• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Kahve tatlım..öylesine atmıştım ama bu kadar olur dedim ya:) öyle Noktaları bilmişki bu kadar cuk oturmamıştı hiçbiri..Bide yazılı fal atmam ben pek. Atasım geldi öylesine
fena yorumları var kuzum dikkat ettim de fal sayısı da arttı birden :)

Yok kız ne yazigi,okuz olmasaydı o da..Hayatımda bu kadar odununu gormedim ya..Pinti birde..Adam whatsap disinda iletisim kurmuyor,telefonla aramak falan yok,manyakmidir nedir...Ya birgun yakınım vefat etmisti,o gun bile whatsaptan basin sagolsun falan dedi sadece..Tlf acmadi..Ayı
Yengeç erkeğimiydi despot cimri olur onlar iyy sevin kurtulmussun

Kızlar son baktırdığım 2 faldan bahsedeyim. Tellwede 3 ay önce yükleyip kullanmadığım kredim vardı. Heartfilia'ya baktırdım. Beğendim. Dediği bir şey çıktı sayılır.
Falalemde de tahzire andaç'ı denedim. Tatlı, hoş bi bayan. Nokta atışları vardı ama fazla optimist buldum kendisini. Geleceğe dair söyledikleri çıkarsa yazarım.

Yok kız ne yazigi,okuz olmasaydı o da..Hayatımda bu kadar odununu gormedim ya..Pinti birde..Adam whatsap disinda iletisim kurmuyor,telefonla aramak falan yok,manyakmidir nedir...Ya birgun yakınım vefat etmisti,o gun bile whatsaptan basin sagolsun falan dedi sadece..Tlf acmadi..Ayı
Cimri değilizdir bak...Hiç çekilmez o

Ciddimi? Ben pes dedim okurken canım ya.

allah allah bana dedigi seyin cikma olasiligi hic yok.

zaten gonderdigi fal da cok kisaydi 3er cumlelik 4 paragraf. bir de falindan cok enerji alamadim sanki ruhum daraldi resmen. olumsuz bir sey soylememis ama genel havayi sevmedim.

Öncelikle herkese günaydın:)) Minik çıkan bir fal haberim var:

11 TL kalmıştı hesabımda Heartfilia'ya atmıştım eskiden ona kk'dan arıyor diyorlardı ama benim bilgilerimi burada asla bulamazdı neyse özet geçiyorum
Aşk hakkında dediği şey oldu konuşmaya başladıık :KK36::KK36: Bu mutluluğumu paylaşmak istedim görüşmek üzere :KK68::KK68::KK68:

Kızlar burda önerilen çok yüksek fiyatlı olmayan falcıların hemen hepsine attım .Benim sorunum beklentim hep bebek.Tek soru ayrıntıılı bakım istiyorum.Verdikleri zamanların hiçbiri tutmadı,hemen hepsi tedavisiz olacak dedi.Şimdi eşim ameliyat olacak bana ise ayrı bir tedavi uygulanacak.Kısacası fallara olan inancım bitti.Sadece o anlık ve verdiği süreyi beklemek bana mutluluk veriyor sonrası hep aynı hikaye..

Kızlar burda önerilen çok yüksek fiyatlı olmayan falcıların hemen hepsine attım .Benim sorunum beklentim hep bebek.Tek soru ayrıntıılı bakım istiyorum.Verdikleri zamanların hiçbiri tutmadı,hemen hepsi tedavisiz olacak dedi.Şimdi eşim ameliyat olacak bana ise ayrı bir tedavi uygulanacak.Kısacası fallara olan inancım bitti.Sadece o anlık ve verdiği süreyi beklemek bana mutluluk veriyor sonrası hep aynı hikaye..
Hepimiz icin aynisi canim bi anlik umut mutluluk vakit gecirme belkide umarim bi an once saglikla bi bebek dunyaya getirirsin herseyin bi vakti saati var o sekilde dusunursen icindeki inanci tutarsin..hangimizin hangi fali cikti benim fala odedigim paralarla 100.150 verdigim zamanlar oluyodu cok sukur terk ettigim o huyumu ama pismanda deilim o zaman onu yapmam gerekiyomus gibi hissediyorum

Ben gittim 2 seans gerçekten hayatım değişti.. Bir çok hastalığımdan kurtuldum. Piyasada çok fazla 3 kağıtcı var o nedenle dikkatli olmak lazım.. ismail yıldızkol a bakın derim internetten...

Back
X