Demın yazdıgım ınternet gıttı yarım kaldı, venus asla para goz degıldır, burayı okudugunu bıle dusunmuyorum, fatıma hanım burayı okuyo, cvp verıyo, arklarımızı bırbırıne dusuruyo sonra ben ona guvenıp yorum atıcam oylemı atmıyorumm arkadas, begenmedımcanım oyle ıstedı, venuse atıcam varmı??? Yeter yaaa,, sessız sakın sıte savaş alanına dondu,,ne yorumcuymuş yaa.sıze gercek yorumcularıda benım için yazıyım cıjar cıkmaz en azından gerceklerrr:: nesıbe, venus, saraylı, elıf ışık, naıra, melek öz,yazılı bakanlarıda kesınleşsın yazıcamm ne bu boyle bekletıyosun showmuu yapıyosun dıyen olabılır, hayır emınn oldugum an yasal olarakm yazıcam ve gerekırse sıkayette edıcem, bızım gıbı genc kalplerı yaraladıkları ıcın, dolandırdıkları ıcın, burdan arkadsı olanlsrda var onlarıda arastırıyoruz, bızıı zan altında tutuyosun demeyın bende zan altındayım ona bakarsanız aylardır, hıc bır kavgaya karışmadım bugune kadar ama bu son olayy, yetrrrr Allah bızı faldan kurtarsınn kızlarr,,, kerız yerıne konula konula,, yemın ederım sınırden ellerım tıtredı, vatan mıllet sakarya falcı ıcın kavga edıyorux yaa ınanamıyorumm,, begenmedımmm evde 7 kızızz komşularım fılan fatımayo begenmedıkk,,, varmıı,, cok cok ıyıde bılse baktırmıcazzzz .. Sevenı sayanı baktırsınnn,, bıze ne.. Bu sıte yorumcu sıtesı degılllll bu saatten sonra yorumcu için arkadasının kalbını kıran kımse benım için kk uyesı degıldır.okumamda cvp da vermem. Bız eglenırdık gulerdık bu sıtede ne oluyo hergun aynı kışı ıcın kavga..