• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Aa venüse iftira atılmış resmen şimdi okudum.. Bu konuyla ilgili ben de bir açıklama yapmak istiyorum.. Venüs kesinlikle paragöz biri değil. Çünkü ben ona fal baktırdığım da bana hiçbişeyde tutturamadı .. ben de sesli fal olduğu için emek verdi diye iade falan istemedim sadece teşekkür edip enerjimizin uyuşmadığını yazdım.. ama tatlı bir uslübla kendi iade etti falımı.. kompleks yapmadan, Kibarlığını bozmadan..Hayır duası ederek.. şimdi böyle bir kişi nasıl böyle itham edilir aklım ermedi :KK57:

Son düzenleme:
Kızlar selam,, hayretler ıcındeyımne oluyo bıze ya boyle, bır yorumcu gelıyo hepımızın yazdıklarını okuyo bırde cvp yetıştırıyo bıze, yok 3 gun sonra fal degısırmış yok onun falı ıyı cıkmış bununkı kotuymuş, dostlar kendımıze gelelım, 3 harflılerle anı ve gecmışı bılıpte gelecegı tutturan kaç kişi var . Yapmayın, bazı guvendıgım dostlarımıda sasırıyorum,40 yıllık arkadasınız gıbı savunuyosunuz, daha da onemlısı kusura bakmayın bırbırınızı kırıyosun,, fatıma hanım sıteye bı duştu tadımız kactı ya, bu kacıncı, bakın fal cuzdan gıbıdır özeldır yanı herkese gosterılmez anlatılmaz.yorumcu ılk once sırdaş olucak, ne oluyo ya.onun falı ıyıydı bunun falı bal gıbı,, hayırdırr. Yeter yaa. Arkadaslarım bırbırını kırmaya basladı yorumcular yuzunden.3 gune falmı degışır oldu o zaman sabah aksam fal atmak gerek o zaman,, her an ne olucak bılınmez. Gercek yorumcu bana ard arda fal atma enerjın gıder fal arasına en az 10 gun koy dıyor.dıyenlerde var bılıyosunuz,cıkar cıkmaz nesıbe bana 4 kez daha yenı baktırdın dıyıp ıade etmıştır yorumumu, venus

burda hepımız herkese fal atıyoruz :KK70::KK70:

zaten olay cok sacma ınsan neden baskasının nıckyle fal atsın ya para verıyoruz, onun bılgılerını sana soylıycek kadın onu duymak ıcın para vermıyoruz,haber vermek zaten başlı başına ayrı bir olay yemın edıyorum ıkı gundur sok yaşıyorum bu konusmalar sayesinde..
Onu ben de anlamadım. Hayır birde kendi adıyla fal bakılacak kadar ne kadar popüler ki falcılar arasında ? Onuda ayrı bir anlayamadım..

Kafamda deli sorular o_O

Onu ben de anlamadım. Hayır birde kendi adıyla fal bakılacak kadar ne kadar popüler ki falcılar arasında ? Onuda ayrı bir anlayamadım..

Kafamda deli sorular o_O

cok saçma kadınında laf yetıstırmesı ayrı sacmaa senın adına fal baktırdılar diye lan kadının baktıgı fal 50 tl manyak mı ınsanlar atıyorum audrey dıye fal baktırsın ne yapıcak benım falımı ona ne kı, ayrıca bu kadar dert olması için benim gercek bilgilerimide bilmesi lazım..
ki diğer isimde güvenip fal atmıs saçmalık,nıckınız bir baskasına benzıyor karıstırdımm falan dersınde cok saçma anlamadım:KK57:

aman greyım boşver bu işin içinden çıkılmıyor :cool:

Bir digeri de mail adresini iste demis, hakikaten verseler ozel hayatin ihlali, odemelerimi paypal ile yaptim kredi jart bilgilerim yok ama ad soyad cikiodur, bence burda endiselenmesi gereken kisi benim :(

Forumda kavga varsa haydır huydur yazılıo bi soru sordum hala cvp yok! Binnazda hümamı yoksa bilgemi hangisi iidir? Bilge hakkında fikri olan? Hüma cokmu pembeci.. Ay eskiden böle diildi buralar şimdi kaşar tarifi versem 30 tane cvp alırım kescem bileğimi verevine!:/

Demın yazdıgım ınternet gıttı yarım kaldı, venus asla para goz degıldır, burayı okudugunu bıle dusunmuyorum, fatıma hanım burayı okuyo, cvp verıyo, arklarımızı bırbırıne dusuruyo sonra ben ona guvenıp yorum atıcam oylemı atmıyorumm arkadas, begenmedımcanım oyle ıstedı, venuse atıcam varmı??? Yeter yaaa,, sessız sakın sıte savaş alanına dondu,,ne yorumcuymuş yaa.sıze gercek yorumcularıda benım için yazıyım cıjar cıkmaz en azından gerceklerrr:: nesıbe, venus, saraylı, elıf ışık, naıra, melek öz,yazılı bakanlarıda kesınleşsın yazıcamm ne bu boyle bekletıyosun showmuu yapıyosun dıyen olabılır, hayır emınn oldugum an yasal olarakm yazıcam ve gerekırse sıkayette edıcem, bızım gıbı genc kalplerı yaraladıkları ıcın, dolandırdıkları ıcın, burdan arkadsı olanlsrda var onlarıda arastırıyoruz, bızıı zan altında tutuyosun demeyın bende zan altındayım ona bakarsanız aylardır, hıc bır kavgaya karışmadım bugune kadar ama bu son olayy, yetrrrr Allah bızı faldan kurtarsınn kızlarr,,, kerız yerıne konula konula,, yemın ederım sınırden ellerım tıtredı, vatan mıllet sakarya falcı ıcın kavga edıyorux yaa ınanamıyorumm,, begenmedımmm evde 7 kızızz komşularım fılan fatımayo begenmedıkk,,, varmıı,, cok cok ıyıde bılse baktırmıcazzzz .. Sevenı sayanı baktırsınnn,, bıze ne.. Bu sıte yorumcu sıtesı degılllll bu saatten sonra yorumcu için arkadasının kalbını kıran kımse benım için kk uyesı degıldır.okumamda cvp da vermem. Bız eglenırdık gulerdık bu sıtede ne oluyo hergun aynı kışı ıcın kavga..

Forumda kavga varsa haydır huydur yazılıo bi soru sordum hala cvp yok! Binnazda hümamı yoksa bilgemi hangisi iidir? Bilge hakkında fikri olan? Hüma cokmu pembeci.. Ay eskiden böle diildi buralar şimdi kaşar tarifi versem 30 tane cvp alırım kescem bileğimi verevine!:/
Hüma derım canım ben

bilgehatun daha çok değil 10 gün önce 5 yada yalan olmasın 7 tlden falan bakıyodu tam hatırlamıyorum ama düşüktü yani hatta yazmıştım o fiyata göre gayet iyi diye şimdi baktım 15 olmuş yuh ya şurda iki öneri yazmaya görelim hemen arttırıyolar hayret yani :KK57:

bilgehatun daha çok değil 10 gün önce 5 yada yalan olmasın 7 tlden falan bakıyodu tam hatırlamıyorum ama düşüktü yani hatta yazmıştım o fiyata göre gayet iyi diye şimdi baktım 15 olmuş yuh ya şurda iki öneri yazmaya görelim hemen arttırıyolar hayret yani :KK57:
Evet katılıyorum fal pıyasasının kalbıyız dıyorum kımse ınanmıyo

Back
X