- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
atayım bari yinedeücretli 2 tl bedava değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
atayım bari yinedeücretli 2 tl bedava değil
En doğrusunu yaptın hiçte öyle ikilemde falan olma kararlı ol seninde dediğin gibi en azından elinden geleni yapmış olursun için rahatlar. olumlu karşılamazsa bile en fazla 2 ayda kendini toparlayacağına garanti veririm. çünkü o zaman umutlar bitmiş oluyo şuan onu o kıza bıraktığını düşünüyosun o değilde ben hakediyorum onu diye düşünüyosun ama ters tepki alınca bir zamandan sonra sende sıkılıcaksın artıkaslında içim rahat biliyor musun yani bir yandan iyi bir yandan kötü. iyi olmasının nedeni içimde umut varsa boş yere gitsin artık her şey..ikincisi ise dogru mu yanlıs mı yaptım bilmiyorum onun verdiği bir evham var. su anda kötü süreçler geçiriyorum onun verdiği sıgınma ıstegı desem uzun zamandır sarılmadım etmedım ne tepki verecegımı bılmıyorum. kendı ıcımde de ıkılemdeyım benı asıl yoran bu galiba..
evet buna ben de emınım..sonra sey dıyecegıme de emınım ben yapmadım dıye pısman olmadım.belki gün gelecek beni bugun reddettiği için o pişman olacak keske lafını o dıyecek...ben fazlasını yaptım elımden gelenın.En doğrusunu yaptın hiçte öyle ikilemde falan olma kararlı ol seninde dediğin gibi en azından elinden geleni yapmış olursun için rahatlar. olumlu karşılamazsa bile en fazla 2 ayda kendini toparlayacağına garanti veririm. çünkü o zaman umutlar bitmiş oluyo şuan onu o kıza bıraktığını düşünüyosun o değilde ben hakediyorum onu diye düşünüyosun ama ters tepki alınca bir zamandan sonra sende sıkılıcaksın artık
Bilmiyorum kuzucum valla pc ile baya sevgili oldum yapışacagım az kaldı...Umarım dusuncelerın dogru cıkar..cıkmazsa da uzulmeye alıstık umut etmekten vazgeçerim:)duygusuz_girl canım benim iyi yapmışsın.
ben ekleyecek diye hissediyorum. senin ex i ben hala aklı sende gibi düşünüyorum.
Aynen öyle olacak canım.benide haberdar et bu arada biryolunvar da yöntem nasıl seçicem form doldururken yöntem seçmelisiniz yazıyo anlamadım orayı ben?evet buna ben de emınım..sonra sey dıyecegıme de emınım ben yapmadım dıye pısman olmadım.belki gün gelecek beni bugun reddettiği için o pişman olacak keske lafını o dıyecek...ben fazlasını yaptım elımden gelenın.
bir bilgim yok ben mısafır olarak gırıs yapıyorum kuzum orayaAynen öyle olacak canım.benide haberdar et bu arada biryolunvar da yöntem nasıl seçicem form doldururken yöntem seçmelisiniz yazıyo anlamadım orayı ben?
Tarot veya katina bölümüne gir falcıların arasında promosyon falcı yazıyor canım ordabu biryolunvar daki promosyon olayını bulamadım ben
nerden giriciimm bi tarif edin kuzularım![]()
Gorucuyle olmaz yahukızlar bu arada bana görücü çıkmış samsunlu 2 katlı evi varmış ne yapsam![]()
görücü deyince gülesim gelirdi benim eski erkek arkadaşım sözlenince hırs yaptım bende evlenicemGorucuyle olmaz yahu2 katli evi varsa kesin annesiyle yasiyordur:S
Canim esas konu degil eskiden birinin arayacagini soyledi on gun once ben aramaz diordum baya sinirliydik cunku kimse aramaya cesaret edemez ama aradi bugun ama ekleyeyim aylar once arayacak diyen mayis icin meryem emine.. ama fama cok daha netti olayi daha gercekci olarak bildi
ayy bana bi baksan müsait olunca tatlım ihtiyacım varda bu araKendimi öneriyorum arada tutturuyorum diyesim geldi :)))
Ama ne yapayım canım sinir oldum bu şekildekuzum ınat ugruna yapma bir şey.. ay bu benı reddedıosa reddetsın acı cekmeye baslıcam hazırladım kendımı![]()
![]()
nereye yolladın??promosyon falım geldi genel yorum istedim beğendim güzeldi