• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Bilgenin son falını beğenmedim. İlki ile çelişti. Kart yorumlamadı.kendi düşüncelerini söyledi.benimkini çekiştirdi. Neden yorum yaparlar. Ben oturur arkadaşımla da yaparım. Ben fala gelmişim. Kendi düşüncelerini neden söylersin. Sonra tekrar gel bakalım dedi. Bir daha asla baktırmam. Falı sildim. Parama yazık.

İki defa altın üye oldum.. sayısız fal baktırdım.. ve artık anladığım şey şu, bizim karşı tarafa olan umudumuz, inancımız, sevgimiz kartlara yansıyor.. bence onlar bunu bize yorumluyorlar. Yani şöyle, hani herkese diyorlar ya, seni düşünüyor..yazacak..daha bitmemiş diye.. çünkü bunlar aslında bizim isteklerimiz.. bunları “karşı tarafın düşüncesi” diye gösteriyorlar.
Kimisi ilk 2 haneye senin kartların diyor, kimisi ilk 3e karşı taraf diyor.. son karta sonuç diyen var, karşı tarafın kartı diyen var. Hangisi daha olumluysa, öyle yorumlayabileceklerse onu alıyorlar.. artık eminim..
Bana bir falcı demişti ki, “biten ilişki neden yine başlasın?” Biten bir ilişkinin ardından kimse dönmez, gerçek böyledir demişti. O zaman konum eski sevgilim değildi ama oraya da değinmişti ve bence gerçekten de öyle.
Düşünen yok, gelen yok, yazacak yok, hepsi bizim isteğimiz ve bu öyle çıkıyor. Elbet tutturan vardır, dönen vardır, iletişim kuran vardır o başka.. ama bir çoğu bence böyle.. üzgünüm.. hiç böyle olmasını istememiştim, kavga tartışma bile etmemiştik. İşte bazen insanlar kendi kaderini yanlış yönlendiriyorlar, biz de onun kurbanı olabiliyoruz.. ben de fal akımına veda edenlerdenim 😂 umarım bir gün gelip, şuna baktıran var mı vs demem...:)
Ben de fal baktirmiyorum artik ozellikle online fal. Bence hissi olan yorumcular anlik durumda bilebiliyorlar, birkac falcida hic benim dusunmedigim ama sonradan dogru oldugunu ogrendigim ve atip da tutulamayacak seyleri bildiklerini gordum tabi bir falci bir gun bunu gorurken diger falinda cok onemli bir ayrintiyi kacirabiliyor. Gelecek de tamamen belirsiz bana kalirsa, belli basli degismeyen kader disinda bireysel kararlarimiz ve karsi tarafin bireysel kararlari, kaza ve dua gibi seyler de kaderi degistiriyor. Kader degismiyor olsa dua etmenin, kazaya karsi sadaka vermenin anlami kalmazdi. Iliski durumu, bir insanin donup donmeyecegi kesin degisiyor zaten ama mesela cocugun olacak mi olmayacak mi o bellidir, onu iyi bir falcinin gormesi gerekir. Online falcilar zaten bu tarz falalr neredeyse hic bakmiyor, iliski icin olacak olmayacak diye anlik durumdan cikarim yapiyorlar.

Bilgenin son falını beğenmedim. İlki ile çelişti. Kart yorumlamadı.kendi düşüncelerini söyledi.benimkini çekiştirdi. Neden yorum yaparlar. Ben oturur arkadaşımla da yaparım. Ben fala gelmişim. Kendi düşüncelerini neden söylersin. Sonra tekrar gel bakalım dedi. Bir daha asla baktırmam. Falı sildim. Parama yazık.
Onda his yok bana gore bilmiyorum diger yorum alanlar memnundur belki ama bende verdigi izlenim bu sekilde ve ben ona yillar once 3-4 fal baktirmistim o zaman da net sorularim olmustu isimle ve ozel hayatimla alakali hep yuvarlak ve tavsiye uzerine yorum yapmisti. Iste soyle yaparsan bu sonucu alirsin gibi... Akilli oldugunu dusunuyorum ama, gercekten mantikla kendi yorumunu katarak bir de kart anlamlari uzerinden yorum yapiyor.

