• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Benim fal olayim da bu sene soyle basladi, bu yeni ile ilk tanistigimda oylesine beklentisiz rezzana fal attim, o kadar olumlu seyler soyledi ki o saskinlikla herkese fal atmaya basladim, tabi biz senaryoda evleniyoruz bana asik :) birkac hafta sonra rezzana tekrar fal attim, ilk falin tam tersi cikti, son bakilan fal esastir dedi ve benim hayatima yeni birinin girecegini soyledi, buna paralel bir de ilkay yorum yapti, ama yeni degil eski sevgilim girmek uzere, gercekten de selena disinda nerdeyse burda adi gecen herkese baktirdim :((

Sonuc olarak bu kadar fal baktirdigim icin pismanim, insan ne kadar falciya mi inanip hayatimi sekillendirecegim dese de icten ice iyi bir seyler duyunca umitleniyor, ya da belki olacak seyi oldurmadim fal baktirarak cunku gercekten de fal baktirmaya sardiktan sonra iliskimiz daha da kotuye gitti, benim beklentiler artti her sey sorun halinee geldi, umarim artik en azindan ayda 1 noktasina gelirim

Benim fal olayim da bu sene soyle basladi, bu yeni ile ilk tanistigimda oylesine beklentisiz rezzana fal attim, o kadar olumlu seyler soyledi ki o saskinlikla herkese fal atmaya basladim, tabi biz senaryoda evleniyoruz bana asik :) birkac hafta sonra rezzana tekrar fal attim, ilk falin tam tersi cikti, son bakilan fal esastir dedi ve benim hayatima yeni birinin girecegini soyledi, buna paralel bir de ilkay yorum yapti, ama yeni degil eski sevgilim girmek uzere, gercekten de selena disinda nerdeyse burda adi gecen herkese baktirdim :KK43:(
selenaya baktırsana... ya birinin gireceğini bilmisler ama o eski sevgilinmis..eski sevgilin derken ayrıldıgınız eski sevgilin mi?

selenaya baktırsana... ya birinin gireceğini bilmisler ama o eski sevgilinmis..eski sevgilin derken ayrıldıgınız eski sevgilin mi?

:) eski sevgililer havada ucusuyor buranin premses34' u olacagim :p

Eski sevgilimle ayrildim birkac ay sonra yeni biriyle tanistim, yenisi icin hep fal baktirdim yani bu sene :) gecen sene ex icin baktiriyordum en azindan gecen sene fala verdigim para bosa gitmedi :)))

kızlar size bir sorum olacak..ben şimdiye kadar çok gurur yaptım,inat yaptım..hayatımdaki kişi ile de ayrıldım..eskisini faceden eklemek istiyorum sizce kötü mü yapmıs olurum? artık umut etmekten yoruldum...bittiğini anlamak belki iyi gelecek belki kötü bana akıl verir misiniz??

yani iş anlamında dedikleri tuttu selena ve nesibeyi de denedin mi
selenayı 2 kez nesibeyi 3 kez denedim ama bu konuda değil ama dedikleri çıkmadı onlarınkide iş konusunda son 15 gündür baktırdığım kişiler hep olumlu olacağını söylediler maalesef olumsuz oldu bu gün itibarı ile istifa ettim

selenayı 2 kez nesibeyi 3 kez denedim ama bu konuda değil ama dedikleri çıkmadı onlarınkide iş konusunda son 15 gündür baktırdığım kişiler hep olumlu olacağını söylediler maalesef olumsuz oldu bu gün itibarı ile istifa ettim
valla kim adam gibi tahmin edebilecek bilemiyorum. Selena sende de spesifik şeyler bilmiş miydi kimsenin bilemeyecegi seyler?

kızlar size bir sorum olacak..ben şimdiye kadar çok gurur yaptım,inat yaptım..hayatımdaki kişi ile de ayrıldım..eskisini faceden eklemek istiyorum sizce kötü mü yapmıs olurum? artık umut etmekten yoruldum...bittiğini anlamak belki iyi gelecek belki kötü bana akıl verir misiniz??
çivi çiviyi söküyor ben de denemek istiyorum ama olmayınca olmuyor be kötü enerjimi yayıyoruz neyse :D bence dene şansını... yaşın kaç bilmiyorum ama hislerin varsa dene...

