- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah 8 14 gordum mail gelio online olunca baldancimFatimaaaaaaaaaaaaaNe zaman girmis bu kadin ya, bari saat verse de alarm kurup kalksak
Buna ben de sesli şekilde güldüm alemsin Marplem![]()
Sabah 8 14 gordum mail gelio online olunca baldancim
Ay baldancim is mis gozum gormuyor benimde buguntam ise gidis.saatinde online mi olunur Ftimos ya.. Ben de telefonumdaki maili verdim Marplem mail gelince duyayim diye.
Kızlaar günaydıınn nihat hatipoğluna çıkıp dün gece kandildi ben eski sevgilime kavuşmak için dua ettim yeni sevgilisi de hiç ayrılmamak için dua etti hanginizin duası kabul olur diye sorcam izleyin beni ahahahahaah
günaydın kanatsız kk meleklerim :) güne kendim için kötü sizin için de fikir amaçlı bir mesajla başlıyorum :) bendeki falların topu patladı. tüm falcılar seni düşünüyor aklındasın vs. diyorlardı ya dün toplu kandil mesajı atsım whatsapptan mavi tik bie olmadı :) yani okumuş sayfama bile girmeden silmiş. Aklındayım ya çokya yalnız biri mi tutturamaz ya ben diyodum ya hani biri olumsuz konuşsa ikna olucam ama son noktayı general managerımız koydu
ay gülüyorum bakmayın fena bozuğum aslında
![]()
HahahahahahahHahahhah
En fazla 1 saate geldi bana dün. Kahve atmıştım. Çok uzun bir yazı değil di ama minik nokta atışları vardı. Genel olarak olumsuz bir faldı.. Her falcı başka bir şey söylüyor kafam allak bullak, kimi hayırlı diyor kimi hayırsız, kimi gelecek diyor kimi gelmeyecek. Artık saldım kızlar vallahi faturamla bir evin kirası ödenirne kadar zamanda geldi falın, tellwe de alışmışız günlerce beklemeye, dengem şaştı falım geldi yazınca![]()
AHAHAHAHKızlaar günaydıınn nihat hatipoğluna çıkıp dün gece kandildi ben eski sevgilime kavuşmak için dua ettim yeni sevgilisi de hiç ayrılmamak için dua etti hanginizin duası kabul olur diye sorcam izleyin beni ahahahahaah
kuzumm sana hiç mi olumsuz yorum yapan yok
ayrıca hemen umutsuzluga kabılma bu erkekler bize diyorlarda bizden daha trıplıler anlamıs değilimm ..
Ne demek istiyorsun? Biz de beğendiğimiz falcıyı yazıyoruz. Reklam mı yapıyoruz yani.. Yanlış konuşuyorsun..her falcıyla ilgili yorumunu paylaşabilirsin ama itham ediyorsun herkesi farkında mısın?burayı okuyupta falcı seçenler,yanılmasın,burada hepsiniin reklamı var,
fal baktıracaksanız,yorumcuları kendiniz seçin,,yorumcuyla takipci arasındaki enerji daha iyi uyacaktır,daha iyi biy yorum olacaktır,
burada hep reklam var.
aynen öyle greycim burda herkes çıkmayanı da söylüyor forumdaki amaç bu fikir vermiyceksek ne yazıcaz burdaNe demek istiyorsun? Biz de beğendiğimiz falcıyı yazıyoruz. Reklam mı yapıyoruz yani.. Yanlış konuşuyorsun..her falcıyla ilgili yorumunu paylaşabilirsin ama itham ediyorsun herkesi farkında mısın?
Koptum cnm ya ne zmn cikiyorsun :) biri bunu sormustu sanirim iki kisi bir kisi icin dua ediyorsa ne olur diye :)Kızlaar günaydıınn nihat hatipoğluna çıkıp dün gece kandildi ben eski sevgilime kavuşmak için dua ettim yeni sevgilisi de hiç ayrılmamak için dua etti hanginizin duası kabul olur diye sorcam izleyin beni ahahahahaah
Amam cnm bni heryrden engllyn ayni msj attgmda okumdn engllyn kisi dondu yani umudnu kaybtme ole bir donuyolarki herseyin zamni vargünaydın kanatsız kk meleklerim :) güne kendim için kötü sizin için de fikir amaçlı bir mesajla başlıyorum :) bendeki falların topu patladı. tüm falcılar seni düşünüyor aklındasın vs. diyorlardı ya dün toplu kandil mesajı atsım whatsapptan mavi tik bie olmadı :) yani okumuş sayfama bile girmeden silmiş. Aklındayım ya çokya yalnız biri mi tutturamaz ya ben diyodum ya hani biri olumsuz konuşsa ikna olucam ama son noktayı general managerımız koydu
ay gülüyorum bakmayın fena bozuğum aslında
![]()
Hahaha aynen aşkım audrey de paylaştı zatenKoptum cnm ya ne zmn cikiyorsun :) biri bunu sormustu sanirim iki kisi bir kisi icin dua ediyorsa ne olur diye :)