Binnaz Abla

Baştan sona okudum yazılanları kimseyi suçlamak yada yermek gibi bir durumum asla olmaz herkes kendince düşüncelerini söyler, bende kendimce doğru bildiklerimi yazmak istedim. Daha önce hem Saraylı'ya hem Selena'ya fal baktırdım ve her zaman belirttim benim için çok ayrılar. Falların çıkmaması benim onları yermem için bir neden değil bu her falcı için geçerli yeter ki başka yollarla iş bitirmeye çalışanlar, kendilerini çok zeki sanıp her fal sitesinde hesap açıp insanları aptal yerine koyanlar bunların dışında onların yaptığı bana göre çok matah bir şey. Burada kendilerini açıklayan kişileri tenzih ederim benim bir falcının her sitede aynı adla fal bakmasında sıkıntım yok başka adlarla bakmalarında sıkıntım var. Çünkü bu aleme girdiysen şurada bu var deneyeyim şuna iyi dediler deneyeyim diyen ben gibi insanlar muhtemelen vardır bir yerde baktırdığı düşünüyorum ki ben durumumu yazan biriyim, durumumu yazmayınca da gördüm falcıları evlendirdiler , dönmeyecek adama dönecek dediler beni pek memnun etmedi niye bilmiyorum onlarında durumu bilmesini ve buna göre yorum yapmasını daha sağlıklı buluyorum. Tellwe de aklımda kalan en iyi iki falcı Selena ve Saraylı her zaman derim falının çıkması benim için iyi falcı olması dışında benim için iyi falcı demek önce insanlarla ilişkileri düzgün, nazik, paragöz olmayan insan demek ve ben bunu iki falcıda da gördüm Selena yeri geldi rüyan çok kısa canım almak istemedim dedi Saraylı keza çok içten olarak derdime içten destek verdi. Ve ben yaşanan son olay için hem buradaki arkadaşımız hemde iki iyi falcı için gerçekten üzüldüm bir yanlış anlaşılmanın bu duruma gelmesi fal aleminde çok dolapların döndüğünü gösterir. Biran önce inşallah bu yanlış anlaşılma her iki taraf içinde ortadan kalkar.

Çok gerginim Nur Banu nasıl acaba?
Bitanem nur banu bende aşırı kötüydü resmen hikaye yazmış okurken resmen güldüm :) iade istediğimde de sert bi üslupla yaklaşmış yakıştıramadım. Mesela şahrazattan da iade istemiştim ama inanılmaz kibar bi cevap verdi ve hemen iade etti. İnsanlık farkı var arada :)

Bitanem nur banu bende aşırı kötüydü resmen hikaye yazmış okurken resmen güldüm :) iade istediğimde de sert bi üslupla yaklaşmış yakıştıramadım. Mesela şahrazattan da iade istemiştim ama inanılmaz kibar bi cevap verdi ve hemen iade etti. İnsanlık farkı var arada :)
Bana nur banu ve geysu bu sabah paralel bi yorum yapmış. İkisi de s. et onu diyor ve baya detay bilmişler.

