• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Ayyyy kizlar çok zamandan beri girmiyordum bu siteye ama biryolunvar'Da Nur Banu diye birine fal attim, bu hatun gerçekten müthiş, nokta atişlarla dolu bir atti bana gercekten şaşkinim şuanda :KK57:

Hayatım bende çok beğendim Nur Banu yu ama sana bir önerim olacak o sitede Azem toprak diye biri var gerçekten müthiş. Ayrıca fal sepeti Ada yı denedin mi?

Hahahaah şu hale bak duygusuz :KK14: ama beni hatırladı bana dedi ki sen falları bi türlü çıkmayan kızdın dimi dedi:KK54: bana bakan gerçek meryem mi bilmem ama her seferinde aynı kişiye denk geliyorum ona eminim
gerçek meryem despot.. muhabbete girmez sadece faldakileri söyler.merhaba falan da demez:)

Bu arada Berrin Ulusoy'u tavsiye ederim..Kısa bakıyor ama nokta atışları ve enerjisi iyi biri.Denemek isteyen deneyebilir..İki kişi fal baktırdık tarot atmıstık gayet ıyıydı.
Şimdi sen söyleyince baktım duygusuzcum ben de kahve atmışım. Mesela ben hiç söylemeden exin hayatında biri olduğunu bilmiş. Mayıs sonu deniş bakalım

Canım dun falalemde denedigin cok mu iyiydi uzun mu bakmış.
Canım dün falalemde ebru ışığa da attım onu söylemeden edemiycem beş dk bişeydi ses kaydı pek tatmin etmedi beni ama karşındakinin ismini yaz falan dedi burcunu yaz dedi daha net söyliyim dedi yazdım bekliyorum. Onun dışında baktırdığım buraya da yazdığım mahinur özerdem di beni tatmin etti ben beğendim ama sizi de etkilemek istemem. Uzundu yani yazılıydı zaten.

Canım dün falalemde ebru ışığa da attım onu söylemeden edemiycem beş dk bişeydi ses kaydı pek tatmin etmedi beni ama karşındakinin ismini yaz falan dedi burcunu yaz dedi daha net söyliyim dedi yazdım bekliyorum. Onun dışında baktırdığım buraya da yazdığım mahinur özerdem di beni tatmin etti ben beğendim ama sizi de etkilemek istemem. Uzundu yani yazılıydı zaten.
Anladim canim mahinuri merak ettim bende :)
Fatima yazsa girip girmicegini keşke :KK51:

Back
X