• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

İşçi; asgari ücrete işe başlatılan, cumartesi günü çalıştırılan , ellerinden gelse pazar günü de dahil çalıştırılmak istenen, resmi tatillerde tatil yerine işe çağırılan , maaşı geçinmeye yetmediği için zorunlu olarak akşam mesaisine bırakılan, 3 kişinin yapacağı işi tek başına yapan, senin gibi piyasada bir sürü işçi var denilerek tehdit altında ekmek parasını kazanmaya çalışan kişidir.
İşçi ve emekçi bayramımız kutlu olsun.

Kız bence sen bakma, ama görebileceği yerlerde dur, güzelce giyin kuşan git. Hiiiiiiiiç takma, konuşma, kefine bak, başkalarıyla konuş gülüş, ulan bu kız neden bana ilgi göstermiyor diyip çatlasın.

Ivır zıvır yeme, su iç, sebze ye, hava ısındı metabolizman da hızlanmıştır, her gün yürüyüş yap. Olmadı altına bir korse çek.
Benimde kilo almam lazim ben ne yapayim :D

kızlar merhaba ben biryolunvara uye oldum 45 tl 500 puan yukledim ama fal baktrmak istedgmde gene tel numaramı istiyo.direk puandan dusmesi gerekmiyo mu?

Gunaydin oncelikle isci bayraminiz kutlu olsun :)

Kizlar selena fal bakmiyor mu? Ne zaman baksam gunluk limiti doldurdu diyor, ben de o sirada klotheye fal ativermisim :)) sonra aklima geldi gunlerce beklettigi, artik o bakana kadar ben evlenip yuva kurar cocugumu ilkokula yazdiririm :))

kızlar merhaba .. yeniyim burda ... en iyi falcı kim sizce?çok ihtiyacım var bu ara ..tavsiye verir misiniz?

Falalem sahraya baktırdım çok beğendim. Biraz fazla optimist olsa da nokta atışları bol bi faldı

kızlar merhaba ben biryolunvara uye oldum 45 tl 500 puan yukledim ama fal baktrmak istedgmde gene tel numaramı istiyo.direk puandan dusmesi gerekmiyo mu?

Falı seçtikten gondersikten sonra ödeme sayfası açılacak orda 4 seçenek var biri sanırım sağ en alttaki puanlarımla ode ona tıklayacaksın

Back
X