Forum dün coşmuş kızlar tek tek okudum hepsini yine kavgalar polemikler,ben saraylıya ve selenaya baktırmış biri olarak yorum yapmak istiyorum saraylıya geçtiğimiz ay bir kere baktırdım oldukça iyiydi dediklerinden ufak tefek yaşadıklarımda oldu kesinlikle boş biri değil yaşına yorum yapamam evet küçükmüş ama hisli ve yetenekli olmanın yaşla Bi ilgiisi olduğunu düşünmüyorum ama şunu Sölicem kendisine fal sonrası 1-2 fazla soru sordum diye hemen sinirlendi tavrını fln Bozdu kendisi hassas olabilir ama bu işi yapcak olgunlukta değil bence Çinkü insanlarla uğraşmak kolay değil en ufak birşeyde otokontrolünü kaybedip alınganlık gösterecekse bu işi yapamaz ztn.selanaya gelince falları çıksın ya da çıkmasın tavrını tarzını insanlığını çok beğeniyorum herşeyden önce çok saygılı kimseyi kırmak istemeyen üst üste fal atmanızı engelleyen daha yeni baktık gerek yok diyen bir insan Hakkı'nda yazılan şeyler kesinlikle doğru değil ama şu var nolursa olsun Bi falcıya para yollayıp sonra iade istendiğinde başka Bi falcının hesabına yollatmak bana göre doğru Bi davranış değil Çinkü insanların iç yüzü bilinmez güvenilmez nitekim sonuç ortada
Saraylihanima ilk baktirisim olacakti daha once hic fal yorumunu almadim o yuzden kesinlikle fal bakimiyla ilgili olumlu olumsuz konusmaya hakkim yok konusmadimda zaten. Cok ovuldugu icin baktirmak istemistim. Davranis konusuna gelirsek. ilk basta gayet hos karsiladi . Daha sonra bakmak istemedi negatif enerjiden dolayi. Ve ben bunu terslemedim olabilir insanlik hali sonucta. Kendisi iade talebinde bulundu ilk olarak. Benim hesap numaram olmadigi icin bu sekilde yapmamda hic bi zarar gormuyorum. Kendisine hakaret etsem tamam eyv. ama boyle bi tavir asla sergilemedim. Ve ben boyle bir olay yasadim diye saraylihanima fal atmayin diyip ortaligi karistirmadim. Gonderin isteyen istedigini yapabilir tabiki,kimse bana karisamadigi gibi bende kimseye karisamam. Benim uzuldugum ve aciga cikmasini istedigim tek konu Selena hanimin bu durumdan habersiz olmasi. Kimsenin bu durumda olmasinida istemem burda atip tutanlarinda basina gelebilecegi birsey bu.

Bunların olumsuz oldugunu kım söyledı güzellık :KK3:

Evet, senın duymak ıstedıgın bu degıl ama daha hayırlı olmayacak demek degıl :KK36:

Çok yordu bu çocuk senı çokkk, kızgınım ona :KK62: Ama bulunmaz Hınt kuması oldugunu da sanmıyorum:KK62:

Canım falcı olmaya gerek yok sanırım seninle aynı şeyleri demişler :D Hahaha daha iyisi gelicekmiş bana :P

Buarada atladigim bi detaya deyinmek istiyorum ben kimin hesabina gondermek istersem gonderirim bu kimseyi ilgilendirmez degilmi. Neden bukadar tepki verip suclamada bulundu bunuda bi dusunun.Sonucta ben ilk basta Sarayli hanima kime gonderecegimi soylemedimki. Selena hanimdan bahsetmedim bile. hesap ahmet adina tamam da birsuru ahmet var nereden biliyor Selena oldugunu. Kendisininde Selena hanima fal gonderdigi apacik belli..Kirli bi oyun..Umarim acikladiklarimi anlarsiniz arkadaslar iyigeceler .
Canım ben sana hak veriyorum. Ne yapmak istediğinide anladım. Suçun günahın yok. Hiç sıkma canını. Gerekli açıklamayı yaptın zaten.. Burda tamamen saraylıhanım haksız! Adaletli kişi bunu direk anlar zaten. Kendisi bile selenaya fal baktırırken sana ne karışabilir ki? Senin yerinde ben olsam aynısını yapardım.. Üstelik hiçbir suçu günahı yokken selenaya ithamlarda bulunan kendisi.. Yok öyle bişey. şapkasını önüne alsın düşünsün.

Oyun falan yok, saraylihanim da genc bir kiz ve bizim gibi burda adi gecenlere
o iyiyor, Arkadaslariyla paylasiyor.
Biz de burda birbirimizle nasil fallarimizi paylasiyoruz, mail adreslerini,
Hesap numaralarini..
Selenanin hesap numarasini suanda, fal olayina merakli olan herkes,
Baktirsin baktirmasin biliyor.

