• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

kızlar çıkan fal haberi saraylının dedikleri çıktı üstüne basa basa söyledi onun dedigi gibide gidiyor işle ilgili olan herşey tarihi bile tuttu aşkla olan kısımlar askıda :)
Canim sarayli hangi sitede? Kahve mi ne baktirdin sen? Birde genel olarak soruyorum net olarak hangi fallar cikiyo? Yani hangisine baktirmak daha uygun olur?

Canim sarayli hangi sitede? Kahve mi ne baktirdin sen? Birde genel olarak soruyorum net olarak hangi fallar cikiyo? Yani hangisine baktirmak daha uygun olur?
Tarot baktırdım ben baktıralıda 3 ay oldu tellwedeydi şimdi bir yolun varda olması lazım kızlar öyle yazdılar diye hatırlıyorum ben inanmamışdım ama ne sorun yaşayacagımı ayını fln herşeyi bildi

kızlar çıkan fal haberi saraylının dedikleri çıktı üstüne basa basa söyledi onun dedigi gibide gidiyor işle ilgili olan herşey tarihi bile tuttu aşkla olan kısımlar askıda :)
Ya bende telwedeyken baktirdim isle ilgili soyledikleri olmadi cunku ben isten hemen ciktim askla ilgilide belki zamani vardir diye dusunuyorum...sen ne baktirmistin
Ya bende telwedeyken baktirmistim isle ilgili dedikleri olmadi cunku ben isi biraktim askla ilgilide belki zamani vardir diye dusunuyorum sesi huzur vermisti..bu arada sen ne baktirmistin canim ben falcilara hep tarot atiyorum kahve mi atsam birdaha baktirmak geldi icimden

Bu falımpire üye olmadan bakılmıyo mu yaa,
Giremedim siteye :KK34:

Canim merhaba famanin bilmesine sevindim ama tabi ayrilmana uzuldum hayirlisi olsun hakkinda

Fama bende baya biliyor artik onun disinda cok atmiyorum birde bir yolun varda kahinvanga bana berbat fal atmisti bende cok dusuk puan verecegim diye siteyi uyardim isterseniz iade verin dedim puanlama yapin dediler ama baktim ki yorumum ve puanim yansimamis tabi sasirdim bence bu puanlarla oynuyorlar ve bilinen falcilarda ozellikle dusuk puanlama gozukmuyor
Sagol canım,ben hic uzulmedim valla ayrildigima..hayatımda yasadigim en sıkıcı iliski buydu sanırım..Fama ayriligi bildi evet,bakalım diger dedikleride cikacakmi

Back
X