• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Bana bilen tek oydu hep söyledim burada. Bence kadın işini biliyor. Ama enerji meselesi kimine tutuyor kimine tutmuyor :KK51:

Benim falımda da anı dehşet bildi, okurken cidden şaşırdım.

Ama aslankraliçeden gelen 2 falı gömelisin , inanaılmaz aynı. Bilemedim. Arkadaşıma dediklerinden çıkanlar olmuş, beğeneni de çok. Bilemedim yani, günahını mı alıyoruz?

Ama aslankraliçeden gelen 2 falı gömelisin , inanaılmaz aynı. Bilemedim. Arkadaşıma dediklerinden çıkanlar olmuş, beğeneni de çok. Bilemedim yani, günahını mı alıyoruz?
bi karar verin artık kız :D ona göre babamdan alacagm parayı yatıracam fala

cherry allasenn ne zamann günahh aldıkkk öyledirr iştee biii ordaa bii burdalarr kuzumm bizdee fall ataa ataa falcıı bilginii neyimm oldukk:KK51: bakmaa yazılanlaraa gördüğünee bakk benn atmadımm amaa öyledirr yaniii ;)

alışkanlık bunun için konu bile açtım ama düzeltmeye çalıştıkça bozuldu bende bilmiyorum kuzumm çok kötü görünüyo çalışıyorum düzeltmeye şimdi yapmadım:KK69:

Ya her kelimenin sonundaki harfi uzatmak zahmet yani, her mesajın öyle hep dikkatimi çekiyor. Yazım kurallarına da önem veririm gözüme battı :KK48: düzeltirsin umarım, tek harf yapmak daha kolay :KK45:

Ya her kelimenin sonundaki harfi uzatmak zahmet yani, her mesajın öyle hep dikkatimi çekiyor. Yazım kurallarına da önem veririm gözüme battı :KK48: düzeltirsin umarım, tek harf yapmak daha kolay :KK45:
hastalık gibi kuzum biri uyarınca dikkatli yazıyorum çok kötü ama ne bilim bundan sonra daha dikkatli olcam zor tutuyorum uzatmamak için allahım tik midir nedir herkes cok kızıyo cevremde uyarınca dikkat ediorum:mad::KK60:

Dun ruya gormustum annesiyle onu. Googledan soyadini aratinca cikti. arkadasina sordum oyleymis az once aradim konustuk. O kadar kotuyduki... buarada huma balin gunahini aldik galiba diger arkadasla 4 kartim ayni

şöyle bişey varki akış değişmiyor. herkes çok saçma bi bahaneyle yazıcak sana diyordu noldu? annesi ölmüş ben aradım gayette normal konuştuk hani eski bi dost gibi ama olsun sesini duyunca ağladım öyle özlemişimki.... bide nisan sonundan temmuza atmasının nedeni tarihlerin bu vefat olayı olabilir yani bu durumdayken beni düşünemez. ve biliyormusunuz bu durumu esenlerde bi falcı bilmişti taaa şubat ayında

nesibeyi önerir misiniz kızlar falsepetinde ? ve venüs amberi? ya çok fal baktırmak da istemiyorum enerjimizden gidiyor. olacağı varsa da olmuyor belki bilemiyorum. siz bu isimlere ne diyorsunuz? selenaya baktırdım bir de bunlara mı baktırsam? en iyi isimler deniyor.

hastalık gibi kuzum biri uyarınca dikkatli yazıyorum çok kötü ama ne bilim bundan sonra daha dikkatli olcam zor tutuyorum uzatmamak için allahım tik midir nedir herkes cok kızıyo cevremde uyarınca dikkat ediorum:mad::KK60:
Aynısı bendede varrr :))) helede heycan yapınca ce sevinince

Back
X