- 17 Nisan 2015
- 172
- 201
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun canımsaraylinin canım şöyle söylim ben o ara bi iş teklifi almıştım onu sormuştum ama onunla daha alakasız bişey söylemişti bu ne be demiştim sonra daha kurumsal bi yere kendim başvuru yaptım ve olaylar şuan onun dediği şekilde gelişiyor
Emine iyidir . Dedikleri yarım yamalakda olsa çıkarkızlar bu biryolunvardaki emine kurtuluş nasıl baktıran oldu mu
Bence kotuuukızlar bu biryolunvardaki emine kurtuluş nasıl baktıran oldu mu
Canm hakkinda hayirlisi belki suan konustugun kisiyi sorsan iyi konuscak bana sabret bekle diyo mesela ama asil benim olayim husran ve sonu yok ama dedigin gibi bi umutKızlar benim durumum bir hayli karışık. Eski sevgilim habersizce nedensizce gitti, ondan önceki sevgilimde bana hala yazıyor ediyor ama güvenmiyorum. Öte yandan yeni biri de var gibi. O yüzden ben ortaya karışık soruyorum hümaya. ilk baktırdığımda olumsuzdu, ayrıldık. Sonra falımı geri çevirdi diye başka nick ile attım. Onda da olumsuz konuştu. Artık bir daha atasım gelmedi.. işin kötüsü dedikleri çıkıyor, keşke güzel şeyler söylese.. insan umut ediyor işte![]()
kahve atmıştımNe baktırdın ??
Ben artik hoslandigim beye sevgilim demek istiyorum, ciksin su fallar artik :))
Gecen sene birlikte oldugum kisi icin baktirdigimda en isabetli rezzandi, bana sen izin verdigin surece bu iliski bitmez demisti ki hala ariyor ben istemiyorum, bunu soyleyen rezzandi, mert de yakin seyler soyledi, binnazda sesli yorum atmisim hep, kim tutturdu bilemiyorum, silinmis hepsicanım bu zamana kadar cok baktırdın sende galıba cıkan olmadımı bu gune kadar ??
deneyimlerini paylaş bekliyoruz :)
inşallah bütün dileklerinde gerçekleşir hayırlısı ile![]()
Gecen sene birlikte oldugum kisi icin baktirdigimda en isabetli rezzandi, bana sen izin verdigin surece bu iliski bitmez demisti ki hala ariyor ben istemiyorum, bunu soyleyen rezzandi, mert de yakin seyler soyledi, binnazda sesli yorum atmisim hep, kim tutturdu bilemiyorum, silinmis hepsisu son donemdeki fallar icin daha cikti demek icin erken, istesem mesaj atsam yine gorusuruz de ondan bekliyorum, an icin meryem cok isabetli seyler dedi, en son gorusmeme sebebimi bildi, naira bi tartisma olacagini bildi mesela, ama tabi bunlara guvemip fal atip cikmazsa benim yuzumden uzulurum, icinden gecene at, ben famayi deneyecegim mesela, ona atalim biz :)
hhahahah emın ol hepsını bende denemısımdırr
içlerinden sadece nairaya atmadım,hayırlısı olsun gercekten hakkımızda artık![]()
kızlaar sürekli fal baktırmanın kaderi ötelediği doğrumu
bir diğer sorum fal falı bozuyormu?
aynen canım çok güzel yazmışsın.enerjisi kötü olarak çökenler bende selena ilkay gür ve tellwede adını hatırlayamadıım bibence sureklı fal baktırmak bişeyleri etkiliyor baktırmadıgım zaman bıseylerı akısına bırkatıgım zaman gercekten gerceklestıgıne cok sahıt oldum ama ınsan aklına takıp o konuda dırettıkce ve fallara sardıkca sankı daha da uzaklasıyormus gıbı gelıyor bana ..bide ben falcının enerjisine cok inanıyorum bazen üstüme olumsuz bir enerji cokuyor hani diyoruz ya olumsuzu soylemenın bile bir adabi var diye bazı insanlar ruh emiciler gibi ve biz üst üste baktırarak enerjımızıde bitiriyoruz..
ama kader konusu cok derin bir konu o konuda bir yorum yapamıycam ..
bugün okudugum birşey falla alakalı değil ama ..
'
'bir şeyin olması için çabalamaktan vazgeçtiğimiz vakit,
taptaze ve beklenmedik bir dolu deneyim bizim için erişilir olabilir''
Canım beni de venüs amber mahvetmişti. O kdr kötü olmuştum ki. Hiç tutmadı enerjim hiç. Benim de nedense en iyi hissettiğim ecem23 ve ester kira. Ecem patladı ne yazıkki ama yine de sevmiştim onu. Estere de yeni baktırdım böyle olduğunu bilsem çook önceden atardım ya.aynen canım çok güzel yazmışsın.enerjisi kötü olarak çökenler bende selena ilkay gür ve tellwede adını hatırlayamadıım bi
falcı olmuştu.resmen üstüme toprak atılmış gibi olmuştum en olumlu hissettiklerimse bilgehatun ve meryem olmuştur.zerre
enerji çalmayan çok pozitif insanlar.
bunun dışında işte falın falı bozup bozmadığı mevzusunu merak ediyorum ben.
Canım beni de venüs amber mahvetmişti. O kdr kötü olmuştum ki. Hiç tutmadı enerjim hiç. Benim de nedense en iyi hissettiğim ecem23 ve ester kira. Ecem patladı ne yazıkki ama yine de sevmiştim onu. Estere de yeni baktırdım böyle olduğunu bilsem çook önceden atardım ya.
aynen canım çok güzel yazmışsın.enerjisi kötü olarak çökenler bende selena ilkay gür ve tellwede adını hatırlayamadıım bi
falcı olmuştu.resmen üstüme toprak atılmış gibi olmuştum en olumlu hissettiklerimse bilgehatun ve meryem olmuştur.zerre
enerji çalmayan çok pozitif insanlar.
bunun dışında işte falın falı bozup bozmadığı mevzusunu merak ediyorum ben.
saraylıya baktırmadım. ilkay bana en çok çıkan falcı bu zamana kadar her dediği çıktı nerdeyse. fatima çok kötüydü bence deneme derim :) famaya da yeni yolladım yorumu bekliyorum :)kızlar merhabalar :)
çıkan ve çıkmayan fala haberlerimle geldim
saraylıya son attığım falı aşk ile ilgili mevzuları dediği gibi yaşıyorum şu an, ama ocakta iş için yorumları; nisan bitmeden masana oturuyosun demiş, nisan bitti nerdeyse oturamadım daha, ama sonraki attığım fallarda iş tarihi ertelenmiş ve olaylar farklı şekilde şekillenmiş...
saraylı 1-2 ay içersindeki yorumları ile başarılı diyorum, çok uzak olunca zamanı normal herkes bilemez,gelecek değişir zaten :) favorim yine:)
İlkay Gür, onun da dediği çıktı geçen hafta baktırmıştım, diğerlerine daha vakit var çıktıkça yazarım
Bi de ben Fatime ve Fama yı denemek istiyorum ama bi olumlu bi olumsuz yorum görünce bilemiyorum..
Benim dediklerimi beğenen arkadaşlar daha önceden denedimiz mi? enerjilerimiz uyuşuyosa bende atayım onlara :)