• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Keşke artık ona göre beklesek biz de ama eğer cidden rezzan ablaysa, rezzan ablanın elindeki fallar bitmeden açmaz:eek: sen baktırdın mı fatimaya
Evet canım kahve atmistim begenmistim bir dedigi cikti hatta su falini merak ediyorum.Rezzan ablayla ayni olamazlar bence o boyle net detaylar vermedi bana hic.

bence falalem rezalet bir site, rezzan abla da zaten tam bir sahtekar ve sitenin de sahibi. dolayısıyla rezzan ablayla alakalı her şeyin içinde bir pislik vardır, bu kesin.
Ben rezzan ablayı seviyorum. Yıllardır danışıyorum ona. Gerçekten mutluluğuma sevindiğini acıma üzüldüğünü hissettiğim tek falcıdır. Sitenin sahibi olduğunu da yeni burdan öğrendim. Yine de ne olursa olsun bende hakkı var. Falları çıktı demiyorum ama bana çok dert ortağı oldu.

Evet canım kahve atmistim begenmistim bir dedigi cikti hatta su falini merak ediyorum.Rezzan ablayla ayni olamazlar bence o boyle net detaylar vermedi bana hic.
Bak daha da heveslendim merakla bekliyorum fatimayı ayrıntı verdin mi peki sorunda ben sorumu hazırladım da yine bi tc kimlik nomu bi de anne kızlık soyadımı yazmadığım kaldı :KK48:

Bak daha da heveslendim merakla bekliyorum fatimayı ayrıntı verdin mi peki sorunda ben sorumu hazırladım da yine bi tc kimlik nomu bi de anne kızlık soyadımı yazmadığım kaldı :KK48:
Kız ben o kadar detay vermemistim ama durumumu biraz anlatmistim gerisini o tamamlamış yakalarsan haber ver banada :KK39:

Ben rezzan ablayı seviyorum. Yıllardır danışıyorum ona. Gerçekten mutluluğuma sevindiğini acıma üzüldüğünü hissettiğim tek falcıdır. Sitenin sahibi olduğunu da yeni burdan öğrendim. Yine de ne olursa olsun bende hakkı var. Falları çıktı demiyorum ama bana çok dert ortağı oldu.
ben rezzana fal baktıran biri olarak hakkını yemem,oda ilk başlarda her şeyi bildi,ama sık gidince hemen enrji değişmiyorki,durum düzelmeyince kadın ne desin.biraz tabiki durum değişene kadar nasihata geçiyor,haklıda,her gün fal baktıran kişiler var,hemde aynı yorumcuya,mesale binnaz ablada bilge özdoğrunun profillindeki yorumların çoğu tek bir takpcisine ait,artık okudukca anlıyorsun,zaten takipcisi bunu ara ara belirtiyor,günde 4 defa fal baktırıyormuş ve bütün fal gruplarına tek tek fal atıyormuş,falcılarında böyle müdavinleri olduüunu düşününce,artık rezzanında hali harap yani ne desin kadın.

ama ben bu fatimada bir tuhaflık var diye düşünüyorum,ben tabiki onun rezzan olduğunu demiyorum ama bir yorumda sadece aynı havayı hissettirdiydi

Canım dün falalemde ebru ışığa da attım onu söylemeden edemiycem beş dk bişeydi ses kaydı pek tatmin etmedi beni ama karşındakinin ismini yaz falan dedi burcunu yaz dedi daha net söyliyim dedi yazdım bekliyorum. Onun dışında baktırdığım buraya da yazdığım mahinur özerdem di beni tatmin etti ben beğendim ama sizi de etkilemek istemem. Uzundu yani yazılıydı zaten.
Kuzumm ebru ışıkk falsepetindekii ada yildizz o kadını hiç sevmemm

valla ben sıyırmak üzereyim,bunları duyuncada telelellilerim geliyor,yok yok yoookk sakin olacağım söz verdim kendime.:kk77:
Ay sorma vallahi ben de sinir oldum ya zaten adaya ayar olmuştum falsepetinde bi ak diyo bi kara diyo bi dünya tatlısı bi buzdolabı gibi sorunlu ya bi de dün başka bi isimle çıldırttı beni :mad:

ben rezzana fal baktıran biri olarak hakkını yemem,oda ilk başlarda her şeyi bildi,ama sık gidince hemen enrji değişmiyorki,durum düzelmeyince kadın ne desin.biraz tabiki durum değişene kadar nasihata geçiyor,haklıda,her gün fal baktıran kişiler var,hemde aynı yorumcuya,mesale binnaz ablada bilge özdoğrunun profillindeki yorumların çoğu tek bir takpcisine ait,artık okudukca anlıyorsun,zaten takipcisi bunu ara ara belirtiyor,günde 4 defa fal baktırıyormuş ve bütün fal gruplarına tek tek fal atıyormuş,falcılarında böyle müdavinleri olduüunu düşününce,artık rezzanında hali harap yani ne desin kadın.
Rezzan ablaya 2 fal atmistim iyiydi ama cok detaya girmiyor birazda yuvarlak konusuyor sanki.Fallardanda sonuc yok bize galiba.

Ay sorma vallahi ben de sinir oldum ya zaten adaya ayar olmuştum falsepetinde bi ak diyo bi kara diyo bi dünya tatlısı bi buzdolabı gibi sorunlu ya bi de dün başka bi isimle çıldırttı beni :mad:
senin ismini yanlışmı söyledi banada oldu bu durum,demekki bazıları fincana falan bakmadan yorum yapıyor,demekki buda önemsemeden yapıyor diye düşündürdü beni.:KK64:

Back
X