• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Aylin=Meryem ayni ki$i ama fama ile bilge hatun? bunlarinda fallarini incelemek lazim yazi tipleri ve
tarif sekilleri illaki anlatirken bi standartlari vardir

Canım aynı kişi farklı farklı sonuç soyluyo once senın ılk falından bıldigi seyi pat soylu hop artı 1 alıyo, sonra sonuçu ıkısıde farklı diyo eee zaten ıkı secenek var, hem aynı oldukları bellı olmuyo hemde sonuç yuzdeyuz oluyo,:)) anlıcagınız olan bıze oluyo. Meryem hanım için araştırmadayızz, ve emın olunca soylıcem kızlarr.ısterr guvenırsınız ıster show dersınız, benım için herbırınız degerlısınız bunu bılın yeter

Canım aynı kişi farklı farklı sonuç soyluyo once senın ılk falından bıldigi seyi pat soylu hop artı 1 alıyo, sonra sonuçu ıkısıde farklı diyo eee zaten ıkı secenek var, hem aynı oldukları bellı olmuyo hemde sonuç yuzdeyuz oluyo,:)) anlıcagınız olan bıze oluyo. Meryem hanım için araştırmadayızz, ve emın olunca soylıcem kızlarr.ısterr guvenırsınız ıster show dersınız, benım için herbırınız degerlısınız bunu bılın yeter

kuzum hepımız bıseyler donduğunun farkındayız ztn, ortada bı kac tane aynı falcı var ..
sonucta arastırıyorsun salladıgın bırsey yok ayrıca bu soyledıgın durumuda aynen yaşadımmm :KK62:

şu face den nefret ediyorum, hiç kullanmadım o yüzden.
kuzum ümit vermek değil ama senin ex inat ediyor bence.
o kızla da sadece takıldığını düşünüyorum.
senin bugüne kadar yazdığın şeylerden çıkardığım sonuç bu ama
sen tabiki bu saatten sonra önüne bak. yapılabilecek son adımı da attın çünkü.
ilerde keşke demeyeceksin en azından, üzülme lütfen.

hayırlı olsun canım, çok güzel bir haber, umarım artık fallardan uzak durursun,
ilişkinin enerjisi yüksek kalsın, hiç fal atıp da düşürme :KK15:

bende fama ve aylini aynı düşünüyordum ama sen yazdıktan sonra evet dedim.
benim bilge hatuna attığım falda aynıydı, tek fark yazım şekli daha düzgündü bilge hatunun.
sağol canım, öğrendikçe yaz lütfen :KK15:
Cok saol kuzum valla simdilik aklima fal gelmiyo ama degisik bi bagimlilik oldu her an ne olur bilemiyorum:-) ama suan asla dusunmuyorum tabiki

ben de heryerden engelliyim... cok fena ya bu durum.
aynen asııgım ona bilmiyo cnkü benden 4 yas buyuk ben liseye 2 sene gec basladım normalde unı 1 e gtmem gerekirken lise 3 e gidiyorum o ise 4 senelik üniyi bitirdi bu sene yeniden uni okuyo 1.sınıfta suan

Kizlar ben meryeme 2 farkli kullanici adi ile fal attim, hatta odeme kisminda da anlasilmasin diye her zaman paypal kullanmama ragmen mobil fatura ile odedim, her iki falda cok pareleldi soyledikleri, bilgehatuna yolladigim falda da kullanici adim tamamen farkli o da meryemin soylediklerine pararel soyledi, ama herkesin soyledigi gibi kotu bir turkce ile degil gayet akici yazmisti, huhu diye girmisti fala, meryemin birinin feyki oldugunu sanmiyorum, umarim degildir, fama ise meryem gibi kotu anlasilmayan cumleler kurmustu, soyledikleri de benzerdi ama vadeler konusu farkliydi.. Hepsi ayni seyi soyledi ama olmayacak gibi o, kaderim degisti galiba :))

Kizlar ben meryeme 2 farkli kullanici adi ile fal attim, hatta odeme kisminda da anlasilmasin diye her zaman paypal kullanmama ragmen mobil fatura ile odedim, her iki falda cok pareleldi soyledikleri, bilgehatuna yolladigim falda da kullanici adim tamamen farkli o da meryemin soylediklerine pararel soyledi, ama herkesin soyledigi gibi kotu bir turkce ile degil gayet akici yazmisti, huhu diye girmisti fala, meryemin birinin feyki oldugunu sanmiyorum, umarim degildir, fama ise meryem gibi kotu anlasilmayan cumleler kurmustu, soyledikleri de benzerdi ama vadeler konusu farkliydi.. Hepsi ayni seyi soyledi ama olmayacak gibi o, kaderim degisti galiba :))
meryeme fal attım efsanedir diyorlar görelim efsaneyi...

burada çatılar devrildi. kıyamet koptu ağaçlar devrildi. fırtına çıktı ıslandım koşa koşa meryem kovalamaya geldim. kızlar fumanın ikinci falından hiç memnun kalmadım sorulara paralel yorumlar. selenaya sorulu fal attım eğer o soruları kullanmazsa helal olsun diyeceğim. bana sadece benim bildiğim seyler soyleyen yakın geleceği bilendir falcı. Uzak geleceği Allah bilir... Çünkü bir çok seçenek içerir. 1 ay sonrasını görebilen falcı bile bulamadım daha:D dur bakalım neler olacak.

Selena bacakların ağrıyacak demişti çıktı 1 hafta sonra fena halde ağrım var.

Meryeme attığım sanırım son falımdı. Artık yeter. Selena 1 hafta sonra falıma ancak cevap verir. Ayda bir bundan sonra..

Back
X