• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Canım git yüzü yüze dile bassaglıgını.sonucta bahane değil haklı bir sebebin var. Hani kavga ortamında başlayacak denmişti ya görüşme. Kavga ortamı kötü bır ortam can sıkıcı. Cenaze ortamıda. Belki de kastettiği buydu.
sanmam buna yoracağımızı tatlım yaaa. bilmiyorum inanın arıcam reddedicek diye korkuyorum o zaman tüm bağ kopar

Önceki yazdığım falları sonuçlarını dikkate almayın..

Benim hoşlandığım çocukla iş yattı. Zaten sevgilisi varmış sonra kavga falan filan öle..

Patlayanlar:BinNaz,FAMA(2 kere baktırmıştım ikiside fos), Klothoyağmur,Parapsikolog,Falcisema, kiraze(+3 baktırmıştım hepsi direk patladı)Pakini1 (bu ne ya dedim direk iğrençti) bilgeabla, MedyumSelena,asmara, ecem23,medyumserkan, barkiel,kehanettin, beyoglu, saraylihanim,shamanix( o anki durumunu çok iyi bilio geçmiş gelecek fos), sedee,ugga, madamestorm,yusufhoca, geleceğinsifresii,luna06,sibella1

Biryolunvar: Haydar Yüksel, Aylin, Esmeralda, Medyum Deniz,Ela Çelik, Hüma

Falsepeti:Melih Gün,Melis Durkan, Alex

Binnaz Abladan yazmayacağım hepsi fos ve tutturamıyorlar.

Tutanlar ise şöyle: Venüs Amber(soğuyacaksın diye çok üstünde durdu soğudum.), Nesibe Tekbaşer, Derin2013,Seruven, Kali Luka, Yarım olarak Emine

Selena'nın asıl konum dışında bildikleri vardı.

Kesin konuşan derin ve seruvendi..

Şöyle yapalım siz sorularınızı sorun ben cevaplayayım ve bana şu an kimler popüler söyleyin ihi:KK45::KK55:
Ben derine simdi katina attim iyi bakar mi ki? Selena da asil konu disinda ben de bildi patlar mi acaba ya?! Bu arada sende durum degisti mi?

anaaaa Venüs aşkına o_O Venüs nerelerede yine yaa :mad:.. son zamanlardaki falcı geri getirme enerjimi bu kez Venüse gönderiyorum :p
ben derine katina attim.Venus Amber yok ortada :D Selena tutuyor mu ya?! Yani bilemiyorum.Asil konu disinda tutsa ne tutmasa ne simdi!!

Derin hemeb bakar mi acaba?

kizcelerim...Selena'nin spesifik seyler bildigini soylemistim.Dogru en iyi onun su fali an ve gecmisle alakali lakin benim burada kendime ait paylastigim estetikle alakali okuyup benzerlerini yazmis gibi geldi.Yine de eger yazmadiysa ki benim nickim iki yerde de ayni cok iyi faldi gelecekte cikacak seyler var kesin ama asil soruyla ilgili cikar mi bilmem.

Derin2013e katina baktirdim.Sagolsun hemen bakti.Fakat o da burada kendi mesajlarimda yazdigim is durumumla alakali durumu sak diye yazi vermis yorumlara.Onun haricinde onun da bildigi spesifik bir kac sey oldu.İyiydi. Gelecekte ne olur bilemiyorum.Selena da Derin2013 de ayni seyi soyluyor.

Yalniz sevgili falcilar Allah askina buradaki kendime ait attigimiz mesajlardan bakip bakip bize fal bakmayin.Yemiyoruz.Misal ben yemiyorum yani.Goruyorsaniz soyleyin. Yoksa ben o fala hic inanasim gelmiyor baktiginiza bile inanmiyorum.Burada zaten sahsi bisi paylasmiyorum ki paylastigim bi cumlemi de bana satmayin.