Serkan bir çok kişiye benzer yorumlar yapıyor gibi banada temmuz basinda yeni birini gördü benim istemeyeceğimi e ve r harfi olduğunu aslında iyi biri oldugunu ama eski bekledigim partner haziran 3 haftasında adım atiyor son haftasında ilişki başlamış olacaktı bu yüzden zaten yeni geleni istemeyeceğimi ve eskinin altini cize cize döneceğini söylemişti maaalesef bırak barışmayı bir adım iz bile yok
aaynı yorum .:)temmuzda başlayacaktı haziran sonu adım gelicekti adam hasbihalde:)yeni kişi e ve r harfleri hatta erah isminde arkadaşım vardı dedim o mu bana açılacak kendimce şüphe etmiştim illa ismi birine yakıştıracağız ya:)bana da eskiye dönüş yapacağımı yeni gelen kişiyle frekansımın uymayacağını benim istemeyeceğimi söylemişti.
ne gelen var ne yeni aday .olan biten bir şey yok bekliyorum :)

Beril yavuz fal sepeti :)burda yorumlarda gördüm baktırdım.Bir heves .komik cidden komik..eskisiyle umudunuz yok ama gelicek beklemediğiniz zamanda barışacaksınız .size hissiyatı var sizde biliyorsunuz demiş.umutlu gelecek vaad etmiş.

İkinci fal da bi baktım ağustosta başka biri ile tanışıp evlilik kararı ile ilerliyorum:)

ikinci falı göndermesem öyle ilk fala takılı kalıp dönecek umudu ile günlerimi heba edicem .
Umutlarım karaya vurunca gözyaşına boğulucam.
ilk falda ki o mutlu tablosu kartlar olumlu gelmiş o sebeble o şekilde yorum yapmış
şaka gibi sıfır hissiyat yani baktıracak arkadaşlar nacizane tavsiyem bir kere daha düşünün

Ben de fal baktirmiyorum artik ozellikle online fal. Bence hissi olan yorumcular anlik durumda bilebiliyorlar, birkac falcida hic benim dusunmedigim ama sonradan dogru oldugunu ogrendigim ve atip da tutulamayacak seyleri bildiklerini gordum tabi bir falci bir gun bunu gorurken diger falinda cok onemli bir ayrintiyi kacirabiliyor. Gelecek de tamamen belirsiz bana kalirsa, belli basli degismeyen kader disinda bireysel kararlarimiz ve karsi tarafin bireysel kararlari, kaza ve dua gibi seyler de kaderi degistiriyor. Kader degismiyor olsa dua etmenin, kazaya karsi sadaka vermenin anlami kalmazdi. Iliski durumu, bir insanin donup donmeyecegi kesin degisiyor zaten ama mesela cocugun olacak mi olmayacak mi o bellidir, onu iyi bir falcinin gormesi gerekir. Online falcilar zaten bu tarz falalr neredeyse hic bakmiyor, iliski icin olacak olmayacak diye anlik durumdan cikarim yapiyorlar.
Evet katılıyorum.. yani bizim kaderimiz, kararlarımız kartlardan, telvelerden daha baskın ki... yani irademiz onların üstünde, bir falcının geleceği söylemesini beklemek ve hatta gerçekleşeceğini düşünmek bence ütopik. Çok defa şahit oldum, zaten gelecekle ilgili (dönecek, dönmeyecek tarzı değil, şu olacak bu olacak vs.) tarzında konuşup tutturanlar da durugörüsü olanlar ve zamanda yolculuk demeyeyim de, onu inceden yakalayıp görebilenler. Kartlar değil yani mesele.. falcıların kendisi ve bizim beklentimiz.
ben çok defa gelecek odaklı gittim, sonunda hep çakıldım. Ufak ayrıntılar gerçekleşti ama konunun kendisi asla. Sonra beklentimi düşürdüm.. bu falcı denen insanların yeteneklerinin ve kapasitelerinin kısıtlı olduğunu kabul ettim ve onları suçlayamam.. param boşa gittiyse benim yüzümdendir, ben seçtim çünkü. Bir çok defa çöpe de gitti param.. sonra beklentimi düşürüp yalnızca durumla ilgili, duygu ve düşünceler için gittim, gelecekle ilgili konuştuklarında kulaklarımı tıkadım. Bilgimi aldım ve gittim..
Katina ve tarotu araştırdım, bir kesinliği yok, hepsi bilinçaltı kartları. Kadının geleceği söylemesini beklemek, onun gerçekleşmesini düşünmek büyük risk.. hepsinin yetenekleri kısıtlı çünkü.
bu konuda yıldızname, astroloji ve havas ilimlerinin daha kapasiteli olduğunu düşünüyorum. Fallaryetersiz. Özellikle online olanlar.. Zaten fala inanma falsız da kalma demişler. :)
artık anlık, duygu ve düşüncelerle ilgili öğrenmek için gidiyorsanız zaten bir süre sonra bir takıntı, merak olmadan kendiliğinden bırakıyorsunuz... Bir beklenti içinde olmadığım için, kendi hayatım da değişmeye başladı.. kendimi merkeze aldım, çünkü kendimizden başka kimsemiz yok bu hayatta, yeri geldiğinde aile de arkadaş da anlayamıyor. Amaaan öyle işte :))) gelip geçiyor her şey gibi..

