• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Patlayanlar :rezzan abla
Donecegini bilenler:telwe medyum selena, falalem meryem, bir yolun var aylin, ilkay ,telwe tutankammon, medyum saruman, efsun hatun, ruhbal. binnaz kesira sirel , zeynep sabah, lena koval.telwe seruven :onun dediginden once oldu o temmuz demisti.
Donme terihini tam tutturan :medyum selena:herseyi ne yasicagmi anlatmisti.falci aylin, ilkay gur, medyum sarumn:atti tutturdu sanirim :) bu kadar unuttugum falcilarda olabilir.:eek::KK1:

Yiğit telefonda bakıyor.. randevulaşıorsun vatsabdann .. hesabına ücretini yatırıp randevu saatinde arıyorsun.. numarası var bende verebilirim istersen

greyim, bana da bi yolla beybim :KK50:

:KK14:Kizlar bugun benimkiyle bulustuk ve baristik tamamen sanirim bozulmazsa cikan fallarimi kimin bildigini yazabilirim artik.:KK56:

hayırlı olsun canım :KK73:

Hayirli olsun guzelim cok mutlu ol hep.

Ben senin ask hayatini anlamaya calismayi birakali cok oldu zaten :KK70: Sen baska birine gitmemis miydin?:KK69:
Tatlim baska biriyls konusmya basladim o arada bnmki dondu.konustugum kiside kendini geri cekti bende yalvaramam.asik olmadigim birine.olay bu ztn bir hafta konusmustuk..

kızlar merhabalar :)
çıkan ve çıkmayan fala haberlerimle geldim
saraylıya son attığım falı aşk ile ilgili mevzuları dediği gibi yaşıyorum şu an, ama ocakta iş için yorumları; nisan bitmeden masana oturuyosun demiş, nisan bitti nerdeyse oturamadım daha, ama sonraki attığım fallarda iş tarihi ertelenmiş ve olaylar farklı şekilde şekillenmiş...
saraylı 1-2 ay içersindeki yorumları ile başarılı diyorum, çok uzak olunca zamanı normal herkes bilemez,gelecek değişir zaten :) favorim yine:)
İlkay Gür, onun da dediği çıktı geçen hafta baktırmıştım, diğerlerine daha vakit var çıktıkça yazarım

Bi de ben Fatime ve Fama yı denemek istiyorum ama bi olumlu bi olumsuz yorum görünce bilemiyorum..
Benim dediklerimi beğenen arkadaşlar daha önceden denedimiz mi? enerjilerimiz uyuşuyosa bende atayım onlara :)

ben de saraylıya ocaktan beri atarım ve git gide enerjimiz iyice oturdu.
ufak tefek olayları hep çıkar. asas konular için de ocaktan beri bana hep,
hayatımın yaz başlangıcı değişiklik göstereceğini söyler.
öyle her falda değişik tarih vermez, ilk ne dediyse o.

fatima ve famayı ben denedim. fatima iyiydi bir iki nokta atışı vardı ama 50 tl lik şok edici öngörüleri yoktu.
fama dan gelen fal, ayline sorduğum sorular ve aylinin falının bir bütünüydü. direk öyle hissettim okurken.
eğer famanın aylinle bir ilgisi yoksa anı süper. fatimadan ve birçok falcıdan daha iyi.

ben de saraylıya ocaktan beri atarım ve git gide enerjimiz iyice oturdu.
ufak tefek olayları hep çıkar. asas konular için de ocaktan beri bana hep,
hayatımın yaz başlangıcı değişiklik göstereceğini söyler.
öyle her falda değişik tarih vermez, ilk ne dediyse o.

fatima ve famayı ben denedim. fatima iyiydi bir iki nokta atışı vardı ama 50 tl lik şok edici öngörüleri yoktu.
fama dan gelen fal, ayline sorduğum sorular ve aylinin falının bir bütünüydü. direk öyle hissettim okurken.
eğer famanın aylinle bir ilgisi yoksa anı süper. fatimadan ve birçok falcıdan daha iyi.
Aylinle fama ayni kisj olamaz cnm.aylin bna doncek seni seviyo faln demisti.famaya ise dun attim.o ise tam ziddini bunla olmaz sevmiyoya getirdi.

Arkadaşlar famanın falı geldıı bırsey dıcem turkcesı gayettt ıyiii tarıh cok uzak ama olumluu,, bılemedım

türkçesinin çok iyi olmaması lazım :KK57:, devrik cümle yok mu hiç yada
'olması olacak' falan gibi cümle sonu?

Kizlar fama' ya ne atiyorsunuz? Katinasi nasil? Tarot mu gonderiyorsunuz??

ben falcılara kahve atmayı seviyorum,genelde de kahve atarım.
dokunamadan kart seçmeyi sevmiyorum, enerjim geçmiyor gibi hissediyorum.

Back
X