Tabiki istedigin hesap numarasini verebilirsin,
ama biz nasil ki falcilar hakkinda hassasiz,
Guven duymuyoruz, haksizlik, ikiyuzluluk yapanlari tartisiyoruz.
Haliyle sen de boyle hassas bi konuda Biraz sessiz kalmissin.
Birde disardan olaya mudahil olanlar, resmen durduk yere rekabet, kiyaslama
Hos olmayan durumlar olustu. Ikisi de bu piyasanin en iyileri. Seviyesizce elestirildiler.
BlueDaisy sen saraylının kendi sitesinde Yazdıklarını okudun mu? Resmen selenayla dalga geçmiş. Sen genç bir kıza yakıştırdın mı bu hareketi? lütfen biraz adil ol.. Ben bütün yazılanları okudum. Selananın hiçbirşeyden haberi yok. Sen hala saraylıyı aklamaya çalışıyorsun

Canım ben sana hak veriyorum. Ne yapmak istediğinide anladım. Suçun günahın yok. Hiç sıkma canını. Gerekli açıklamayı yaptın zaten.. Burda tamamen saraylıhanım haksız! Adaletli kişi bunu direk anlar zaten. Kendisi bile selenaya fal baktırırken sana ne karışabilir ki? Senin yerinde ben olsam aynısını yapardım.. Üstelik hiçbir suçu günahı yokken selenaya ithamlarda bulunan kendisi.. Yok öyle bişey. şapkasını önüne alsın düşünsün.
Anlayisin icin ve beni anlayan herkese cok tesekkur ederim.

Kızlar,

Güncelde ıyı olan, olanı bıtenı bılen bır falcı tavsıyenız var mı :KK57:
Selena ve Saraylı olayının ıç yuzunu ögrenelım o_O

ıkısı de çok begenılen yorumcular, sevenlerı çok, bana sankı bu patlama bır tek olay akabınde olmus gıbı gelmıyor,
Bunun sankı bır alt yapısı, geçmısı var gıbı

Bır sey bıldıgımden degıl, sadece kendı düsüncem Daha önce yasanmıs olayların, bızım duymadıgımız, bazen yorumcuların uyarılarıyla hıssettıgımız, ne tecrübelerın yansıması olabılır, baskaları yanlıs bılgı vermıs yönlendırmıs olabılır kı Saraylı , baska bırının onu hesapla ılgılı uyardıgını söylüyor

Her ne ıse bence olay bızım bıldıgımızden daha komplıke , daha karmasık köklü

Tamamen bır yanlıs anlasılma da olabılır, baskalarının gazı, yanlıs yönlendırmesı de olabılır

Hayat bana, salt görünene ınanmamayı ögrettı, o sebeple taraflı yorum yapmaktan kaçınıyorum Kımseyı ne suçlar ne de masum addederım, çok üzücü bır olay, hepımızı çok rahatsız ettı, onları düsünemıyorum bıle, çok sevılen yorumcular,
ıkısı de bırılerıne kurban gıtmıs olabılır

Kızlar,

Güncelde ıyı olan, olanı bıtenı bılen bır falcı tavsıyenız var mı :KK57:
Selena ve Saraylı olayının ıç yuzunu ögrenelım o_O

ıkısı de çok begenılen yorumcular, sevenlerı çok, bana sankı bu patlama bır tek olay akabınde olmus gıbı gelmıyor,
Bunun sankı bır alt yapısı, geçmısı var gıbı

Bır sey bıldıgımden degıl, sadece kendı düsüncem Daha önce yasanmıs olayların, bızım duymadıgımız, bazen yorumcuların uyarılarıyla hıssettıgımız, ne tecrübelerın yansıması olabılır, baskaları yanlıs bılgı vermıs yönlendırmıs olabılır kı Saraylı , baska bırının onu hesapla ılgılı uyardıgını söylüyor

