Binnaz Abla

aa ilk beşlerimizi yazıyoruz heyoo

buyrun bu da benden

selena: hala oylamada birincidir kendisi. bana falları er ya da gec cıkar. canım benım
sezgi candan: cok guzel bakar fallarındaki hersey cıkmasada bolum bolum cıkmıslıgı vardır. severiz.
sema: zamanları bir bir cıkar.
medyum cem: bu abimizin ilk dedigi komple cıkanlardan
fama. önceleri hep bildi son zamanda bir tane attım beklemedeyim.

semaya attim bendee kac saatte yorumluyor

buyrun bu da benden

selena: hala oylamada birincidir kendisi. bana falları er ya da gec cıkar. canım benım
sezgi candan: cok guzel bakar fallarındaki hersey cıkmasada bolum bolum cıkmıslıgı vardır. severiz.

Sema'nın ve Sezgi'nin çıkmasına çok sevindim :) ah şu selena ya bu yıl içerisinde girip bi baksa 5. Sıradayım meraktan çatladım :)

Kizlar cogu kisi famaya baktirma dedi ama baktirdim, turkcesi biraz bozuk geldi anlamakta zorlandim sizde de boyle miydi bana mi boyle denk geldi? :))

buyrun bu da benden

Bu dördü de cikmadi bana.

Demek ki senle enerjilerimiz ters.

Bana hic cikmadi, hic bilemedi berbatti dedigin falci var mi? Ben bir kriz aninda ona atayim, enerjimiz tersse onun bana cikma olasiligi yuksek :KK23:

Kızlar herkese selam. Çok sayfa birikmiş hemen okuyuciiiiiim:rolleyes:

Konu dışı olcak ama belki fikriniz vardır diye size sormak istedim. :KK5:

aynı gün içinde teslimat yapacak güzel bir doğum günü çikolatası göndermek istiyorum.
Şimdi veya sabah erkenden sipariş versem en geç yarın 17:00'ye kadar teslim etmesi lazım. İnternette malum çok site var ama çikolata tadından emin olamıyorum dandik bişey olmasın istiyorum :) Kahve dünyası ne yazık ki istediğim bölgeye aynı gün teslimat yapmıyor yoksa ordan alcaktım.

Siz denediniz mi daha önce böyle bişey?
Var mı öneriniz?:KK37::KK73:
Bu tür durumlarda çiçek sepetini kullanıyorum ben. Uzaktaki arkadaşlara tam dediğim saatte teslim ediyorlar. Geçen ay çikolata ve nostalji sepeti sipariş vermiştim. Sorun çıkmadı. İnternet sitesini inceleyin isterseniz. Lezzet de gayet güzel.

Benim için ilk 5 değil de ilk 2 var. O da sezgiyle saraylı.
Saraylıyı, burayı takip ediyorsan lütfen dön :(

Lebara canım sen nesibeye baktirdin mi hiç.

Back
X