- 21 Mart 2014
- 732
- 1.360
- 43
3 kişi el ele tutuşup se le na diyelim belkim kendisi gelir![]()
Ahahaaaa :)) ne selenaymis yaa, o kadar bekledim moralimi bozmasa bari :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 kişi el ele tutuşup se le na diyelim belkim kendisi gelir![]()
Yerinizde olsam umut vermemesini tercih ederdimAhahaaaa :)) ne selenaymis yaa, o kadar bekledim moralimi bozmasa bari :))
benim önümde daha bi düzine kişi var selenada. meryem ne kadar sürede bakıyor. enerjim tutacak mı acaba?Ahahaaaa :)) ne selenaymis yaa, o kadar bekledim moralimi bozmasa bari :))
ya olanı söylesin gerçeği... umut falan istemiyorum ben şahsen. olanı söylesin her falcı için geçerli bu.Yerinizde olsam umut vermemesini tercih ederdim![]()
Öyle bir falcı bulmanda çok zor olumsuzu söyleyende abartıyo olumluyu söyleyende. Biri der aldatma var diğeri der evlilik varya olanı söylesin gerçeği... umut falan istemiyorum ben şahsen. olanı söylesin her falcı için geçerli bu.
fuma mı fama mı hüma mı? hangisii fuma duymadm hic teeburada çatılar devrildi. kıyamet koptu ağaçlar devrildi. fırtına çıktı ıslandım koşa koşa meryem kovalamaya geldim. kızlar fumanın ikinci falından hiç memnun kalmadım sorulara paralel yorumlar. selenaya sorulu fal attım eğer o soruları kullanmazsa helal olsun diyeceğim. bana sadece benim bildiğim seyler soyleyen yakın geleceği bilendir falcı. Uzak geleceği Allah bilir... Çünkü bir çok seçenek içerir. 1 ay sonrasını görebilen falcı bile bulamadım dahadur bakalım neler olacak.
Selena bacakların ağrıyacak demişti çıktı 1 hafta sonra fena halde ağrım var.
gercegi söyleyende az be canim hepsi kivirabiliyor...ya olanı söylesin gerçeği... umut falan istemiyorum ben şahsen. olanı söylesin her falcı için geçerli bu.
Ben bugun dayanamadim kadikoy' de fal baktirdim, butun moralimi bozdu kadin, yeni tanistigim icin bitmis o is dedi, bu eskisi icin evlilik demiyorum ama birlikte olcaksiniz dedi, 30 lira bayildim ve 2' sinin adini, burcunu, yasini da ben soyledim, falci neden bunlari soyleyemiyor tip tarif edemiyor anlamiyorum zaten her kinuda yizde 50 ihtimal var, kendimi yine fal baktirdigim icin cok salak hissettim
valla selenada cok tutturamiyor ya ben tellweden hesabimi sildimSelenaya ben de attım kadın ıkı gündür girmiyor gecen lunaya attım 10 gun bekledim yok çektim
Selena kac günde bakacak acaba aman be fal attığımız kayboluyor
benim önümde daha bi düzine kişi var selenada. meryem ne kadar sürede bakıyor. enerjim tutacak mı acaba?
en iyisi mahallede bedavadan kadınların baktıkları veya bi çingenenin 5-10 kurusa baktıgı falvalla selenada cok tutturamiyor ya ben tellweden hesabimi sildim
galiba ordaki en iyi isim sarayli oda baska bi yere gecse daha iyi olucak
Saraylıyı bulamıyorum canım ya tellwede benimde 20 tl vardı bitsin artık lunaya attım bekle bekle sinir oldum şimdi çekeceğim iki kac gündür bekliyorum bakıyorum kime atayım Off ben de bitsin kapatacağım canımvalla selenada cok tutturamiyor ya ben tellweden hesabimi sildim
galiba ordaki en iyi isim sarayli oda baska bi yere gecse daha iyi olucak
sarayli da haziranda anca gelir heralde :/Saraylıyı bulamıyorum canım ya tellwede benimde 20 tl vardı bitsin artık lunaya attım bekle bekle sinir oldum şimdi çekeceğim iki kac gündür bekliyorum bakıyorum kime atayım Off ben de bitsin kapatacağım canım
biz onuda bulamiyoruz kien iyisi mahallede bedavadan kadınların baktıkları veya bi çingenenin 5-10 kurusa baktıgı fal![]()
haklısınnbiz onuda bulamiyoruz ki![]()
Benim kuzen calisiyor balim bisey lazimsa?bankada calisan var miydi aramizda?
ben sana özelden yazayim canimBenim kuzen calisiyor balim bisey lazimsa?