• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

15 gündür fal baktırmadım. Ama şu an içimden çok fal baktırmak geçti. Yenilerden filan var mı tavsiye edebileceğiniz kızlar?
Ben baktırdım yeni birine falalemden mahinur diye bir yorumcuya,anı ve geçmiş olayları güzel yorumladı,geleceğe de bakarız artık yalnız acı da olsa gerçekleri söylüyor ki öyleydi de zaten,ben memnun kaldım.Reklam demeyin tanımam bilmem ilk kez denedim ve olumlu,tarot attım.

seni sevdigini düsünmedigin bir insan icin dua etmeni dogru bulmuyorum canim
ama sen bilirsin.. illede dua etmek istiyosan dua kapisi aciktir ama papaz büyüsü denilen meret o kdr basit bi sekilde cözülcek bisi oldugunu sanmiyorum
tufanonur u begendim ben tellweden denemek istersen atabilirsin kahve 5 tl zorlamis gibi olmayimda öneri sadece.
Thalix tufanonur'a fal attım sen önerince:)
Ama 3 gün sisteme girmeyince çektim :(

Topiğe gelen birinden rahatsız olduysanız düzgünce söylersiniz, sülük mülük nedir Allah Aşkına?
Bu ara suyunu kaynama noktasına getiriyorsun haberin olsun...

Banada mail gelmiş ama fal almamış gibi görünüyor su falında hala 1 kişi var sanırım onu gondermeden acmıcak canım.
İnşallah alım yapar bu akşam sorumu bile hazırladım sen de hazırla da hemen kapatırsa kaçırmayalım. Bakayım belki faceten ulaşabilirim bi adını aratayım facebookta

Bana mi oyle denk geldi bilmiyorum ama burda fatima ve selena cok ovuluyordu, baktirdigimda bana cok doyurucu gelmedi, her iki falda cok olumluydu, kotu cikti diye laf etmiyorum, duymak istediklerimi soylediler de ozellikle selena hic ayrinti vermemisti ve faldan cok tavsiye gibiydi, fatimanin yine hakkini yemeyeyim en azindan is degisikligimi bildi, selena sadexe adim at senin istemedigini dusunuyor yazmisti, neyse o bir adim atti da konustuk biraz :) arkadasca bi konusma gecti yalniz insan bi seni ozledim der :))

Ben baktırdım yeni birine falalemden mahinur diye bir yorumcuya,anı ve geçmiş olayları güzel yorumladı,geleceğe de bakarız artık yalnız acı da olsa gerçekleri söylüyor ki öyleydi de zaten,ben memnun kaldım.Reklam demeyin tanımam bilmem ilk kez denedim ve olumlu,tarot attım.
Valla reklmsa da ilk defa işe yarar birinin reklamı yapıldı katina attım ben de beğendim sadece bi öngörüsü biraz imknsız onun dışında çok iyiydi

Tellweye ne zamandır girmiyordum bi girip bakayım ya. Aynen kadın da öyle dedi zaten önünü alamazsın zamana bırak dedi. Ah ya, ne insanlar var. Allah çıkarmasın böylelerini kimsenin karşısına. Tabi kızın da günahını almıyım belki kadın yalan söylüyordur.
inanma canım böyle şeylere vede kkafanı hiç yorma,madem bu papazın büyüsünü biliyorda,bozmayı niye bilmiyor,hah varmı canım böyle şey,insanları ikna edebilmek için bu kadarda palavra olmaz,bak canım bunları bilen bözmayıda bilir,demekki sende böyle şeyler yok,zaten neymiş yaa papaz falan alla alla

inanma canım böyle şeylere vede kkafanı hiç yorma,madem bu papazın büyüsünü biliyorda,bozmayı niye bilmiyor,hah varmı canım böyle şey,insanları ikna edebilmek için bu kadarda palavra olmaz,bak canım bunları bilen bözmayıda bilir,demekki sende böyle şeyler yok,zaten neymiş yaa papaz falan alla alla
Ay sorma canım ya hayat kısa yaz geliyor kuşlar ötüşüyor insanlr bizi kndırıyor medyum fatima online olmuyor sabrım fena sınanıyor:KK11::KK62::mad::KK34:

Back
X