• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

zaman ne gösterir bilinmiyor gerçekten ve size yeni yeni haberlerim var kısacası iyi ki eklemişim!! :) en yakın arkadaşı aylar sonra bugun beni aradı ve birlikte vakit geçirelim biraz seninle dedi.olur dedim.gittik oturduk bir yere..x ile konusmuslar..hala beni seviyormus..kız ile ilgili su cümleyi kurmus..anladınız siz onu aslında..ben onun kıyafetine,oyuna,buyuna neden karısmıyorum neden evimde..sevgim yok sevgim duygusuza karsı demiş.arkadaş olarak eklememi de komik karsılamıs dalga geçiyorum sanmıs kısacası...baya baya konustuk gelişmeler bu yöndee iyiki varsınız dert ortaklarım...:)

demek ki ortalık karışmasın diye eklememiş. o ortak arkadaş neden sizi barıştırmıyor mu ki, ben onu anlamadım:) sen istiyorsun, o da seviyormuş seni hala. aranızı yapsa ya:KK19:

Herkes yemek tarifi verdiğine göre ben de tarif vermek istiyorum: Birden fazla tarif için tıklayın >>>>....

asdfgh. -ortam yumuşatma hareketleri.-
cognitive kızkardeşim,
3 kusurlu hareketten birini yaptınız, link vermek yasaktır;)

Iphone' da yokmus o uygulama, biraz baktim da gerek yok bence, stalkerlikta kariyer yaparsin onu yuklersen :) bilmemek mutluluk cidden :))
AHAHAHA YÜKLEDİM TATLIM android benim işlkemcim bide last seeni kapalıydı baya işime yaradı yani online olunca çat haber geliyo :)

ha bu arada arkadaşlar teyzeden gelecek haberi de bilmiş selenacık. asfjgh. yine ufak bir şeydi.

Back
X