• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Kızlar günaydın :cool:
Çıkan fal haberlerim var esas oğlanla farklı şehirlerdeyiz ve bir suredir konusmuyorduk.
Dün kendisi bulundugum şehre gelip karsima cikip bana supriz yapti.
Fama Daisy tarot Azem toprak bir ay icinde gorusme olucak demislerdi iki hafta once attigim fallarda.
Azem toprak size bir hediyeyle yada planlayip gelicek demisti supriz yapmis.
Medyum fatima mayis ayinda haber alicagimi soylemis oda bilmis.
Birde oguzhanin bir dedigini yaşadım.
Güzel haftasonları :KK36:

Çıkan fal haberlerim var esas oğlanla farklı şehirlerdeyiz ve bir suredir konusmuyorduk.
Fama Daisy tarot Azem toprak bir ay icinde gorusme olucak demislerdi iki hafta once attigim fallarda.
Azem kim ???

Oguzhana kahvemı katınamı atmıştın? Buarada cıkan fal haberıne senın adına sevındım

Hemen oguzhana attigim falin yorumunu okudum, gecmis ve ani bilmis, hatta bir nokta atisi da var, soylemedigim halde aramizda sosyal bi farklilik oldugunu soylemis, gelecek konusunda dediklerini artik imkansiz gorsem de mayis sonu demis, hadi bakalim :)) fatima da mayis sonu demisti barisma icin

binnazda fali tutan yok gibi bisi bence fazla umutlanma
link paylasma kisimlari var bide onlari deneyebilirsin
peki canım saol tesekkur ederm :) haklısın umut ısık onun falı patladı ve resmen 26 subat icin sunu yasayacaksın dedi olmadı ve kendinden emin bi hali var garip biri

peki canım saol tesekkur ederm :) haklısın umut ısık onun falı patladı ve resmen 26 subat icin sunu yasayacaksın dedi olmadı ve kendinden emin bi hali var garip biri

umut isik hikaye binnaz abladan iyi falci cikmaz sanmiyorum
bi hüma bal i bilmiyorum .. ama farketmez hepsi ayni hesap

Back
X