• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Grey_ Grey_ cim sana bir çok falcının falı çıkıyor genelde dimi
Aslında çıkanları yazayım canım
Yiğit ( dedikleri çok net çıkmaya devam ediyor)
Fama
Biryolunvar emine
Falalem meryem
Kiraze

Bunların falları çıktı canım.. yeni baktırdığım anlık durumda çok iyi beklemede olan falcılar var seruven naaz gibi fatıma gibi ( Tabi kader değişmezse:KK48: )

Patlayanlar, birdaha baktırmayacağım falcılar
Selena
Saraylı hanım
Nesibe
Venüsamber
En meşhurı bunlar aklıma geldi daha çok var aslında falı patlayanlar.

Yaaaa :KK43: ben de gecen seneki dediklerine bozulmustum ama dedigi tarihler ve dedigi sekilde oldu.. Galiba olumsuz fallar cikiyor, guzel fallara inanmiyoruz hic :)
Işte sana fal bakmış bana dört dakika boyunca on görülerin kuvvetli açmayı neden düşünmüyorsun demişti kahve falı güm oldu ve pembeydi dedikleri söylediği birkaç şey de tam tersiydi eenerji meselesi

Fama
Biryolunvar emine
Falalem meryem
Kiraze

Bunların falları çıktı canım.. yeni baktırdığım anlık durumda çok iyi beklemede olan falcılar var seruven naaz gibi fatıma gibi ( Tabi kader değişmezse:KK48: )

Selena
Saraylı hanım
Nesibe
Venüsamber

Grey bu yiğit lafını çok duydum ama hangi sitede ve ne baktırmamı önerirsin?

Y
bu bahsettiğiniz biryolunvar fama mı? bende atıyım diyorum bide onu deniyim :KK70:
yok tatlim biryolunvar fama' ya baktirmadim hic burda bahsini duydum sadece, ama baktiririm kesin :))

Benim dedigim falalem reiki, bana baktigi cikmisti ama baskasi begenmemis, yani yanlis yonlendirmek de istemem seni, ilk defa fal baktiriosan falalem rezzan derim, ama genel baktiriyorsan benim gibi falalem meryem, naira denenebilir

Işte sana fal bakmış bana dört dakika boyunca on görülerin kuvvetli açmayı neden düşünmüyorsun demişti kahve falı güm oldu ve pembeydi dedikleri söylediği birkaç şey de tam tersiydi eenerji meselesi
Ahaha bana da onlari dedi :) yani iste o tarz yorumlari gectigimde dedikleri oldu, hayirlisi diyelim <3

Fama
Biryolunvar emine
Falalem meryem
Kiraze

Selena
Saraylı hanım
Nesibe
Venüsamber
valla ilginçmiş canım yiğit bende 3 gün içinde patlayacak fama meryem beklemede selena ve saraylinin ufak tefek yaşadım ama selenanında 10 günü falan kaldı tarihe

Canm ayni kisi icin mi aticaksin baskasi icin mi

Kızlar benim durumum bir hayli karışık. Eski sevgilim habersizce nedensizce gitti, ondan önceki sevgilimde bana hala yazıyor ediyor ama güvenmiyorum. Öte yandan yeni biri de var gibi. O yüzden ben ortaya karışık soruyorum hümaya. ilk baktırdığımda olumsuzdu, ayrıldık. Sonra falımı geri çevirdi diye başka nick ile attım. Onda da olumsuz konuştu. Artık bir daha atasım gelmedi.. işin kötüsü dedikleri çıkıyor, keşke güzel şeyler söylese.. insan umut ediyor işte :(

İş

İş anlamında kımın dedıgı cıktı??
saraylinin canım şöyle söylim ben o ara bi iş teklifi almıştım onu sormuştum ama onunla daha alakasız bişey söylemişti bu ne be demiştim sonra daha kurumsal bi yere kendim başvuru yaptım ve olaylar şuan onun dediği şekilde gelişiyor

Back
X