" Ezan okunuyor şu anda inan dua ettim senin için kuzum...Ne olur üzülme." Can yakan canının yanacağı günü beklesin " der Hadis-i Şerif, bekle Allah' a sığın sadece... Al eline bir tesbih, 100 defa hasbünallhu ve nimelvekil de...100 bittiğinde nimel Mevla ve nimel nasyr diye ekle...Ne olur üzülme...bütün fallarım patladı..
olaylara baştan başlıyorum..artık ne onun sevgisine inanıyorum ne başka bir şeye..
aylin bana fal baktıgında bir erkekten olumsuz sözler duyacaksın beklediğin gibi olmayacak durumlar ama onlar içinden geçen duygular değil sakın ama sakın inanma dedi tekrarladı durumu...ortak bir arkadaşımızla bulustuk konu x'ın etrafında dolastı sürekli onu anlattı,x'in sevgilisini anlattı cıktıgı kısıyı hikayelerini falan agzımı acıp tek bir şey diyemedim.sustum sadece.anlatma da diyemedim..sonra x aradı ortak arkadaşımız ile konustular ama yanımdan kalkıp giderek konustu sürekli.yanımda konus ne olacak dedim alt tarafı anahtar teslim edeceksin dedim gitti başka yerde konustu...sonra x geldi işte kız gelecekmiş arkadaşa söyledi kapıda konustular on on bes dakika..sonra karsımda duruyormus bakmıs ben fark etmedim ama kötü durumdayım...ortak arkadaşımız dediğim kişi onun cocukluk arkadaşı canımın yandıgını bile bile on kelimesinin onunu da o konuya getirdi..ve inandım,bittim,tükendim bitsin artık bu geçmiş bitsin.