• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Önceliklee günaydinn :) sen dediklerinde haklisin ama soyle bir durum var venus icin dolandirici denildi kimden duydun bir bilgin varmi ? Diye soruldugunda duzgun bir cevapta alinamadi,boyle bir buyuk itham karsisinda bizde fikrimizi beyan ettik kadinin fali bize cikmadi burdan greyede banada iade etti kadin enerjimiz tutmadi diye yani dolandiricilikla - fali cikmamak farkli seyler,dolandirici olan falci bunu yapmaz tam tersi yok bacim kahvede tutmadi gel sana bir katina bakalim falan der yada cirkefe yatar olay bundan ibaretti kimse fal baktirin aman bize cikmadi demedi boyle bisey denmez zaten hepimizin agzi yandi fal isinden,sen cok yanlis anlamissin bence,diger dedigin olaydada tek suclu falcilar degil biziz onlarda bunu o kadar guzel kullaniyorlar ki her durumumuzu her acizligimizi o sunu dedi bunu dedi diye hepsine atliyoruz bence once o konuda kendimizi suclamamiz lazim adam evlenmis ustune hala donucek diyorlarsa zaten sen ne diyorsun kardesim diyip fal isinden siyrilmak lazim buda bizim sorunumuz bence istediklerimiz olmayinca ya da daha kotu sekilde ilerleyince iyice fallara sariyoruz onlarda bu durumu o kadar güzel kullaniyorlar ki ..
Ben isim olarak Venüs diye takılmıyorum x kişi diye diyorum yani bütün falcılar için yorumum. Ben dolandırıcıdır falandır da demiyorum bilemem o konuda hiç bir fikrim yok ve yine söylüyorum Venüs Ayşe Fatma farketmez , sonuç itibariyle insanlara yalan umutlar vermelerine karşıyım. Bu işi bilmeden yapmalarına karşıyım. insanalrın ömürlerinden çalmalarına karşıyım. Gerçekten iyi fal bakanlara zaten sözüm yok , iyi ki varlar :)))))

bizim en büyük sorunumuz iletişimsizlik, habersiz kalmak canım ya. fala bu kadar bu yüzden sarıyoruz bence. sosyal medyadan bakıyoruz, ordan bi şey çıkmayınca, bir türlü hayatıyla ilgili bi şey öğrenemeyince başlıyoruz kurmaya. .hala seviyor mu, hayatında biri mi var yoksa? anı öğrenmek için fal bakıyoruz burda çoğumuz.

o kız da hiç öğrenememiş belli ki, fallara inanmış o yüzden.

bu arada çocuk eski sevgilisine dönmüş.burda çoğumuz eskiyi bekliyoruz. düşündüm de birini böyle bırakıp, üzüp gelecek adam hiç gelmesin daha iyi. başkasının acısının üzerine mutlu bi hayat mı yaşanır.
KESİNLİKLE DUYGULAROMA TERCÜMAN :)

bizim en büyük sorunumuz iletişimsizlik, habersiz kalmak canım ya. fala bu kadar bu yüzden sarıyoruz bence. sosyal medyadan bakıyoruz, ordan bi şey çıkmayınca, bir türlü hayatıyla ilgili bi şey öğrenemeyince başlıyoruz kurmaya. .hala seviyor mu, hayatında biri mi var yoksa? anı öğrenmek için fal bakıyoruz burda çoğumuz.

o kız da hiç öğrenememiş belli ki, fallara inanmış o yüzden.

bu arada çocuk eski sevgilisine dönmüş.burda çoğumuz eskiyi bekliyoruz. düşündüm de birini böyle bırakıp, üzüp gelecek adam hiç gelmesin daha iyi. başkasının acısının üzerine mutlu bi hayat mı yaşanır.

onu hepımız yapıyoruz canım dediğin gibi en buyuk derdımız zaten ''su anda aklındaki ne'' onu ogrenmek ama işte biz kendimizi çok kaptırıyoruz sorun o zaten :( karşımızdaki adamın afedersin pireler uçuşuyor bir yerinde biz burda yeri geliyor gecenın bi yarısı falcı aranıyoruz yada dertleniyoruz :( fal bu amann dıyoruz ama oyle olmuyor istee :(
benım bahsettıgım arkadaşa o durumudu,
dediğin o kadar dogru ki burda olay yine bize çıkıyor işte kendi değerimizi hiç bilmiyoruz :(

Ben isim olarak Venüs diye takılmıyorum x kişi diye diyorum yani bütün falcılar için yorumum. Ben dolandırıcıdır falandır da demiyorum bilemem o konuda hiç bir fikrim yok ve yine söylüyorum Venüs Ayşe Fatma farketmez , sonuç itibariyle insanlara yalan umutlar vermelerine karşıyım. Bu işi bilmeden yapmalarına karşıyım. insanalrın ömürlerinden çalmalarına karşıyım. Gerçekten iyi fal bakanlara zaten sözüm yok , iyi ki varlar :)))))

ben eski mesajlarını yanlış okumusum o zaman o konuda venusten bahsedılıyordu o yüzden o konuda yazanlardan biriside ben olduğum için yazdım ..

diğer dediğinde evet o kadar çok bu işi yapmayı bilmeyen yalandan atıp tutan ve burda kendi reklamını yapan,milletle kanka olan o kadar insan varki özellikle telwee sitesinde bakan yorumcular için söylüyorum bunu..

ama burda olay bize düşmüyor mu kızlar senelerce bekleyıp o falcı bana bunu dedı onun yüzünden bekledim diyebilirmiyiz ?
allah aşkına biz nasıl dayanamıyoruz düşünüyoruz onları seven insan dayanabilir mi bizsiz kalmaya ??

ınsallah canım su bilgehatuna bende baktırsam da bilse biseyler onla ilgili suan benımle konusmuyo uzuluyorm onceden normal arkadastk ta ki arkadsma onun fotografınnı atacagm yere ona kendi fotografnı atıncaya dek :110::110::110:
ona kendisinin fotoğrafınımı attın :KK53: bende geçenlerde bir arkadaşa biri hakkında birşeyler yazmıştım ama hakkında yazdığım kişiye göndermişim mesajı :mad:

ona kendisinin fotoğrafınımı attın :KK53: bende geçenlerde bir arkadaşa biri hakkında birşeyler yazmıştım ama hakkında yazdığım kişiye göndermişim mesajı :mad:
Bunu ben de yaptım bi kere nasıl çevirdiğimde ben bile şaşırdım:) o gün sıkıştığımda mükemmel bi yalancı olabildiğimi gördüm:KK70:

Tellwede diger oneriler ne olabilir? Ben burdaki mesajlasmalarimi gordum gecen sene de fatimaya baktirmisim begenmemisim demek kadinla enerjim uymuyor, klotheyagmuru begenmisim bir de keziban die bi falcinin da chatini

Ya resmen bosuna fal baktiriyorum baktirdiklarimi da hatirlamiyorum :)))

Back
X