• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

sen hüma ya baktırdın mı? bak binnazdan sakın umut a baktırma tamamen sallama tarih veriyo mesela diyelim 15 martta evleneceksin filan bana sey demisti 26 subatta kuzeninin arkadsıyla 13 marttada serdar ile iliskin var dedi hic biri olmadı tamamen sallama
net tarih verene ben inanmam zaten canım çünkü fallarda dolunay yada ilk dördün yarımaya göre yorum yapılır net tarih bilinmez hiç bi zaman. ben hümayla ilgili karışığım canım emin olmadan kafa karıştırmiyim

net tarih verene ben inanmam zaten canım çünkü fallarda dolunay yada ilk dördün yarımaya göre yorum yapılır net tarih bilinmez hiç bi zaman. ben hümayla ilgili karışığım canım emin olmadan kafa karıştırmiyim
aynen canım hafta gün ay yıllar bilinir ama mesela 3-4 gün denir yani oyle tarih verilmez

Valla sana da dedim canım tesadüfse ki değil bence bişey diyemem ama aynı senaryoysa hakkım haram olsun bu kadar diyorum

İsteyenlere falları at bence panpa, insanlar da okuyup kendi kararlarını versinler.
Senaryo ayn

1. Başka bir kız var ama ciddi değil korkma

2. BU adam hayattan bezmiş bıkmış

3. Kavga edip öyle birleşeceksiniz

Burda Hüma çıktı diyen birini okuduydum ona sallayıp mı tutturmuş, günahını mı alıyoruz nedir, bilemedim.
şuan beynimde dolaşan dizi repliği: mağdurum mağdurum da mağdurum çok mağdurum mağdurum :D:D

anasının orospu olduğunu öğrenen emrah gibiyim şuanda öyle gariban öyle boynu bükük öyle dehşet ifadeli :D:D:D

şuan beynimde dolaşan dizi repliği: mağdurum mağdurum da mağdurum çok mağdurum mağdurum :KK70::KK70:

anasının orospu olduğunu öğrenen emrah gibiyim şuanda öyle gariban öyle boynu bükük öyle dehşet ifadeli :KK70::KK70::KK70:

Ahaahah daha çok bacısıyla randevuevinde karşılaşan Emrah diyeyim kendim için :63::63::63:

Back
X