Buradaki yorumlara istinaden fal sepeti özlem yılmaz a baktırdım.söyledikleri çıkar mı bülmem ama şu andaki durumu ve karşı tarafı hiç bir detay vermeme rağmen çok iyi anlatmış.
İlk falı iyi sayılır. O zaman onu tavsiye etmiştim ve burda baktıran arkadaşlar memnun kalmamıştı. Şimdi tam tersi ben beğenmedim herkes beğeniyor. 😂

Arkadaşlar bakabilecek varmı

Eklentiler

• F6B935A7-0FA4-44EF-B126-FADE7A5D269A.webp
    F6B935A7-0FA4-44EF-B126-FADE7A5D269A.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 28
  • A998D05D-B896-4F8F-8F03-25CF47DBDCB0.webp
    A998D05D-B896-4F8F-8F03-25CF47DBDCB0.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 30
  • A2316CE3-D0D2-4A89-B908-9B979CCFB676.webp
    A2316CE3-D0D2-4A89-B908-9B979CCFB676.webp
    24 KB · Görüntüleme: 27
Bayadır baktırmıyordum birkaç kişiye baktırıp öncekinden daha uzun ara vereyim diye düşündüm.Bilge olumsuzu söyleyen biri,iki ay önce baktırmıştım olumlu sayılacak bir fal baktı,ona attım ama durumlar biraz değişmişti yine olumlu konuştu.Astrolojiye dayalı bazı tarihlerde belirtiyor,Bilgenin dedikleri size çıktımı merak ettim. B Babypink100 sen sanki Bilgeye baktırıyordun?
Selam canım evet bilgeyi çok beğenirim ben. Son 5-6 yıldır ara ara 15-20 kez baktırmışımdır. Olumlu dediği şeyler olumlu, olumsuz dedikleri olumsuz oldu. Bence tarotu çok iyi bakan biri ama burda sevmeyen de çok.

Selam canım evet bilgeyi çok beğenirim ben. Son 5-6 yıldır ara ara 15-20 kez baktırmışımdır. Olumlu dediği şeyler olumlu, olumsuz dedikleri olumsuz oldu. Bence tarotu çok iyi bakan biri ama burda sevmeyen de çok.
Çok sağol canım,aynen yeşilçingene ve alex gibi sanki,olumlumu olumsuzmu en başta ne görüyorsa o şekilde oluyor..Zeki de bir kadın baya,hayat tecrübesi ve sağduyuda ekliyor ama sanırım bazılarına dik falanmı konuştuda ondan sevmeyeni var?Ben sevdim ama çok da üst üste gitmemek lazım sanki onada,yeşil çingene gibi

Çok sağol canım,aynen yeşilçingene ve alex gibi sanki,olumlumu olumsuzmu en başta ne görüyorsa o şekilde oluyor..Zeki de bir kadın baya,hayat tecrübesi ve sağduyuda ekliyor ama sanırım bazılarına dik falanmı konuştuda ondan sevmeyeni var?Ben sevdim ama çok da üst üste gitmemek lazım sanki onada,yeşil çingene gibi
Ben bir ara cok is gorusmesine gidiyordum o donem fal atmistim Bilge'ye hangisi olur, ne zaman olur olumlu cevap almiyorum diye hatta yillar oluyor, bana baktigi falda soyledigi sey " biraz yuksek yerlere basvuruyorsun, aramalarinda kriterlerini dusurursen olumlu sonuc goruyorum bu sene icinde' olmustu. O sene ise baslamadim, arama kriterlerimi de dusurmedim, ertesi sene o basvurduklarimdan farkli bir yer oldu ve soyledigi gibi dusuk kriterler isteyen bir yer de degildi. Yani mantiga dayali bir yorum yapmisti ama alakasiz bir sonuc aldim, soyledigi gibi dusurseydim belki baska bir yerde baslayacaktim ve olumsuz olacakti.

