- 24 Ocak 2015
- 872
- 1.237
- 208
- 38
saçmalık her gün bir falmı bakılır,her gün bir fal bakıyormuş sen hesap et ne zaman bakacağını ama arada hızlanabilir diye düşünüyorum.
o zaman her gün bir faldan fazla almaması gerekir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçmalık her gün bir falmı bakılır,her gün bir fal bakıyormuş sen hesap et ne zaman bakacağını ama arada hızlanabilir diye düşünüyorum.
akrabalarımızdan haber almamız çok normal,bunlar bilinmesi zor şeyler değil,bunlarla yorumu dolduruyorlar,ha bu arada arkadaşlar teyzeden gelecek haberi de bilmiş selenacık. asfjgh. yine ufak bir şeydi.
yok ben begendim sana atayım falı ne demek istediğimi anlarsın:) da gelecek olur mu allah bilir dedim ya. yakın gelecek 1-2 ay tarihli yani. uzagı zaten kimse bilemez.akrabalarımızdan haber almamız çok normal,bunlar bilinmesi zor şeyler değil,bunlarla yorumu dolduruyorlar,
neymiş teysen arayacak,halan gelecek,püüüff püf püf daha neler
çıkmıştır canım,bi şey diyemem,ama bazı yorumcular,laf kalabalığı yapıyorya,onun gibi olduğunu düşündüm,yok ben begendim sana atayım falı ne demek istediğimi anlarsın:) da gelecek olur mu allah bilir dedim ya. yakın gelecek 1-2 ay tarihli yani. uzagı zaten kimse bilemez.
ok tamamçıkmıştır canım,bi şey diyemem,ama bazı yorumcular,laf kalabalığı yapıyorya,onun gibi olduğunu düşündüm,
sen falını bana atma.çünkü ben başkasının falını okumaktan ve kendi falımıda okutmaktan yana değilim,
beni sakın yanlış anlama.
inşallah falın çıkar canım,ok tamamben öyle şeylere inanmıyorum zaten okusan da benim hayatıma ait detayları bilmediğinden bir şey olmaz. ha bir de olacak olan zaten oluyor. Falcının yaptığı aslında şu harekete geçen düşünceleri biliyor o yüzden ancak yakın zamanı tutturabiliyor. bazıları onu da tutturamıyor. bana kimsenin falı çıkmamıştır şimdiye kadar ciddiyim kızlar öyle uğursuzum. bakalım bu baktırdığım fallardan çıkan hangisi olacak ya da olacak mı?
aslında çogu kişi barısacaksınız diyor..ama o ortak mevzusunu aylin dile getirmişti..o kadınla enerjim tutuyor.ilkay olumsuzdu sadece o da o adım atcak sen istemeyeceksin dedi..Canim gozun aydin :) darisi basimiza insallah. Bu durumda kimler bilmis oldu sana
onun öyle huyu yoktur kuzum..ki asla telefonunu bile ellettirmeyen kişi içine kapanık özeldir..eklesin eklemesin kıza itafen bir şey yapmaz..sadece bana fena halde kızgın ve kırgın...En cok ben sevindim :) ya ben de kendimi suclu hissediodum seni gaza mi getirdim die :)) kiz gormesin die eklememistir o zaman, ayrilir ondan zaten, kiz buyuk ihtimalle sensiz olamam vs die duygu somurusu yapiodur, uygun zamani bekliodur seninki de kiz dagilmasin diye, cunku her ayrilik zor oluyor.
onun öyle huyu yoktur kuzum..ki asla telefonunu bile ellettirmeyen kişi içine kapanık özeldir..eklesin eklemesin kıza itafen bir şey yapmaz..sadece bana fena halde kızgın ve kırgın...
kızlar binnaz abla da puan geldi bana 24.50 tl var hüma nın falına yetmiyo kime atsam fall??? kim iyicanlar selam!!! mutsuzluktan ölmek diye bir şey varsa başıma gelmek üzere..tellwe de çok feci bişey yaşadım kredi iadesi yapıyolar mı?
kız özel kutuna bakar mısın??Ya da biri falini cekmis??
özel kutuna bakar mısın 2 dk tatlımm??Meryem bakmadımı dahaa?
ozel kutuna bakar mısın??Selenaya ben de attım kadın ıkı gündür girmiyor gecen lunaya attım 10 gun bekledim yok çektim
Selena kac günde bakacak acaba aman be fal attığımız kayboluyor
Bana özel mesaj atıp dürtme lütfen.binbaz abla sitesinede hiç girmedim fikrim yok.bence sitedede yeterince bilgi var ve sende yeterince sordunözel kutuna bakar mısın 2 dk tatlımm??
peki tamamBana özel mesaj atıp dürtme lütfen.binbaz abla sitesinede hiç girmedim fikrim yok.bence sitedede yeterince bilgi var ve sende yeterince sordun
malesef param yetmıyo bende onu istiyodum 24.50 kredim var ama o 25 tl napabilirim? telefonda da kredim 0.83hüma balı tavsiye ederim