- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaz begenmediklerini :)Bizim seninle tam tersi :) ben kimi begenmediysem sen ona baktir :))
ne atmıştın?Kızlar fatima ya fal atmıştım dün, bugün yollamış falımı anca okuyabildim ve gerçekten çok beğendim. Online falda 1 numaram artık Fatima o kısım tamam :) her satırı nokta atışı resmen ve hiçbir falcının söylemediği benim de bahsetmediğim şeyler... Beğendim ben tavsiye ederim:)
pembecımı pekı ?Kızlar fatima ya fal atmıştım dün, bugün yollamış falımı anca okuyabildim ve gerçekten çok beğendim. Online falda 1 numaram artık Fatima o kısım tamam :) her satırı nokta atışı resmen ve hiçbir falcının söylemediği benim de bahsetmediğim şeyler... Beğendim ben tavsiye ederim:)
Tarot attım ben canım. Ama herkes kahve atmıştı tarot da sadece ben vardım:) biraz gelişmeleri bekleyip bi ara kahve de atarım :)ne atmıştın?
Aslında olumlu konuştu genel olarak bana hep aynı sonu çiziyor falcılar :) hastalıklardan falan da bahsetmiş ki doğru şeyler... İlişki anlamında bilgi vermediğim halde ismindeki harfleri ve nasıl bi yerde çalıştığını falan da söylemiş.pembecımı pekı ?
Birşey sorucam ya bana da baktı serüven tabi şöyle böyle olacak dedi ama misal ilk baktığında evet dönecek ve barışacaksınız ve hayatında olmaya devam edecek bu kişi dedi, sonra altta sorular sorduğumda çok dönecek gibi düşünme ama bir görüşmeniz olacak görünüyor dedi. Sende de böyle çelişkili şeyler söyledi mi ?kızlar cıkan fal haberım var seruvene yeni cocukla ılglı baktırmıştım sonunu bılemedı ama bana 20 gun ıcınde bır kız arkdsndan bısey duycan dedı 40 gun sonra dedıgı oldu ve ben bu kadına ınanmamıştım cunku ben bu cocukla netten tanıştım ve arkdslarm onu tanıyamazdı.ama dunya kucuk dedırtten bır tesadf oldu ve arkdsmn arkdsı oldgnu ogrendım ve bu sayede bılmedıgım yanlış bıldgm tonla sey ogrenmıiş oldum seruvenın hakknı yemıyeyım dye yazdım soncta barıscaksınız dedı ama o kısmı ımkansz
Canım bilge benimde favorim.bana özelden atabilirmsinkızlar bilge hatun bişeyler bilmiş.. arkadaşlarından bişeyler duyup üzüleceksin demiş.. özel hayatımla ilgili 2 nokta çktı.. isteyene özelden yazarım. fakat 2 ay içinde konuşma olacak o kız yanında olacak vs yazmış o çıkmadı
kuzum bana da atar mısın falını..kızlar bilge hatun bişeyler bilmiş.. arkadaşlarından bişeyler duyup üzüleceksin demiş.. özel hayatımla ilgili 2 nokta çktı.. isteyene özelden yazarım. fakat 2 ay içinde konuşma olacak o kız yanında olacak vs yazmış o çıkmadı
canımm sna bisey sorucam ozel mesaj kutuna bakarmısın?at sımdı onlıne ıse sıstem acık kalıyor onda benım enerjım uyuyor o kadınla
tabiii canımmcanımm sna bisey sorucam ozel mesaj kutuna bakarmısın?
saol canımmtabiii canımm
sana da sordum özelden canımmCanım bilge benimde favorim.bana özelden atabilirmsin
sanada iyi geceleriyi geceler cızlar