Son düzenleme:
Ama 10 dk lık fal için 200 tl fazla tabii. O yüzden de baktırın baktırmayın diyemem. Ama benim için fal sepeti Alex gibidir o da. Zaten bi çıkmazda olduğumda mutlaka 3 kişiye danışırdım, bilge, Alex ve sembol serkan..

Hiç Allahtan korkuları da yok 10 dk lık fala 200 TL nedir ya. Gerçekten suç bizde bazen salaklık silsilesi diyorum ben buna hatta, bunlara fal baktırıyoruz. Ben yüz yüze fal baktırdığımda 50 TL verip 40 dk fal baktırıyorum. İnsanlar ne kadar akıllı ya baktıracaktım vazgeçtim baktırmayacağım Bilge'ye falan.

Ben bir ara cok is gorusmesine gidiyordum o donem fal atmistim Bilge'ye hangisi olur, ne zaman olur olumlu cevap almiyorum diye hatta yillar oluyor, bana baktigi falda soyledigi sey " biraz yuksek yerlere basvuruyorsun, aramalarinda kriterlerini dusurursen olumlu sonuc goruyorum bu sene icinde' olmustu. O sene ise baslamadim, arama kriterlerimi de dusurmedim, ertesi sene o basvurduklarimdan farkli bir yer oldu ve soyledigi gibi dusuk kriterler isteyen bir yer de degildi. Yani mantiga dayali bir yorum yapmisti ama alakasiz bir sonuc aldim, soyledigi gibi dusurseydim belki baska bir yerde baslayacaktim ve olumsuz olacakti.
İş dışı konularda nasıldı sende?İşle ilgili baktırınca menzilleri şaşıyor sanki,bazısı direkt yazıyor mesela sadece aşk diye..Bende işle ilgili atmam prensip olarak ya,kendim çözebilirim diye düşünürüm çünkü işi

Hiç Allahtan korkuları da yok 10 dk lık fala 200 TL nedir ya. Gerçekten suç bizde bazen salaklık silsilesi diyorum ben buna hatta, bunlara fal baktırıyoruz. Ben yüz yüze fal baktırdığımda 50 TL verip 40 dk fal baktırıyorum. İnsanlar ne kadar akıllı ya baktıracaktım vazgeçtim baktırmayacağım Bilge'ye falan.
En dogru karar, daha ônce birkac kez yazmistim o kadin özelinde, tekrar yaziyorum: benim en kötü 5 listemde rahat zirveye oynar. Online olarak 3-4 yil icersinde 100 ü askin fal baktirdigim düsünülürse durumun vehameti ortada... Asla ama asla hisli degil ve tek yaptigi ne kadaaaarrrrr "iyi ve bilgili" bir "astrolog" oldugunu size empoze ettirmek. Bir de dobra dobra begenmediginizi soylediginzde -ben yolladigim zaman soru hakkimiz vardi, orada baktiginin fal olmadigini kahve hic olmadigini memnun kalmadigimi hayal kirikligi oldugunu yazmistim- hemen remgini belli edip fena çemkiriyor. 😼 Kisacasi evlerden irak, fala cok cok uzak bir isim 👿

Bayadır baktırmıyordum birkaç kişiye baktırıp öncekinden daha uzun ara vereyim diye düşündüm.Bilge olumsuzu söyleyen biri,iki ay önce baktırmıştım olumlu sayılacak bir fal baktı,ona attım ama durumlar biraz değişmişti yine olumlu konuştu.Astrolojiye dayalı bazı tarihlerde belirtiyor,Bilgenin dedikleri size çıktımı merak ettim. B Babypink100 sen sanki Bilgeye baktırıyordun?
Bilge özdoğru mu? O olumsuz dediler diye bende gitmiştm. Ayrıldıktan sonra. Olumluydu çok. Vadeleri tutmadı. Ama akıl verdi durdu o yüzden sevmedim. Ayrılarak risk almışsınız sizce buna gerek var mıydı vs vs

Back
X