• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

kusur bakmayn caresizlikten dedim kime atacagma karar veremedim belki bilir siniz diye size sormk istedim

Baktırmış olsam ve cevap vermek istesem daha önce mesajlarını alıntılayıp aynı soruyu sorduğun en az 5 kişiden birinin yerine cevap verirdim. Topikteki mesajları okuyoruz neticede herkesi tek tek alıntılayıp aynı soruyu sorarak cevap alma ihtimalini arttırmış olmuyorsun.

Baktırmış olsam ve cevap vermek istesem daha önce mesajlarını alıntılayıp aynı soruyu sorduğun en az 5 kişiden birinin yerine cevap verirdim. Topikteki mesajları okuyoruz neticede herkesi tek tek alıntılayıp aynı soruyu sorarak cevap alma ihtimalini arttırmış olmuyorsun.
peki tamam

Bak yukarda en iyi falcılara verdiğimiz oylar var. Farkında mısın Falimpir yok. Zaten Falimpirdeki tüm falcıların dandik olduğunu söyledik hala bas bas hangisine atayım diyorsun. Hadi geçtim Falimpir yaz arattır ya.
ya orda bi kredim vardı bosa gitmesin diye atacaktım o yüzden sordum

Kizlar burda hepimi ask acisi cekiyoruz yada dertliyiz bilmiyorum ama bazilarinin yazdigi yorumlara ben sasiriyorum yeni nesil mi aski boyle yasiyor artik -ki bende cok buyuk degilimdir ama icim gecmis :)- yani anlamiyorum ask bu kadar basit bisey olmamali en ufak biseyde sosyal medya artik belirliyor iliskilerimizi ondan sildim,bundan engelledim bak hayatimdan cikti gibi yada bilmiyorum burda cok goruyorum agliyanlar,beddua edenler bir hafta geciyor baska birisi var diyorlar kardesim sen kendini bilmiyorsun ki falci nerden bilsin ;) saka bir yana gercektende bana cok garip geliyor ask bana gore boyle bisey degil bu kadar oyunlara yada karmasikliga yer yoktur bence askta bilmiyorum fali falan bosverin bence once bir kendinizi dinleyin ben ne istiyorum diye bir düsünün bence hisettigim ask mi ? Sevgi mi ? Yoksa sadece hoslanti ? Elde etme istegi mi ?hirs mi? Diye bir dusunun insan bazi seyleri icinde hisseder ve en onemlisi ask oyle durmadan degisen gidip gelen bir duygu olmamali en azindan kendizinizn degerini bilin ..

BAŞKA BİR YÜZÜK FALIAntik Yunan'da da yüzükle fala bakılırmış. Su dolu bir tasın etrafına Alfabe'deki harflerin hepsi belli aralıklarla yazılır. sonra ibrişimle bağlı yüzük, kabın üstünde harflere dokunacak mesafede tutulur. Niyet edilir.Yüzük sallanır. Çarptığı harfler sırası ile not edilir. Harflerin birleştirilmesi ile alınan mesaj ortaya çıkar.

BAŞKA BİR YÜZÜK FALIAntik Yunan'da da yüzükle fala bakılırmış. Su dolu bir tasın etrafına Alfabe'deki harflerin hepsi belli aralıklarla yazılır. sonra ibrişimle bağlı yüzük, kabın üstünde harflere dokunacak mesafede tutulur. Niyet edilir.Yüzük sallanır. Çarptığı harfler sırası ile not edilir. Harflerin birleştirilmesi ile alınan mesaj ortaya çıkar.
mesaj derkenn???

canım ben de deniycem bu gece ama tam anlamadım. cam kabın üstüne mi harfleri yazıcaz. suyun gelmediği kısma yani? o zaman büyük bi kap mı olmalı? sen neyin içinde yapmayı düşünüyosun:)

canım ben de deniycem bu gece ama tam anlamadım. cam kabın üstüne mi harfleri yazıcaz. suyun gelmediği kısma yani? o zaman büyük bi kap mı olmalı? sen neyin içinde yapmayı düşünüyosun:)

