz ama sonra sevgimizin bittiği ağzıyla kuş tutsa umrumuzda olmayan, bizim için her şeyi yapabilecek bile olsa geri dönmeyeceğimiz Kişiler olmuştur. Biz çok seviyoruz diye bize sevgisi biten birinin dönmesini istemek de biraz bencillik ama gönül tabi.

O yüzden bu beni sevmiyor ya bunun için benden ayrıldı diyenler bence tek bir fal bile baktırmasın. Kendi hayatını askıya almak olur bu. Gerçekten beni seviyor ama şu şu durumlar nedeniyle ayrıldık diyebiliyorsak o zaman işte bir ihtimal olabilir geri dönüşe.

Evet şekerim baktırdım, hatta çıkan bir fal haberiyle geldim bir iki sayfa geriye gidersen görebilirsin belki. :) Ama asıl ölesiye beklediğim biri ile ilgili değil farklı bir adayın varlığı dediği durum birebir çıktı. Asıl beklediğim çıkmadı vadeside patladı. :KK43:
Bilge iyi bakıyor ama 200 lira eder mi bilemedim. Astrolojik olarak da değerlendiriyor retrolar filan.

Back
X