benim favori falcım selena'dır. o zaten olacak olayın zamanını da vermemişti. ama nasıl ilerleyeceğini adım adım anlatmıştı. tam dediği şekillerde ilerliyor. mesela bir şey için şuraya şuraya gideceksin o gidişte şu şu olacak, şöyle şöyle görüşmeler olacak demiş. gerçekten öyle oldu.
yani hafta, ay olarak değil ama olup bitecekleri hep bildi. ki benim için o çok önemli değil. benim için önemli olan durumu ve hisleri iyi analiz etmesi.
selena onu da çok iyi yapıyor.
onun dışında burak diye telde bakan bir falcı var. o da olacak bir şey için bir zaman aralığı vermişti. şuraya gittiğinde şu olacak demişti. olmadı. ben de gümledi fal diye düşünürken, o gittiğim yerden döndüğümde burak'ın o dediği şeyi yaşadım.
sonra yiğit var yine telde bakan.
yiğit de somut durumları görebiliyor. mesela işte hoşlandığın kişinin bulunduğu şehri, ne biliyim çalıştığı yeri, yanında yönünde beraber çalıştığı insanları falan ama ama yiğit de kişilerin hislerini bilemiyor, analiz edemiyor. ben bunu yiğit'e birkaç kez fal baktırdıktan sonra farkettim. o yüzden onu fal baktıracağım kişiler listesinden sildim. çünkü sonuçta bi falda en önemli şey, o kişinin içinde bulunduğu duygusal durum, hisler, düşünceler falan. adamın çalıştığı yeri, yaşadığı şehri bilmesi benim ne işime yarar.
ayrıca yiğit'in de gelecekle ilgili öngörüleri eh. ve zamanı o da hiç tutturamıyor.
benim için geleceği, olanı biteni, olayların örgüsünü, kişilerin hislerini en iyi ve tek bilen falcı selena.