Ben şöyle anladım, büyükçe bir kağıt alaım, üstüne tası koyalım. Tası çevreleyecek şekilde, tasın etrafına harfleri yazalım. Sonra deneye başlayalım :KK49:

Ben şöyle anladım, büyükçe bir kağıt alaım, üstüne tası koyalım. Tası çevreleyecek şekilde, tasın etrafına harfleri yazalım. Sonra deneye başlayalım :KK49:

öyleyse kap epey büyük olmalı ve harfler aralık olmalı ki, tam anlayabilelim ipin hangi harfe gittiğini dimi canım? resmen kafam durdu yaa, hiç canlandıramadım ki ben olayı ahahah:)))

kızlar benim çapı ortalama 1 karış olan bi cam kabım var,
kenarlarına bant yapıştırıp, harfleri de tek tek kesip yapıştırmayı düşündüm.
:KK64:

kızlar benim çapı ortalama 1 karış olan bi cam kabım var,
kenarlarına bant yapıştırıp, harfleri de tek tek kesip yapıştırmayı düşündüm.
:KK64:

Fal aşkına akşam akşam 29 harf kesip yapıştırcak mısın kız :63::63::63::KK12:

Sonuç alırsan bana da söyle ben de yapcam.

kase çok büyük olursa yüzüğün çok sallanması gerekir, ulaşması için.
eneee korkarım o zaman gece gece :KK57:

bu piremses de gelse ya buraya, yawrum artık evlenip ayrılmış çocuklu mu falan diye soruyo kıyamam.
bide bu kız çok soru soruyo yaa, yoksa normali bu mu.
kızlar sizde böyle peşpeşe soruyo musunuz falcılara.
ben genelde hiç soru sormuyorum, fincanımda görse söylerdi zaten diye düşünüyorum.
sorular için kendileri kart seçiyor ya o bana pek uymuyo. ben dokunmuyorum sonuçta. bilemedim :KK64:

bende buna kızıyorum işte, eski karısı olunca kimsenin gözüne batmıyorda,
sevgili olunca niye göze batıyo. hıımm bu da sevgilisiymiş diye bön bön bakarlar.
gitme bitanem, evine git. doğru düşünmüşsün. ama sonra da bidaha arama. seninki biraz playboy gibi
bi imaj uyandırdı benim gözümde. geçen bi falcı iki kişi var hayatında demişti yanlış hatırlamıyorsam ..
kaldırma totosunu. bu adamların egolarına da gıcığım zaten.

ben ben ben :KK19:
Yok balim benim ya seruvendi ama salladi bence. yani fali atali 3 gun oldu kadin oleli 6 gun olmus hicmm ailevi sorun demez yada adamin annesi vefat etmiski cok duskun annesine iki kadinlami ugrasicak. Inanmiyorum ben ona. Tamam belki biri vardir ama 2 degildir kiz o insallah yani :D :D bilmiyorum belki hic gitmem ya ararim sadece cenazeyi bahane buldu yapisti demesin

Yok balim benim ya seruvendi ama salladi bence. yani fali atali 3 gun oldu kadin oleli 6 gun olmus hicmm ailevi sorun demez yada adamin annesi vefat etmiski cok duskun annesine iki kadinlami ugrasicak. Inanmiyorum ben ona. Tamam belki biri vardir ama 2 degildir kiz o insallah yani :KK70: :KK70: bilmiyorum
belki hic gitmem ya ararim sadece cenazeyi bahane buldu yapisti demesin
Canım git yüzü yüze dile bassaglıgını.sonucta bahane değil haklı bir sebebin var. Hani kavga ortamında başlayacak denmişti ya görüşme. Kavga ortamı kötü bır ortam can sıkıcı. Cenaze ortamıda. Belki de kastettiği buydu.

Back
X