• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Deme kız yengeçlere yazıktır :cry::cry::cry:
Yok kız ne yazigi,okuz olmasaydı o da..Hayatımda bu kadar odununu gormedim ya..Pinti birde..Adam whatsap disinda iletisim kurmuyor,telefonla aramak falan yok,manyakmidir nedir...Ya birgun yakınım vefat etmisti,o gun bile whatsaptan basin sagolsun falan dedi sadece..Tlf acmadi..Ayı

Yok kız ne yazigi,okuz olmasaydı o da..Hayatımda bu kadar odununu gormedim ya..Pinti birde..Adam whatsap disinda iletisim kurmuyor,telefonla aramak falan yok,manyakmidir nedir...Ya birgun yakınım vefat etmisti,o gun bile whatsaptan basin sagolsun falan dedi sadece..Tlf acmadi..Ayı

Yok artık dksjdkdkdj sesli güldüm yuh yani.
Aaaa kaç kaç iyi yapmışsın walla öküz.

Ayy benim geyiğim geldi,:KK45: sende whatsaptan ayrılsaydın bari, ayrılmaya git, konuşurken bişeyler iç, geri dön bunlar hep masraf yazık yani.

Bide şöyle düşün. Ayrılmayıp da evlenseydiniz acayip zengin olurdunuz ama. Bu adam aldatmaz da masraf olur diye. Bilirim ben böylelerini sadık olurlar. Kaçırmışsın gül gibi çocuğu :KK20:

Araya giriyorum ama :oops:
Ne yazacakti ki vatsaptan tabiki de basin saolsun dicekti. Siz kadinlar nasi diyeyim cok tuhafsiniz ehe ehe. :KK67::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

katılıyorum uzak durulması gereken bı erkek varsa o yengec erkegıdır benım basımdada vardı bı tane sevıyorum derdı aramasam aramaz sormaz ne zaman aramayı kesersem o zaman hortlardı en son nişanlıyım dedımde kurtuldum ayrıce evet fecı sekılde cımrı odun ve laftan anlamazdırlar:KK14:

Kızlar seruven e kitap falı baktırdım yuh dedım bu kadar mı gediğine oturur bir şeyler.
Bu arada fal ısını bırakmayı dusunuyorum yıldızname baktıracagım bırını buldum bakalım bır bucuk saatte bakıyor kadın.Agır baya dedı.

Kızlar seruven e kitap falı baktırdım yuh dedım bu kadar mı gediğine oturur bir şeyler.
Bu arada fal ısını bırakmayı dusunuyorum yıldızname baktıracagım bırını buldum bakalım bır bucuk saatte bakıyor kadın.Agır baya dedı.
Kiiiz yildizname Kuran'dan olan yildizname mi? Hani su ebced hesabi ile :rolleyes:

kuran yıldıznamesımı oyleyse bende ıstıyorum:KK54:

katılıyorum uzak durulması gereken bı erkek varsa o yengec erkegıdır benım basımdada vardı bı tane sevıyorum derdı aramasam aramaz sormaz ne zaman aramayı kesersem o zaman hortlardı en son nişanlıyım dedımde kurtuldum ayrıce evet fecı sekılde cımrı odun ve laftan anlamazdırlar:KK14:
Cok iciyosun yaa sen. :KK33: Her mesajdan sonra bi tane yakiyosun hemen. Azalt azcik :KK51::-)

ciddi iyi mi? bende mi denesemç
özel değilse ban atar mısııın?
saraylıyı mı beklesem ya da ama çok fal baktırasım var

kuran yıldıznamesımı oyleyse bende ıstıyorum:KK54:

Kiiiz yildizname Kuran'dan olan yildizname mi? Hani su ebced hesabi ile :rolleyes:
evet Kuran yıldıznamesi kuzular..ben daha baktırmadım kadın ıle bugun gorustum sadece ama su kadarını dıyım adımdan evın kacıncı katında oturduguma kadar cıkardı..devamına sonra bakarım dedı acıklamalı olarak başı agrıyormus agırlık verıyor cok dedı.hocaymıs kendısı zaten

ciddi iyi mi? bende mi denesemç
özel değilse ban atar mısııın?
saraylıyı mı beklesem ya da ama çok fal baktırasım var
Kitap falı bıraz ozel meseleler ıcerıyor kuzum da dedıgım gıbı her şeyi net olarak ortaya dökmüş tavsiye ederim...

evet Kuran yıldıznamesi kuzular..ben daha baktırmadım kadın ıle bugun gorustum sadece ama su kadarını dıyım adımdan evın kacıncı katında oturduguma kadar cıkardı..devamına sonra bakarım dedı acıklamalı olarak başı agrıyormus agırlık verıyor cok dedı.hocaymıs kendısı zaten
ohaaa ucret ne kadar?gerı kalanına bakınca yazarmısın evlılık yası falan verıyormu ?

ohaaa ucret ne kadar?gerı kalanına bakınca yazarmısın evlılık yası falan verıyormu ?
kuzum su anda tam bır sey dıyemem kadınla haberlesecegımızı konustuk bugun.tesadüf eseri muhabbet kurdum bıraz kırlı camasırlarımı ortaya döktü :) ben baktırırım ona gore sıze bıldırırım ben bır deneyeyim de. ki zaten gelenlerin hepsi koca koca adamlardı onlar baktırıyor

Back
X