Selena'yi da Derin2013'u de simdilik oneririm.Selenayi daha cok oneririm su fali cok ilgincti ana dair. Hayirlisi olsun herkese guzel fallar :) Onerileri ve tavsiyeleri alirim.

kizcelerim...Selena'nin spesifik seyler bildigini soylemistim.Dogru en iyi onun su fali an ve gecmisle alakali lakin benim burada kendime ait paylastigim estetikle alakali okuyup benzerlerini yazmis gibi geldi.Yine de eger yazmadiysa ki benim nickim iki yerde de ayni cok iyi faldi gelecekte cikacak seyler var kesin ama asil soruyla ilgili cikar mi bilmem.

Derin2013e katina baktirdim.Sagolsun hemen bakti.Fakat o da burada kendi mesajlarimda yazdigim is durumumla alakali durumu sak diye yazi vermis yorumlara.Onun haricinde onun da bildigi spesifik bir kac sey oldu.İyiydi. Gelecekte ne olur bilemiyorum.Selena da Derin2013 de ayni seyi soyluyor.

Yalniz sevgili falcilar Allah askina buradaki kendime ait attigimiz mesajlardan bakip bakip bize fal bakmayin.Yemiyoruz.Misal ben yemiyorum yani.Goruyorsaniz soyleyin. Yoksa ben o fala hic inanasim gelmiyor baktiginiza bile inanmiyorum.Burada zaten sahsi bisi paylasmiyorum ki paylastigim bi cumlemi de bana satmayin.

Selena'yi da Derin2013'u de simdilik oneririm.Selenayi daha cok oneririm su fali cok ilgincti ana dair. Hayirlisi olsun herkese guzel fallar :) Onerileri ve tavsiyeleri alirim.
derını bosa onerme cunku derın buranın eskı uyelerınden yanı burayı okuyo:KK51:

Derin burayi okuyorsa benim hakkimda bilebilecegi tek sey bir yorumluk is hayatim hakkindaki bilgi olur buraya ben bisi yazmiyorum kaldiki onu da yazmis yorumumda da belirttim okudugunu anladim cunku.

Onun haricinde asla bilemeyecegi bir sey bilmis.Cok ilgincti ondan onerim yani:) tolin tolin derinin fallari cikiyor mu? Gecmiste cikanlar olmus

Kızlar rezzan hanıma aylar önceki attığım fallarımı dinledim dediklerinden çıkanlar olmuş ya ve anı çok iyi bilmiş şimdi dinleyince daha çok oturdu kafamda.
Bana en çok tutturan saraylıhanım ama oda haziranda giricekmiş malesef :KK51::KK51:

Derin burayi okuyorsa benim hakkimda bilebilecegi tek sey bir yorumluk is hayatim hakkindaki bilgi olur buraya ben bisi yazmiyorum kaldiki onu da yazmis yorumumda da belirttim okudugunu anladim cunku.

Onun haricinde asla bilemeyecegi bir sey bilmis.Cok ilgincti ondan onerim yani:) tolin tolin derinin fallari cikiyor mu? Gecmiste cikanlar olmus
canım cıkan bı kısı vardı sadece bızde onun reklamcı oldugunu dusunuyoduk onun dısında cıka varmı bılmıyorum:(

nazz'a baktıracaktım 1 aydır yokmuş saraylı da yok. nesibeye baktıracağım da 40 tl fazla yahu. şansımı denemek istiyorum yine de. Nesibe'ye ne baktırayım? Venus Amber de yok:S Neyse ben sizlerin direktifleri doğrultusunda iyileri denemeye çalışacağım da elimizde iyi kalmamış:D

nazz'a baktıracaktım 1 aydır yokmuş saraylı da yok. nesibeye baktıracağım da 40 tl fazla yahu. şansımı denemek istiyorum yine de. Nesibe'ye ne baktırayım?
nesibe dense ester kiraya baktır bence bence daha iyi ben ikisine de baktırmadım ma nesibe patlıyormuş gelecekte ester daha iyiymiş

Back
X