- 22 Nisan 2015
- 696
- 1.066
- 313
Baştan sona okudum yazılanları kimseyi suçlamak yada yermek gibi bir durumum asla olmaz herkes kendince düşüncelerini söyler, bende kendimce doğru bildiklerimi yazmak istedim. Daha önce hem Saraylı'ya hem Selena'ya fal baktırdım ve her zaman belirttim benim için çok ayrılar. Falların çıkmaması benim onları yermem için bir neden değil bu her falcı için geçerli yeter ki başka yollarla iş bitirmeye çalışanlar, kendilerini çok zeki sanıp her fal sitesinde hesap açıp insanları aptal yerine koyanlar bunların dışında onların yaptığı bana göre çok matah bir şey. Burada kendilerini açıklayan kişileri tenzih ederim benim bir falcının her sitede aynı adla fal bakmasında sıkıntım yok başka adlarla bakmalarında sıkıntım var. Çünkü bu aleme girdiysen şurada bu var deneyeyim şuna iyi dediler deneyeyim diyen ben gibi insanlar muhtemelen vardır bir yerde baktırdığı düşünüyorum ki ben durumumu yazan biriyim, durumumu yazmayınca da gördüm falcıları evlendirdiler , dönmeyecek adama dönecek dediler beni pek memnun etmedi niye bilmiyorum onlarında durumu bilmesini ve buna göre yorum yapmasını daha sağlıklı buluyorum. Tellwe de aklımda kalan en iyi iki falcı Selena ve Saraylı her zaman derim falının çıkması benim için iyi falcı olması dışında benim için iyi falcı demek önce insanlarla ilişkileri düzgün, nazik, paragöz olmayan insan demek ve ben bunu iki falcıda da gördüm Selena yeri geldi rüyan çok kısa canım almak istemedim dedi Saraylı keza çok içten olarak derdime içten destek verdi. Ve ben yaşanan son olay için hem buradaki arkadaşımız hemde iki iyi falcı için gerçekten üzüldüm bir yanlış anlaşılmanın bu duruma gelmesi fal aleminde çok dolapların döndüğünü gösterir. Biran önce inşallah bu yanlış anlaşılma her iki taraf içinde ortadan kalkar.