• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

senin ismini yanlışmı söyledi banada oldu bu durum,demekki bazıları fincana falan bakmadan yorum yapıyor,demekki buda önemsemeden yapıyor diye düşündürdü beni.:KK64:
Yok canım adımı doğru söyledi de ben de önemsemeden baktığını düşündüm. Bana falda dedi ki kişinin adını burcunu yaz net göremiyorum ona göre kart çekicem. Ben de soru kısmına yazdım. Bugün fatimayı beklediğimden zAten sürekli sitedeydim bu ebru ya da ada her neyse online olduğu anda bana cvp yazdı ve kısacık bişey ne ara baktın ne ara kart çektin ne ara yorum yaptın yuh yani

Yok canım adımı doğru söyledi de ben de önemsemeden baktığını düşündüm. Bana falda dedi ki kişinin adını burcunu yaz net göremiyorum ona göre kart çekicem. Ben de soru kısmına yazdım. Bugün fatimayı beklediğimden zAten sürekli sitedeydim bu ebru ya da ada her neyse online olduğu anda bana cvp yazdı ve kısacık bişey ne ara baktın ne ara kart çektin ne ara yorum yaptın yuh yani
kopimi acaba bune hız,ya varya kimseyi karalamak istemiyorum,ama inan ne diyeceğimi bilemiyorum.

Back
X