Ben ekledim bir umutla yukarda yazdim, kabul etmezse moralin bozulur, kabul edip bir sey yazmazsa moralin bozulur, bir sey yazarsa umutlanirsin, yazdigi sey iliski vaadeden bir sey olursa ne mutlu sana, yani yuzde 25 ihtimal var, bilmiyorum deger mi? Ben sansimi denedim olmadi... Ama hayatina devam ettigini umrunda olmadigimi gormek eski sevgilim konusunda beni yumusatti, gerci 2' sinden de bir sey olmaz ama, napalim kaderimiz sabretmekmis

falların gözü çıksın. sen selenaya baktırdın mı LoveMeKyrenia LoveMeKyrenia
Baktırdım canım çıkar mı çıkmaz mı emin değilim bana süre vermedi çünkü.

Kızlar bu arada meryem bana seninkinin başına öyle bi olay gelecek ki ben bile göremiyorum demişti. Direk olmasa da, dolaylı yoldan, benimkinin başına gelebilecek bi olay cereyan etti. Dua edin bana inşallah elime yüzüme bulaştırmadan ortaya çıkarabilirim.

Kafamı duvarlara duvarlara vuracağım valla. Şak diye çıkan falcı bulamadık. Ben yine selenaya attım su falı :D upuzun bir kuyruk var önümde... En bilinmeyeni o bildi. Ama demek değil ki her dediği çıkacak. Hayırlısı.

Baktırdım canım çıkar mı çıkmaz mı emin değilim bana süre vermedi çünkü.

Kızlar bu arada meryem bana seninkinin başına öyle bi olay gelecek ki ben bile göremiyorum demişti. Direk olmasa da, dolaylı yoldan, benimkinin başına gelebilecek bi olay cereyan etti. Dua edin bana inşallah elime yüzüme bulaştırmadan ortaya çıkarabilirim.
meryem hangi sitede kaça baktırdın ne baktırdın? dua edeceğim:D kadının falı çıktı mı yani birazcık:D

çivi çiviyi söküyor ben de denemek istiyorum ama olmayınca olmuyor be kötü enerjimi yayıyoruz neyse :KK70: bence dene şansını... yaşın kaç bilmiyorum ama hislerin varsa dene...
24 yasım da..denemek istiyorum ama onun hayatında biri var of of..

Ben ekledim bir umutla yukarda yazdim, kabul etmezse moralin bozulur, kabul edip bir sey yazmazsa moralin bozulur, bir sey yazarsa umutlanirsin, yazdigi sey iliski vaadeden bir sey olursa ne mutlu sana, yani yuzde 25 ihtimal var, bilmiyorum deger mi? Ben sansimi denedim olmadi... Ama hayatina devam ettigini umrunda olmadigimi gormek eski sevgilim konusunda beni yumusatti, gerci 2' sinden de bir sey olmaz ama, napalim kaderimiz sabretmekmis
Ben de onu dusunuyorum ıste..keşke demem derim ki umut ettim bosu bosuna derım uzulurum ama yoluma bakarım.. belki de hislerim yanlıs derim...

24 yasım da..denemek istiyorum ama onun hayatında biri var of of..

Ben de onu dusunuyorum ıste..keşke demem derim ki umut ettim bosu bosuna derım uzulurum ama yoluma bakarım.. belki de hislerim yanlıs derim...
Hayatında biri varsa yanlış olur ama hislerin varsa bilemiyorum dene yani... O değil de ben arayamıyorum bile her yerden engelliyim telden bile. Başka telden açsam da sesimi duyunca kapatıyor o yüzden şanslısınız kızlar :KK76: Gurur murur hikaye en fazla hayır cevabı alırsınız hayat çok kısa deneyin şansınızı.

ben insan içinden geleni yapmalı diye düşünüyorum. bir de bi şeyi yapmanın pişmanlığı geçiyor ama yapmamanın geçmiyor, insanın içinde bir keşke kalıyor hep. yani yapsan bunu, kötü davransa sana, pişman etse, nerden yaptım ya dersin bi süre, ama o his geçer bak, emin ol. ama insanın aklında kalınca hayatına devam edemiyor. arasam mı aramasam mı? arasam ne yapar? hep bi gelgit.

sözün kısası; ben dene derim canımcım. dediğin gibi bittiğini anlarsın en azından, ya da bi karşılık olup olmadığını anlarsın yolunda giderse.

Falalem meryem, simdi ile ilgili bir sorun varsa ben tavsiye ederim, beni ustuste 2 kere cok sasirtti, bana hep olumlu bakti gelecek ile soyledigi seyler de zaten uzun vade ama artik onlarin olmasina pek imkan yok
yakın gelecekle ilgili sorum var geleceği de söylesin yani de ne baktırayım ben buna?

Back
X