Binnaz Abla

Üç gündür Bilge'ye rüya yorumlatıcam bi türlü yetişemiyodum.O dört kişi alıyo bide ,Allah a şükür dördüncü kişi olarak sıkışıverdim en sonunda.Bakıyım rüya yorumu nasılmış?Mesela Binnaz yorumcularından Hülya,Tumay,Gizem rüya yorumunda da berbattılar.

bilge özdoğru mu? sen güzel rüya yorumluyorsun :46: gerek yok rüya yorumlatmana bence

Canlarrr herkese merhaba işlerim seyahatlerim vb yuzunden ne zamandır buralarda yokum ama sanmayın ki fal baktırmıuorum fal sepeti aliye hanımı öneririm son onu keşfettim :52:

Canlarrr herkese merhaba işlerim seyahatlerim vb yuzunden ne zamandır buralarda yokum ama sanmayın ki fal baktırmıuorum fal sepeti aliye hanımı öneririm son onu keşfettim :52:

Nasıl dı onu bana arkadaşımda önerdi böyle eski bir falcıymış galiba deneyimli

Nasıl dı onu bana arkadaşımda önerdi böyle eski bir falcıymış galiba deneyimli

Çok güzeldi canım sormadığıığım çok şeyi sebepieri ile söylemiş hani kahveye bakarlarda hisleri ile konuşurlar ya tamamen öyle biri çok memnun kaldım dediği tarih eylül gibi eğer çıkarsa zaten bilemiyorum..çok sevinirim,ama uzundur denk gelen en iyi kahve falı yorumcusu bana göre :32:

Son düzenleme:
Çok güzeldi canım sormadığıığım çok şeyi sebepieri ile söylemiş hani kahveye bakarlarda hisleri ile konuşurlar ya tamamen öyle biri çok memnun kaldım dediği tarih eylül gibi eğer çıkarsa zaten bilemiyorum..çok sevinirim,ama uzundur denk gelen en iyi kahve falı yorumcusu bana göre :32:

öyleymiş bakalım fal orucumu bozduğumda denerim

ooo marplecim...seni görmek ne hos....
aliye abla yeni bir falci icin cok degil mi fiyati.
yani 25 e deger mi bebek

Son düzenleme:
Arkadaşlar,
merhaba, bende bu ' ' Binnaz Abla' ' denilen siteye girdim ve bilgisayarıma virüs bulaştı.Sizden ricam dikkat edin zar zor temizledim bilgisayarımı virüs tarayıcı ile dikkatli olun. :(((:nazar:

Merhaba canım.Aliye hanım tarot bakaydı kesin deneyecektim ama kahve foto falan yok uymadı bana.

Bilge'nin ruya yorumu geldi.Ben aynı ruyayı hürriyet aile yorumcusuna yorumlatmıştım.İkisininki birbirinden öyle farklıki aynen fallar gibi.Ama hakkını yiyemem Bilge'ninki daha mantıklı geldi bana.

Bilge'nin ruya yorumu geldi.Ben aynı ruyayı hürriyet aile yorumcusuna yorumlatmıştım.İkisininki birbirinden öyle farklıki aynen fallar gibi.Ama hakkını yiyemem Bilge'ninki daha mantıklı geldi bana.

Hangisi güzel ise o çıkar inşallah bu arada özel msj bakarmısın

Merhaba canım.Aliye hanım tarot bakaydı kesin deneyecektim ama kahve foto falan yok uymadı bana.

Alcanzar una estrellam nasılsın,,ben buralardayım istediğin zaman ulaşabilirsin ;) kahve baktır derim bekleme tarot filan özelden yaz bana bende yazıcam canım:16::16:

Alcanzar una estrellam nasılsın,,ben buralardayım istediğin zaman ulaşabilirsin ;) kahve baktır derim bekleme tarot filan özelden yaz bana bende yazıcam canım:16::16:

Ay öylemi diyon bacım?Ah o kahve fotosu hiç benlik değil ama...Aynı canım ,çıkmayan fallardan utanmadan devam.Hem online hem reel fallarla devam..
Yazarım tabi canım ara ara.

Ay öylemi diyon bacım?Ah o kahve fotosu hiç benlik değil ama...Aynı canım ,çıkmayan fallardan utanmadan devam.Hem online hem reel fallarla devam..

Diyorum bacı cidden denemeye değer..kardeşimde baktırdı o da şaşırmıs bence bir dene

canım sen ilk geldiğinden beri merak ediosun..iç bi kahve at :) bende fal krizimde ilk Aliye ablamızı deneycmm

falcısemaya kahve attım gene bacılar.
işe gireceksin demişti oldu malum yeni falcım şu anda:))
meleğin eski falını dinledim bide taa ocakta yollamışım. işe çok yakında giriceksin ama zamansız çıkmış aniden olucak şaşırcaksın güzel olucak vs demiş. zaman hariç diğer tasvirleri doğru.
beklemediğim kadar iyi bi iş oldu şansa oldu tesadüfen bide.
iş durumundan sonrada benim eskisiyle tekrar konuşmalar görüyodu ama 1 yıldır ayrıyız yani o zor. haa çıkarsa meleğe koşarım tekrar:)
hoş bi kahve atsam mı diye de düşünmüyo değilim meleğe

Bide telwede siroz mu nedir ona yolladım dün fal. bakın 14ncü siradaydım duvarına 27 fal yazmış bu arada:)
neyse öğlen 1de baktım 10ncu sıradayım ama baktığı fallara bakınca da 7 8 fal bakmış
duvarına yazdım dedim ki toplamda bu kadar fal bakmışsınız ama ben 10a mı gelebildim sırayla bakıyorum yazmayın o zaman diye.
sonra bu görmedi bunu yarım saat geçti 11e düşmüşüm.
tekrar dedim şu anda da 11 olmuşum falan diye.
silmiş yazılarımı duvardan demiş ki galiba zamanınınz kısıtlı geri iade etmiş.
sinir oldum yani yalancı dolu ortalık.
3 kredi diye yollamıştım bu arada bi cacığı yok hani:47:

Diyorum bacı cidden denemeye değer..kardeşimde baktırdı o da şaşırmıs bence bir dene

canım sen ilk geldiğinden beri merak ediosun..iç bi kahve at :) bende fal krizimde ilk Aliye ablamızı deneycmm

Ya zaten bu zamana kadar baktırmamamîn tek sebebi kadının kahve bakıyo olması.Yoksa kim tutar beni:)

Back
X