- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
biryolun varnereye yolladın??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biryolun varnereye yolladın??
promosyon mu varr??bedavabiryolun var
bedava değil 2 tlpromosyon mu varr??bedava
hmm :S 2 tl bende ne arar .Sbedava değil 2 tl
Bitanem iyi ki ekledin. Hemen kabul etmez bi iki gun bekletir bence yani suan esasoglan beni eklese ben 1 gun sonra kabul ederim :)))) e bunun simdiki yelloz facete ekli degilmi canim onun korkusundan etmeyebilirde. Icinde kalicagina yap sonra acaba yapsamiydim deme kabul etmezse buyuk utanc yasarsin ama tecrube olur.evet buna ben de emınım..sonra sey dıyecegıme de emınım ben yapmadım dıye pısman olmadım.belki gün gelecek beni bugun reddettiği için o pişman olacak keske lafını o dıyecek...ben fazlasını yaptım elımden gelenın.
kuzum su anda calısıyor ve baska yerde aynı yerde olsak ıstegı gonderemezdım zaten uzaklasınca hemen atıverdım :) cekmeyecegım ıstegı kuzum kendı bılır artık ben yaptım elımden geleni...valla tam sınav zamanı yaptım da neyse..:)Bitanem iyi ki ekledin. Hemen kabul etmez bi iki gun bekletir bence yani suan esasoglan beni eklese ben 1 gun sonra kabul ederim :)))) e bunun simdiki yelloz facete ekli degilmi canim onun korkusundan etmeyebilirde. Icinde kalicagina yap sonra acaba yapsamiydim deme kabul etmezse buyuk utanc yasarsin ama tecrube olur.smokecity sen bana fal bak ben de sana
Görüş derimkızlar bu arada bana görücü çıkmış samsunlu 2 katlı evi varmış ne yapsam![]()
Ama hiçte içimden gelmiyo aslındaGörüş derim
Ay nebılıyım kafan dagılır bence ıkı lafın belını kırarsınızAma hiçte içimden gelmiyo aslında![]()
dimi değişiklik olur bir görüşeyimAy nebılıyım kafan dagılır bence ıkı lafın belını kırarsınız
fama tellwede yok kizlar.Meryem de online olmadi bi turlu. bu fama nerede bakiyor hangi sitede?
aranızda bakan varmı fall??fama biryolunvar da bakıyo cnm
ben famaya ne fali baktirayim hangisinde iyu bu kiz?fama biryolunvar da bakıyo cnm
ben kahve falı yollamıstım kendim spesifik bi soru sormustum memnun kalmstm nasıl istersen cnm oyle tavsan cıktı kus cıktı yorumu yapmamıstı :)ben famaya ne fali baktirayim hangisinde iyu bu kiz?
Tarot veya katina bölümüne gir falcıların arasında promosyon falcı yazıyor canım orda
kızlar bu arada bana görücü çıkmış samsunlu 2 katlı evi varmış ne yapsam![]()
Yıgıtın donmeyecek dedıgı varmı :)))Kızlar yaaa bişi sorcam:)
Yiğit é fal baktıranlara sesleniyorum özellikle : bu çocuk öyle yada böyle sana gelecek sizi birlikte görüyorum diyip de sevdiğini başkasına kaptıran var mı :)
attim fali :) kac saatte yorumladi canim sana bi de seninki cikti mi cikabilir miben kahve falı yollamıstım kendim spesifik bi soru sormustum memnun kalmstm nasıl istersen cnm oyle tavsan cıktı kus cıktı yorumu yapmamıstı :)