• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

benim bi selena vardir, bi telde bakan yigit, bide burcu'dan bahsedildi ya burda telde bakan. onun da iyi oldugunu hissediyorum. oyle hissediyorum bi falcinin iyi olup olmadigini daha baktirmadan=D
burcuyuu bendee merakk ettimm yaa şurdaa ne zamann birazz yazsamm kanımm kaynıyoo fall atmakk içinn sizdede oluyoo kızlarr:KK51::KK48:

yiğittt bi sıraa bizimm ailee falcımızdıı çokk çıkann falıdaa olduu amaa son zamanlardaa saçmaladıkçaa saçmaladıı falıı cıkmamasıınıı geçç parayıı alıpp fallaraa bakmıyomuşşş onu sildimm gözümdee :KK62:

evet o yaptigi cok cirkin olmus ama ben ozellikle yaptigini dusunmuyorum.

ben zaten bu online fala sarmadan önce hep ona baktırırdım onla küsünce online fal a başladım. valla hep herşeyi bilir bana aylar sonra döner okurum ki hepsini yaşamışım. bi de onun mesela sadece kahvesi tam çıkar sorulara melek kartıyla bakıyor ya bi soru soruosun atıyorum zamana bırak ve halloldu kartları çıkıyor evet olucak diyor mesela. ama olmuyor. geriye dönüp baktığında mesela anlıyorsun aslında kart diyorki sabırlı ol daha iyisi geliyor. yani umarım anlatabilmişimdir demek istediğimi. :D

ben zaten bu online fala sarmadan önce hep ona baktırırdım onla küsünce online fal a başladım. valla hep herşeyi bilir bana aylar sonra döner okurum ki hepsini yaşamışım. bi de onun mesela sadece kahvesi tam çıkar sorulara melek kartıyla bakıyor ya bi soru soruosun atıyorum zamana bırak ve halloldu kartları çıkıyor evet olucak diyor mesela. ama olmuyor. geriye dönüp baktığında mesela anlıyorsun aslında kart diyorki sabırlı ol daha iyisi geliyor. yani umarım anlatabilmişimdir demek istediğimi. :KK70:
Numarasını vericekmisin canm bişi dedi mi cevap vermedin

Kızlar ya sizce bu fatimayı bu kdr beklediğime deyecek mi harcıyım bari puanları sıkıldım artık hevesim de kaçtı
kuzumm sen bilirsinn ama atcaksandaa hiç burdakii ordakii adını belli etcekk şekildee atmaa detaydaa cok vermee yenii üyelikk aç çünküü geçenlerde burda bir üyenin nikinii nerdenn bildiysee dualarınıı okumaya devamm etsinn diyee burdaa bir üyeylee telefondaa falann konusupp saçma sapann şeylerr olduu içindee kalmasınn att bencee amaa öylee yapp:KK19:

kuzumm sen bilirsinn ama atcaksandaa hiç burdakii ordakii adını belli etcekk şekildee atmaa detaydaa cok vermee yenii üyelikk aç çünküü geçenlerde burda bir üyenin nikinii nerdenn bildiysee dualarınıı okumaya devamm etsinn diyee burdaa bir üyeylee telefondaa falann konusupp saçma sapann şeylerr olduu içindee kalmasınn att bencee amaa öylee yapp:KK19:
Adını arattım forumda gördüm o telefon muhabbetini ama bişey anlamadım canım. Of o telefonla aradığı arkadaşa sesleniyorum iki gündür fatima bekliyorum yeter girsin artıkk :KK43: canım artık ben alıştım falcıların burayı takip etmesine ya ben de falcı olsam 7-24 burayı takip ederdim

Adını arattım forumda gördüm o telefon muhabbetini ama bişey anlamadım canım. Of o telefonla aradığı arkadaşa sesleniyorum iki gündür fatima bekliyorum yeter girsin artıkk :KK43: canım artık ben alıştım falcıların burayı takip etmesine ya ben de falcı olsam 7-24 burayı takip ederdim
o ayrıı bendee hepsininn takipp ettiğinii düşünüyomm kuzumm amaa o olayy gerçektenn aklımaa geldikçee sinirr oluyorumm neysee ben o fatimayadaa atmamm aslaa sen att 100 fall atsann aklınn ondaa kalcakk bendee öylee oluyoduu o aradaa fall atmaa kuzumm kimseyee:KK48:

Back
X