Binnaz Abla

arkadaşlar yönetime yorumumu yayınlarmısınız dedim gelen cevap

Tüm yorum ve puanlarınız, hakaret, küfürlü söz veya kişilik haklarına saygısızlık şeklinde algılanacak metin içermediği sürece yayınlanmaktadır. İlginize teşekkür ederiz.

ve ben sadece üzgünüm ama benle alaksız bir faldı diye yazıp 1 puan vermiştim

canımvarya böylebir fal olamaz sizyorumunuzu yapınki bizde yetenekli kişilerle hizmet verelim demişler hani nerede yorum fal sepeti bu şekilde yapıyorsa dahada diyecek bişey yok falı atsam varya gülmekten kırılırsın bekarım yazdım hamile kalıp aldıracaksın diyor ya daha bunun gibi ne saçmalıklar hiç alakasız sordugum soruyu hiç okumamış ki ve3 saatte gönderdi falı kendi kendimize hamile kalabiliyorsak falçıktı ozaman

arkadaşlar yönetime yorumumu yayınlarmısınız dedim gelen cevap

Tüm yorum ve puanlarınız, hakaret, küfürlü söz veya kişilik haklarına saygısızlık şeklinde algılanacak metin içermediği sürece yayınlanmaktadır. İlginize teşekkür ederiz.

ve ben sadece üzgünüm ama benle alaksız bir faldı diye yazıp 1 puan vermiştim
Ya yayınlamıyolar olumsuzu işte belli bişey.Ben bunu burda Sanem le falalemde yaşadım.Clairdolune faciası.Senin dediğin gibi komik ötesi bi faldı.Allah tan biz puan olarak iademizi aldık ve falcıyı siteden yolladılar.Şimdi kendisi tellwede çok düşük bir puanla,hakkı olan puanla fal bakıyor.Sana da iade yapmaları gerekirdi..Ayıp etmişler,falsepetine yakışmadı.Seni Meryem Ana zannetti herhalde ,bekarken hamilelik gördüğüne göre.Kötü fal,çıkmayan fal bunların hepsini kabullendik artık.O kadar çok bu işi hissiyatı sıfır olarak yapanlar varki çıkmayan falları,kötü falcıları bile hiç konuşmamamız gerekirken tartışır olduk.Kötüyede prim vermiş olduk.Her sitede bir düzine falcı var ve hepsi başarılı olduğunu,doğru kehanette bulunduğunu iddia ediyor.Mümkünmü?Birde şu var kendilerini övüp övüp hemen hepsi medyum olmadığımîzî bilin diyorlar.Bunu zaten biliyoruz keşke sadece falcılığı olsun düzgün yapabilseniz.

Ya yayınlamıyolar olumsuzu işte belli bişey.Ben bunu burda Sanem le falalemde yaşadım.Clairdolune faciası.Senin dediğin gibi komik ötesi bi faldı.Allah tan biz puan olarak iademizi aldık ve falcıyı siteden yolladılar.Şimdi kendisi tellwede çok düşük bir puanla,hakkı olan puanla fal bakıyor.Sana da iade yapmaları gerekirdi..Ayıp etmişler,falsepetine yakışmadı.Seni Meryem Ana zannetti herhalde ,bekarken hamilelik gördüğüne göre.Kötü fal,çıkmayan fal bunların hepsini kabullendik artık.O kadar çok bu işi hissiyatı sıfır olarak yapanlar varki çıkmayan falları,kötü falcıları bile hiç konuşmamamız gerekirken tartışır olduk.Kötüyede prim vermiş olduk.Her sitede bir düzine falcı var ve hepsi başarılı olduğunu,doğru kehanette bulunduğunu iddia ediyor.Mümkünmü?Birde şu var kendilerini övüp övüp hemen hepsi medyum olmadığımîzî bilin diyorlar.Bunu zaten biliyoruz keşke sadece falcılığı olsun düzgün yapabilseniz.