Her ne ıse bence olay bızım bıldıgımızden daha komplıke , daha karmasık köklü

Tamamen bır yanlıs anlasılma da olabılır, baskalarının gazı, yanlıs yönlendırmesı de olabılır

Hayat bana, salt görünene ınanmamayı ögrettı, o sebeple taraflı yorum yapmaktan kaçınıyorum Kımseyı ne suçlar ne de masum addederım, çok üzücü bır olay, hepımızı çok rahatsız ettı, onları düsünemıyorum bıle, çok sevılen yorumcular,
ıkısı de bırılerıne kurban gıtmıs olabılır
Ben bu sabah Nur Banu ve Geysu'ya baktırdım. Selena abla ile paraleldi yorumları. Ama üçünün içinde en iyisi hangisi dersen Geysu derim. Benim kasım ayında sınavım var, şu an deli gibi ders çalışmam gereken. O kadar fal baktırdım sınavımı bi tek Geysu bildi.

Ben bu sabah Nur Banu ve Geysu'ya baktırdım. Selena abla ile paraleldi yorumları. Ama üçünün içinde en iyisi hangisi dersen Geysu derim. Benim kasım ayında sınavım var, şu an deli gibi ders çalışmam gereken. O kadar fal baktırdım sınavımı bi tek Geysu bildi.

Kasım ayında sınavın mı var, hadı bebegım sen ders çalısmaya, güzel müjdelı haberlere ıhtıyacımız var :KK5:

Kasım ayında sınavın mı var, hadı bebegım sen ders çalısmaya, güzel müjdelı haberlere ıhtıyacımız var :KK5:

Şu an şirketteyim. Eve gidince ilk işim ders çalışmak olacak. Geysu açıktan söyledi senin bir eğitim ve sınav durumun var sanırım diye. Hafta sonları kursa gidiyorum eğitim var evet. Sınav da var. bu hedeflerine zaman ayırmaya çalış aksi takdirde başarısız olacaksın demiş. Bu sınav işimde direkt yükselişe sebep olacak o sebeple nurbanu da bilmiş sayıyorum.".İşin konusunda daha iyi bir noktaya geliş isteğin var.Bunun için de daha fazla çaba vermen gerekmekte.Ama son günlerde herşeyi arka plana atıp tamamen aşka yönelmiş görünmektesin. " bunu dedi nurbanu da.

Ya bu fal sitelerinin varlığının bir nedeni var arkadaşlar, o da falcı ve fal baktıran arasında ki mali konuları en aza indirmek.
Çünkü mail at, banka hesabına para yatır vs. kişiler düzgün insanlar olsa da, sınırlı iletişim ve somut aksaklıklar nedeniyle ortam gerilmişe benziyor. Bu tip banka kart vs aksaklıklarlarda biz ne yapıyoruz, direk site ile muhattap oluyoruz. Falcı da bu tip fani konulardan uzak işine bakıyor. O yüzden okuyorlarsa -ki kesin okuyorlardır :D - falcı ablalara diyorum, siz bu işi mail ile bırakın, site üzerinden yapın.

cok uzuldum cıdden ya ben kendısını cok sevıyorum cıkar ya da cıkmaz falı cıkdıgıda oldu tabıkıde zaten bu ara bakdırmam bıraz moral yerıne gelsın uzuldum onun adına :(

kızlar bısey danısıcam selenayla alakalı ben bıkere fal baktırmıstım ama kredım yetmemıstı su falı ıstemıstım rıca etmıstım bana bakmıstı ama tarotmu bakmıs su falımı anlayamadım deneyımlı olan arkdslar tarot mu baktı su mu anlarsınız belkı su falında daha mı ılerıyı soluyor? ole rıca ettıgımde su mu bakmıs tarotmu cozemedım ama evlılık durumundan bahsetmıs ılerkı tarıhlerle alakalı

Back
X