• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Evet canım o. Yalnız falı attım ama sanki hiç atmamışım gibi göremiyorum attığım falı. Kahve attım. Diyor ki bu kategoride kaydınız yoktur. Bekliyor falan yazması gerekmiyor mu nerden görebilirim bunu acaba ?
bende ilk başta sanırım yollanmadı dedim aynı şeyi yaşadım:) en güzeli oraya kayıt oldugun mailine gir sana falının göründüğü bi link yollamışlardır bide şifre.. o linke girip o şifreyi gir görürsün mailsiz bende göremedim mailden takip etttim yorumlanıp yorumlanmadıgını falan :p

kızlar ben fama'nın eskı falına baktım oyle cok turkcesı bozuk degıl anlaşılıyor yani..
sadece arada gelmesi var,olması var demiş ..meryemde boyle yazıyor :KK57:
hele en son baktırdım bır yolun varda orda baya duzgundu ben anlamadım :(

ya zaten bunları yazıdan anlamamız zor bızı okuyup degıstırebilirler bile off valla yazılı fal baktırmamak lazım :(

kızlar ben fama'nın eskı falına baktım oyle cok turkcesı bozuk degıl anlaşılıyor yani..
sadece arada gelmesi var,olması var demiş ..meryemde boyle yazıyor :KK57:
hele en son baktırdım bır yolun varda orda baya duzgundu ben anlamadım :KK43:

ya zaten bunları yazıdan anlamamız zor bızı okuyup degıstırebilirler bile off valla yazılı fal baktırmamak lazım :KK43:
Ay çok enteresan ama aylin de sesli falda onun seni çok çok düşünmesi var, içinın sıkılması var bilmem ne falan diyor ya

Ay çok enteresan ama aylin de sesli falda onun seni çok çok düşünmesi var, içinın sıkılması var bilmem ne falan diyor ya
aylinin bende 1 tane yazılı falı var yazısı da aynı öyle olması var falan gibi meryeme benziyo ama famanın bendeki falını onlara benzetemedim

ayyyy bana daral gelmesi var şu anda :D:D:D:D

bizimm baya bir kazıklanmamız var :D:D
3 kişiye teker teker baktırmamızz var :D:D
ardından giden paracıklara ağlamamız var :D:D

aylinin bende 1 tane yazılı falı var yazısı da aynı öyle olması var falan gibi meryeme benziyo ama famanın bendeki falını onlara benzetemedim
Ben famaya baktırmadım h aylinle meryemi de ben çok farkedemedim meryem bana baya düzgün yazmıştı ama aylin ciddi ciddi yabancı gibiydi çok garip konuşuyordu
ayyyy bana daral gelmesi var şu anda :KK70::KK70::KK70::KK70:

bizimm baya bir kazıklanmamız var :KK70::KK70:
3 kişiye teker teker baktırmamızz var :KK70::KK70:
ardından giden paracıklara ağlamamız var :KK70::KK70:
hahahahahahaahahahahah benim gülmekten ağlamam var şuanda:KK48::KK71::rolleyes:

Benimde oyle son falı ozellıkle bıryolunvardaki gayet duzgun, anlasılır.Bazıları okuyamadım demıs ama öyle anlaşılmıycak bi falı yoktu hiç bende ..

yaa ztn telwede dönen dolaplara akıl sır ermiyor birine atıyoruz, 2.kez attığımızda aynı kişi mi bakıyorr telwede ben süpheliyim :(

Ben famaya baktırmadım h aylinle meryemi de ben çok farkedemedim meryem bana baya düzgün yazmıştı ama aylin ciddi ciddi yabancı gibiydi çok garip konuşuyordu

nereli bunlarr çokk merak etmem var benimde :D:D

Benimde oyle son falı ozellıkle bıryolunvardaki gayet duzgun, anlasılır.Bazıları okuyamadım demıs ama öyle anlaşılmıycak bi falı yoktu hiç bende ..

yaa ztn telwede dönen dolaplara akıl sır ermiyor birine atıyoruz, 2.kez attığımızda aynı kişi mi bakıyorr telwede ben süpheliyim :KK43:
ya bende fama çok çok düzgün yazmış kimsin sen kızım çık ortaya famayım diye kandırma beni diye cevap yazıcam :D

MERYEM SANA DUZGUN MU YAZDI?

Biz bana gelen fali arkadasimla anlayamadik beraber defalarca okuduk o kadar kotu turkceydi ki anlatamam cumleler devrik, noktalama berbat, sonra biraz duzelince diger baktirdiklarimda belki sikayet geldi die dusunduk, ama by sefer de kafasina gore nokta virgul koyuyordu :))

MERYEM SANA DUZGUN MU YAZDI?

Biz bana gelen fali arkadasimla anlayamadik beraber defalarca okuduk o kadar kotu turkceydi ki anlatamam cumleler devrik, noktalama berbat, sonra biraz duzelince diger baktirdiklarimda belki sikayet geldi die dusunduk, ama by sefer de kafasina gore nokta virgul koyuyordu :))
AHAHAHAHAHAHAH :D :D :D kaç kişi bunlar acaba

bana tutturabilen çok çok az kişi var artık yıldızım mı sönük enerjim mi düşük sebebi ne bilmiyorum ama :) bunlardan en çok tutturanı ilkay cidden her dediği çıktı her dediği bi tek esas konunun zamanı var ona da çıkmadı diyemem beklemek lazım. onun dışında ester kira tutturdu bi kaç bişey. bir de aylin geçmişi yorumlarken çok şaşırttı beni herşeyi bildi. ama tarotunu beğeniyorum onun. yani bana tarotu iyi geliyo. başka vardır ufak tefek çıkanlar ama hatırlamadığıma göre önemli değil demek ki :)

Aylin bende de fena değilmiş bir konu hariç gayet tutarlı ester kira ya baktirmadim ama kiraze oldukça basarisizdi bende
Teşekkür ediyorum :21::cool:

ayyyy bana daral gelmesi var şu anda :KK70::KK70::KK70::KK70:

bizimm baya bir kazıklanmamız var :KK70::KK70:
3 kişiye teker teker baktırmamızz var :KK70::KK70:
ardından giden paracıklara ağlamamız var :KK70::KK70:

koptuuuuumm::)))))
sana baktığımda isteklerinin olması olacak olması olduğundan dolayı mutlu olman olacak
ki karşındakinin kalbindde olması olacak.bunun nasıl olacağını sorma inanki benden bilmiyorum.
şuanda kafamın karışması var.:))))))))

aynı anda hem meryem hem fama hem bilgesultan hemde Aylin olmam var..

hep pembe tablo ya birtane gerçekleri söyleyen falcı bulamadım kızlar kimi öneriirsiniz binnazda pembe tablo çizmeyen????????

koptuuuuumm::)))))
sana baktığımda isteklerinin olması olacak olması olduğundan dolayı mutlu olman olacak
ki karşındakinin kalbindde olması olacak.bunun nasıl olacağını sorma inanki benden bilmiyorum.
şuanda kafamın karışması var.:))))))))

aynı anda hem meryem hem fama hem bilgesultan hemde Aylin olmam var..

bizde en sonunda kayışı koparttılar :D:D

bize müstehak ama secret, valla hepsinede baktırdık isim duyunca hüraaa atlıyoruz,
artık kendimi tutucam sesli dışında baktırmak yok,
gerci sesli bakanlarında farkı yok onlarda yazılı bakıyorlardır kım bılır kaç kişilikler :63:

Back
X