iadeyi geçtim yorumu yayınlasınlarki insanları yanıltmasınlar 10 tl az birpara değil ,siteye şimdiye kadar çok güvendiğimi ama bu saatten sonra güvenim kalmadığını yazdım , yorumunuz şimdi ulaşmıştır incelendikten sonra yayınlanacaktır yazmışlar bekliyorum ama fal sepeti bitmiştir benimiçin

iadeyi geçtim yorumu yayınlasınlarki insanları yanıltmasınlar 10 tl az birpara değil ,siteye şimdiye kadar çok güvendiğimi ama bu saatten sonra güvenim kalmadığını yazdım , yorumunuz şimdi ulaşmıştır incelendikten sonra yayınlanacaktır yazmışlar bekliyorum ama fal sepeti bitmiştir benimiçin

Bende dun gece duru ya yolladim ilk defaa kadin geri donus yapmadi 3 tane fali vardi durdu ve cikti 1 kisiye yolladi falini ve yolladigimda buraya yazdigim son saat iste 19 falan mesaj attim cevap yok san ayine iyi cevap vermisler zeusta bana aynisi oldu cevap bile alamadim para veriyoruz yaa allahim hepsi ayri melege baktiricam bitek diyorum ana durup durup insanin morali bozulunca sariyo salak salakk 😁😁

Hepsi aynı ama iste hala baktirmaya devam ediyoruz :( gelecegi bilemeyeceklerini biliyoruz bari bu günleri düzgün analiz etseler yoksa bana bütün yorumcular barisacaksiniz kaderin bilmem ne diyor ben bugünlerde ne yapıyor ne düşünüyor onu merak ediyorum :(

Telefondan yükleme yapılamıyor kahve için sadece tarot bakilabiliyor sistemlerini yenileyince yapabileceklerdi ama beceremediler iki gun sonra yine yenilerler bütün fallar gider ve biz unuturuz

Fal krizin tuttu :) falalem nalan nasıl sizce yorumları okuyorum hergün ama karar veremedim

Ben baktırdım iki çocuklu olduğumu söyledi bana bekar olduğum halde :) ben hiç beğenmedim kötüydü rezzan abla daha iyi bence hiç değilse tutarlı yorumları

sorma canım ya yorumunada yazdım dalga gecer gibi bye demiş siteye mail atım kredi iadesi için ama cevapyok konuşmasını hiç söylemiyorum zaten fal sepetine yakışmıyor

biliyorum bilmezmiyim kıroluk paçalarından akıyor kızın..iade iste mutlaka sürekli yaz

Canım benim iadeyi niye geçiyosun?Parayı sokaktanmı topluyoruz?Bence pes etme,iade edene kadar mail at.Biz bi defaya mahsus insanlar değilizki.Her zaman baktırıyoruz.Sürekli müşteri denilen bi ayrıcalık vardır.Bence bunları belirterek iste puanını canım.

yazayim dedim. Tellwe de TheMaster ve Tutankammon ikilisinin dediklerini tekrar okuyup sesli guldum ofisimde. TheMaster in kahvesi 40 krediymis!! Bana iskambilde bu adamla evlenip mutlu mesut aile olacaksin, 2 de cocugunuz olacak demis, gerisini siz dusunun.

yazayim dedim. Tellwe de TheMaster ve Tutankammon ikilisinin dediklerini tekrar okuyup sesli guldum ofisimde. TheMaster in kahvesi 40 krediymis!! Bana iskambilde bu adamla evlenip mutlu mesut aile olacaksin, 2 de cocugunuz olacak demis, gerisini siz dusunun.
Özeline bakarsın....

Ben baktırdım iki çocuklu olduğumu söyledi bana bekar olduğum halde :) ben hiç beğenmedim kötüydü rezzan abla daha iyi bence hiç değilse tutarlı yorumları

hahhahahahah ay guldum baya bı saka gıbı ya =)) bızz duzgun bırını zor bulucaz anlasıldı

kızlar bu arada hıc bır astrologa baktırdınız mı ben bı tanıdıgın vasıtasıyla baktırdım ama emın degılım rezzan kırazın ogrencılerındenmış kadın falan fılan ındırım yaptı bıde ayrıca bı ara herkes aynı seyı soylerken sımdı herkes başka bısey soyluyo acaba bızmı hayatımızın gıdısatına engel oluyoruz bu kadar fal baktırıp :S offf offffff valla dertlıyım kederlıyım bu aralar geldıler bana

kızlar bu arada hıc bır astrologa baktırdınız mı ben bı tanıdıgın vasıtasıyla baktırdım ama emın degılım rezzan kırazın ogrencılerındenmış kadın falan fılan ındırım yaptı bıde ayrıca bı ara herkes aynı seyı soylerken sımdı herkes başka bısey soyluyo acaba bızmı hayatımızın gıdısatına engel oluyoruz bu kadar fal baktırıp :S offf offffff valla dertlıyım kederlıyım bu aralar geldıler bana

