Binnaz Abla

Sayfanın fotosunu buraya atabilirim asagida yorumlardan kadının adını gördüm ve olumlu yorumlar okudum kadın hakkında da ole sole bi yorumum olmadı zaten gidenlerin fikrini soruyorum görkem kim ya bu arada :)
yok sana bişey demedim zaten , sadece bi ara kadına 1000 kişi falan gtmiş begenmeyeni de çok olmuş

Serkanın bir önceki fal da eski sevgilimle ilgili yaşayacaksın dediği ufak birşey çıktı sana kızıp başkalarıyla yakınlaşacak demişti ,sosyal medyada ufak birşey yakaladım acayip sinirliyim şu an eskisi karşıma çıksa kafa göz dalıcam .Serkan a tekrar fal attım , sonucu yazarım.

Serkan 4. Falında da olumlu konuşuyor hala sana inat yapıyor kızla birşey yok diyorki öyle olduğunu düşünüyorum kıza sinir olduğumu belli etmiştim biz tartışırken.

Bu arada Geysu için tellweye kredi yükledim.Geysu alım kısmını kapatmış.Başka varmı öneriz???? baktırdım çoğuna ama tellwenin çoğu patladı önceki fallar vence,taraca,eveline,kalaycı,fallar kraliçesi ve ekürileri,diğer ufaklı isimler selizay,yeşilçingene .

Serkan 4. Falında da olumlu konuşuyor hala sana inat yapıyor kızla birşey yok diyorki öyle olduğunu düşünüyorum kıza sinir olduğumu belli etmiştim biz tartışırken.

Bu arada Geysu için tellweye kredi yükledim.Geysu alım kısmını kapatmış.Başka varmı öneriz???? baktırdım çoğuna ama tellwenin çoğu patladı önceki fallar vence,taraca,eveline,kalaycı,fallar kraliçesi ve ekürileri,diğer ufaklı isimler selizay,yeşilçingene .
cnm bekle bence acar alımı...

Vence,taraca,eveline beğendiklerim bu arafa. Henüz vakit var diğerleri patladı çingene anlık durumda iyiydi ama o da patladı.

simdiden sıraya gir istersen :)
Bana kriz gibi Bişi geldi kaç gündür Atıcam Atıcam işim çıkıyor kalıyorum. :) şimdi byv ya göz atıyorum da önerebileceğin biri var mı gelecek patlıyor zaten bende hep şöyle pembeye kaçmadan güzel güzel yazacak :)

Bana kriz gibi Bişi geldi kaç gündür Atıcam Atıcam işim çıkıyor kalıyorum. :) şimdi byv ya göz atıyorum da önerebileceğin biri var mı gelecek patlıyor zaten bende hep şöyle pembeye kaçmadan güzel güzel yazacak :)
cnm herkese deişiyo tabide sevilay var ama su an online deil..bide ben medyumcemi begenmistim...ama tellwedeki paranı harcama bekle geysuyu :)

cnm herkese deişiyo tabide sevilay var ama su an online deil..bide ben medyumcemi begenmistim...ama tellwedeki paranı harcama bekle geysuyu :)

Medyum cem çıktı mıbana vakti var Eylül Ekim?Ela saylan diye bir kıza attım pembe balon fal geldi gerçi bu psikolojime iyi geldi ama yalanda olsa :) Geysuyu daha sonra denicem.

Medyum cem çıktı mıbana vakti var Eylül Ekim?Ela saylan diye bir kıza attım pembe balon fal geldi gerçi bu psikolojime iyi geldi ama yalanda olsa :) Geysuyu daha sonra denicem.
yok cnm beklemedeyim cemi..ama analizler iyiydi..ela saylan ay kız falımı iade etmsti sonrada profile bazılarınız cok uzulur o yuzden bakmıyorum demişti cok moralim bozulmustu

yok cnm beklemedeyim cemi..ama analizler iyiydi..ela saylan ay kız falımı iade etmsti sonrada profile bazılarınız cok uzulur o yuzden bakmıyorum demişti cok moralim bozulmustu

Bana çok pembeydi olumsuz olsa yazardım demiş . Cem de iyiydi bende ama ruh durumu filan cümleler devrik bu arada burada adı geçen falcının sanatçı kaprisi gibi kapris yapıp havalanmasına fiyat arttırmasına hastayım naapsak ki bilemedim özelden mi konuşsak:))))

Bana çok pembeydi olumsuz olsa yazardım demiş . Cem de iyiydi bende ama ruh durumu filan cümleler devrik bu arada burada adı geçen falcının sanatçı kaprisi gibi kapris yapıp havalanmasına fiyat arttırmasına hastayım naapsak ki bilemedim özelden mi konuşsak:))))
ahahaha sanatcı kaprisi :)) belki senin durumun pembeliktir cnm

Geysuyu deneyecekler lütfen sonuçları yazıp bizleri bilgilendirsin.
Ben 1 ay önce baktirmistim cok detay bildi noka atisi fazlaydi. Verdigi zamana 1 ay daha var ama zamana cok takmiyorum. Bir de inanilmaz nazik. Ben gece fal atmistim "gece enerjim dusuk oluyor isterseniz sabah erkenden faliniza bakayim" demisti. :KK200:

Geysuyu deneyecekler lütfen sonuçları yazıp bizleri bilgilendirsin.
Ben denedim 1 2 gun once atmistim. Aslinda sonuclanmis bir isi sordum ama haftalar verdi oysaki ben aciklamistim oldu ama hayirli mi diye.. beni bildi soyle ki evlilige aska bakis acimi, beni nasil gorduklerini falan. Ne istedigimi.. gelecek icin sadece, 5ay verip iliski yorumu yapti 5ayim varmis. Huma 7 bilge 6 geysu da 5 vakit vermis oldu sınırı zorluyorum 3ü gorcemm:olamaz: bakalim gorelim tekrar yazicam zaten ama soyle bi durum var falcilar genelde beni bile bilmiyor Geysu hic degilse bunu anladi heh ama ben kendimi napayim.. bi de 2 defa bahsink actigim halde eski mevzuuma cevap vermedi. Oyle pembeci falan degil biraz mantiktan yurudu.ailemle alakali 1 sey bildi bir haksizlik var evet ama miras konusu falan degil. Herkesn miras meseleleri oluyo diye soyledigini dusundum.. hayatim aksadi falan deyince senin ihmalinde olmus vs dedi oysa ki oo bi bilseler ne isler geldi.. kisacasi duz mantik oyle bi faldı iste

Hee bu arada birkac sey icin kahve tek soru icin tarot oneriyor

not yukardaki fal Geysunun Tarot Falı yorumu)

Son düzenleme:
Back
X