• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Ya ben falalem sitesinin gizlilik politikasına hiç güvenmiyorum. Falcıların diğer falları ve diğer fallardaki soruları falan da görebildiğini düşünüyorum. O yüzden Fatima çok şey bilmiş olabilir mi acaba diye düşünmeden edemiyorum.
Benim soruda yazmadigim detaylari anlatmis ve dogruydu.

Benim soruda yazmadigim detaylari anlatmis ve dogruydu.
peki daha önceki fallarında? yani önceki fallardaki sorularında? ya da başka falın var mı o sitede? bir şekilde onları görmüş, okumuş, dinlemiş olabilir mi?
rezzan abla direkt onu yapmıştı çünkü bana.

fatima duy bizi bak falıma sırada daha baktıracak insanlar var pleaseeee :KK54:

lennnnnnn fatımaaa falan yoook unutunn,yokk öylee bir falcı,bizzz hiçç sevmedikk dışardan izleyen gizli takipçilerimizzz haberinizz olsunnnnn :63:
bu kadar konustukdan sonraa kesın yakalarızz kesınnn :mad::mad:
Şu topiği keşke dışarıya kapatabilsek.. sadece üye olanlar görebilse ne güzel olurdu:KK53:

peki daha önceki fallarında? yani önceki fallardaki sorularında? ya da başka falın var mı o sitede? bir şekilde onları görmüş, okumuş, dinlemiş olabilir mi?
rezzan abla direkt onu yapmıştı çünkü bana.
Eski fallarim var canim ama ben yeni bir olayi sordum onu yorumlamis bana daha once sormadigim yeni olan bir seydi :)

pembe tabolucu değil dimi çünkü ositede kime baktırdıysam pembe tablocu başka kahvede tarotta kimi önerirsin
Ben bide elif isigi beyendim orda huma bana olaylari birebir tarifetti neden ayrildgmizi filan bildi sonu mutluson ama herkes ayni konustgu icin birsey diyemiyorum ama burda humanin olumsuz konustgnu yazan bi arkds olmustu bence deniyebilirsin bu arada elif isiga katina attip iskambil bakarmisiniz demistim iskambil fali meshurmus sanirim

Back
X