Ayyyyyyyy ben de cok dertlityim sekerim, fala verdigimi paralarla keske raki+balik+meze alsaydim, en azindan efkarim dagilirdi.

Ben acikcasi o ugursuzluk isine inanmiyorum. Allah in yazdigi kader 2 dandik falcinin veya tarot kartinin etkisiyle degismez bence.

Ben istanbul topigindeki Nil Hanim a yildizname baktirmistim ama gelecekle ilgili dedikleri cikmadi.

Falsepetindeki yagmur a baktirmistim bir de.

Canım benim iadeyi niye geçiyosun?Parayı sokaktanmı topluyoruz?Bence pes etme,iade edene kadar mail at.Biz bi defaya mahsus insanlar değilizki.Her zaman baktırıyoruz.Sürekli müşteri denilen bi ayrıcalık vardır.Bence bunları belirterek iste puanını canım.

yazdım bebem ama site kuralları gereği yapamıyorlarmış

Ayyyyyyyy ben de cok dertlityim sekerim, fala verdigimi paralarla keske raki+balik+meze alsaydim, en azindan efkarim dagilirdi.

Ben acikcasi o ugursuzluk isine inanmiyorum. Allah in yazdigi kader 2 dandik falcinin veya tarot kartinin etkisiyle degismez bence.

Ben istanbul topigindeki Nil Hanim a yildizname baktirmistim ama gelecekle ilgili dedikleri cikmadi.

Falsepetindeki yagmur a baktirmistim bir de.

cok ılgınctır kı su andakı durumumu hepsı bılıyp zor bı donem uzun bı ılışkı ama bıtmesı gerek kımse ıyı bısey demıyo sonyla ılgılı onceden aksına evlılık gorenlerde daır buna acaba dıyorum yorum yazıyoruz ya sonucta ben oraya farklılıklarımızdan bahsedıyorum sende yapıyosundur ıllakı hepımız yapıyoruz ztnn bızden yorum beklıyolar acaba ona goremı yonlenıyo ztn bunların aılesı hepten farklı bısey olmaz dıye su zamana kadar ust uste cok fal baktırdım o astrolog sonra bakırkoyde cıvıltı suna telwede galen-venusamber-esınce-melege bıraz kanım ısındı bıtek off bunlardan sana cıkan oldumu bıtanesı yada bı yorumun varmı ? herkes bıtırıyo ne zor bı durumdur bu cevremdekılere bıle anlatamıyorum herkese gore kestırıp atmak cok kolay off bıde karşımdakı ınat olmasa fallarda haklısın allah bılır herseyı orası o kadar dogru kı bu aralar tek sarılıcagımız seyın dua olması lazım ben eger yakalarsam en son melekle kapatmak ıstıyorum hep boyle dıyorum ama bu sefer gercekten son durup durup aglıyan bı hale geldım :(

yazdım bebem ama site kuralları gereği yapamıyorlarmış

doğru gercekten orda kesın 20den fazla falım vardır sızınde oyledır genelde cok baktırıyoruz bır degıl ıkı degıl musterı memnunıyetını guvenını sarsıyolar kı ben gercekten o sıteye guvenırdım anlamış degılım bu yaptıklarını

doğru gercekten orda kesın 20den fazla falım vardır sızınde oyledır genelde cok baktırıyoruz bır degıl ıkı degıl musterı memnunıyetını guvenını sarsıyolar kı ben gercekten o sıteye guvenırdım anlamış degılım bu yaptıklarını

onuda yazdım canım 20 den fazla falım vardedim ama yok

Back
X