Binnaz Abla

Kesiranın katinasını çok beğendim aşırı detay bildi ben sadece aşk hayatımla ilgili bakım yaptırmak istiyorum dedim yani herşeyi ama herşeyi bildi yaa inanamıyorummm :)) çok olumlu konuşmadı ama zaten dediğim gibi katina bilgim var ve olumlu konuşulcak gibi ne bi kart ne bi durum var hani bişeyler olucak ama belirsizlik sonrası yine dedi
Aklımız da bulunsun o vakit:) ben de aynı şekilde sorarım :) daha fazlasını söyleyince ordan ben de anlatırım fala gerek yok. Geçen kredim var diye Serra ya attım aynı soruyla net bir soru Detay verin diye bildirim geldi çok saçma buldum geri çektim falı

Benimde anda çok iyiydi uzun uzun yazmıştı her soruma da özenle cevap verdi geleceği tutturan zaten çok çok az. O da birine tutuyor birine tutmuyor ışte. Umarım geleceği çıkar geysunun.

ecem 23 kimdi ya sanırım ben buna zamanında fal atmıştım ama begenmemiştim diye hatırlıyorum anı bilememişti bende
tellwede bir bayan, ben geçen ay fal baktırdım kendisine soruma bile cevap vermemişti aslında ama analizleri iyiydi gelecek olarak dedikleri de çıktı. Tekrar baktırmak istiyorum ama kendisi uzakta görünüyor, geysuyu deneyeceğim sanırım.

kızlar üzülerek söylüyorum ki ben geysu ya geçen sene ekimde baktırmışım ama dedikleri hiç çıkmamış :KK43:[/QUOTE

Geysu, bende falın 3/4 ünde efsaneydi... Öyle güzel detay datay geçmişi, durumu bilmişti harikaydı... Falın sonuna doğru, benim evli ve çocuklu olduğumu söyleyip, çocuğumun okul durumlarını anlatınca...:olamaz::KK12:

Soruma dair geleceğin de patladığını söylememe gerek yok sanırım:işsiz:

İyi gidiyordun be Geysu... O çocuğun okul konuları nerden çıktı :işsiz::işsiz:

Gunun elemani geysu sanirim:KK51:aklinizda bulunsun tek soru icin tarot, birden fazla sey icin kahveyi uygun goruyor ama su an kahve limiti dolmus.:KK17:

tellwede bir bayan, ben geçen ay fal baktırdım kendisine soruma bile cevap vermemişti aslında ama analizleri iyiydi gelecek olarak dedikleri de çıktı. Tekrar baktırmak istiyorum ama kendisi uzakta görünüyor, geysuyu deneyeceğim sanırım.
adi neydi

Hayatımda baktırdıgım en kotu faldı,hatta o faldan sonra sanaldaki falcılar ilah geldi :)
kadınla konusmamız söyleydı;
-iş için şunu şunu istıyormusun
-evet
-olucak,olucak ben görüyorum :KK70: fal bundan ıbarettı .
Birazda kılıgına kıyafetıne bakıp sallıyor.
Ahahaaa kahkaha attım sinden cidden

bu arada gorkem övmedi hatta o vıdeosunda benden sonra çok kişi gitti ve hıcbsey tutturamamış enerjı meselesi sanırım dıyor ayrıca gorkemın ınstgram sayfasının altındaki yorumlarda da o kadın ıcın hıc bsey bılmıyor tarzı yorumlar var objektif olalım ıstedım belki sitedeki arkadaslar bilmiyolardır
Sayfanın fotosunu buraya atabilirim asagida yorumlardan kadının adını gördüm ve olumlu yorumlar okudum kadın hakkında da ole sole bi yorumum olmadı zaten gidenlerin fikrini soruyorum görkem kim ya bu arada :)

Sayfanın fotosunu buraya atabilirim asagida yorumlardan kadının adını gördüm ve olumlu yorumlar okudum kadın hakkında da ole sole bi yorumum olmadı zaten gidenlerin fikrini soruyorum görkem kim ya bu arada :)
Youtuber,blogger benimde arkadasim soylemisti oda o kiz snapte soylemis ordan duymus,yakin diye gitmistik ama hayatimda bu kadar berbat fal baktirmamistim oneren galiba baya bi safmis yada hayatinda hic fal baktirmamis ilginc :) arkadasimin şalinin markasindan seneryo yazmisti kadin o derece, sanalda ondan kat kat iyi falcilar var .

Back
X