• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

bu yaşta fal sayfalarında ne işin var. İyiliğin için söylüyorum daha çok gençsin neler göreceksin şu an derslerine odaklan canı cehenneme erkeklerin önce hayatını kurtar. Aşk meşk daha sonra gelir zaten.
haklısın aslında derslerime calısıyorum sınıfta basarılılar arasındayım birde su sorunlarm olmasa daha iyi :)

Okuluna konsantre ol OKU herşey gelip gecici en güZel zamanların bunlar eminim benim tavsiyeme ihtiyacın yoktur ama OKU! Etrafına bak seni seven senden hoşlanan birileri mutlaka vardır seni farkında olmayan bilmeyen bi erkegin hayalini kurarak depresyona girme
haklısın canım keske depresyon beni cok yıpratıyor bildigim halde ona onlem bulamıyorum

peki canım birde bu aralar depresyondayım ondan olsa gerek kndimi yalnız hissediyorum
Ahh canim ah ilerde depresyona giricegin oyle zamanlar gelicekki simdi bosuna zamanini bunlarla harcama..kotu niyetle yapmadigini hissedebiliyorum ama cocukta degilsin ben senin yasindayken aldigim sorumluluklari bilseydin ama hicbi zaman kimseye bunu lanse etmedim hayattaki tek derdin bi erkek olmamali ayrica ayaklarin yere saglam basmaliki istedigini elde edebilesin ilk hedefin kariyerin olmali zaten gerisi zamanla seni bulucaktir

senin de mi burcu canım bu dediğin falcı. :) kızlar yazıcaktım şimdi buldum numarasını gönlünü aldım gibi ama artık seçerek bakıyorum dedi bakim bu akşam olursa baktırcam izin verirse burada sevdiğim kişilere vericem numarasını onlardan biri de sensin :)
Canım bende ıstıyorum mumkunse numarasını

Ahh canim ah ilerde depresyona giricegin oyle zamanlar gelicekki simdi bosuna zamanini bunlarla harcama..kotu niyetle yapmadigini hissedebiliyorum ama cocukta degilsin ben senin yasindayken aldigim sorumluluklari bilseydin ama hicbi zaman kimseye bunu lanse etmedim hayattaki tek derdin bi erkek olmamali ayrica ayaklarin yere saglam basmaliki istedigini elde edebilesin ilk hedefin kariyerin olmali zaten gerisi zamanla seni bulucaktir
ınsallah canım herseyın hayırlısı dıyiyorum artık namaza baslayacagım belkı de namaz kılmadıgımdan hicbiseyim rast gitmıyo olabilir

Kizlar bi baktirim vericem herkese ama bak ustune saldiirmayin kizin ben dahil hepimiz birini bulunca yuklenme yapiyoruz sonra kacip gidiyolar elimizden :D 25 e kahve arti soru cevap yapiyor melek kartlariyla canlarim ama soyle bi durum var biraz kart okumaniz varsa soru cevap kisminda kartlarin resimlerini isteyip yorumu kendiniz yapin. Mesela ben bisey sormusum o krndine gore yorumlamis olmamis ama ben kartlara simdi bakiyorum aslinda kartlar gercek cevabi vermisler

Kizlar bi baktirim vericem herkese ama bak ustune saldiirmayin kizin ben dahil hepimiz birini bulunca yuklenme yapiyoruz sonra kacip gidiyolar elimizden :KK70: 25 e kahve arti soru cevap yapiyor melek kartlariyla canlarim ama soyle bi durum var biraz kart okumaniz varsa soru cevap kisminda kartlarin resimlerini isteyip yorumu kendiniz yapin. Mesela ben bisey sormusum o krndine gore yorumlamis olmamis ama ben kartlara simdi bakiyorum aslinda kartlar gercek cevabi vermisler
Bana da verebilir misin :)

Back
X